38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz,deniz.... sana rağmen bu bebek(yada bebekler..inşallah)gelecekler..Çok sevindim arkadaşım...Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.

evet yani inşşş bana rağmen gelecek. birşey diyeyim mi arada yokoluyor ya bu belirtiler hah diyorum gitti işte. bilmiyorum kalp atışı rahatlatır mı beni. sonra oynamasını bekleyecğim sonra amniosentezi sonra tekmeleri. ohooo valla zor ve uzun bir yol yani. inşallah şu anki 3 hamile sen ben ve roniyam sonra da arkadan katılcak arkadaşlar (ilk herada karamel ve diğerleri) hep birlikte devam edeceğiz :Saruboceq::dance:

Kizlar ben geldim. Desteginiz icin cok tesekkur ederim.
Deniz Bulutcum nasil sevindim anlatamam. Galiba ikiz olucak seninki oyle duruyor. cunku cogul gebelikte deger sonradan yuzde yuzden fazla artar.
Allah tamanina erdirsin canim. saglikla kucagina alirsin insallah..
aman allah korusun. benim değer ikiz için çok düşük. ikizler 12. gün 200-300 ile başlıyorlar genelde. daha 14. gün 600-1000 i görüyorlar. bugün dr telefonda değer artışım için oluyor böyle bazen embriyolar aynı hızla gelişmiyorlar sonra aniden artabiliyor değer 2 hafta sonra gelin keseleri ve kalp atışını görürüz dedi. ödüm koptu öyle bir ihtimal mi var diye.
asıl sen değerini yazmamışsın ama ben senden min. 300 ile ikiz bekliyorum, üçü de tutmasın da sana eziyet olmasın. iki tane yeter yerimseniben

Simdi beni merak ediyorsunuz de mi? Hadi sizi daha fazla meraklandirmayayim da soyleyeyim. Hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.
Biliyorum bana kizacaksiniz ama sevinmek icin korkuoyorum. Basimdan iki kotu tecrube gectigi icinkorkuyorum. Hayirlis ile USG de goreyim oyle sevinecegim.
hepinizi opuyorum ve darisi herkesin basina diyorum.
canimmmmm nasil sevindim anlatamam:)))bak gordunmu canim sana hep zamani var ve birgun gelecek diyordum ve geldi..hadi bakalim sende bu zorlu yolculuga cikiyorsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)hersey guzel gidecek bak gor:)

gördüm canım. sağol demedim mi? hatta ben de snin yazdıklarınla ilgili birşeyler yazmıştımopuyorumnanaktan

Deniz Bulutcum sagol. Aslinda ben sizi heyecanlandirmamak ve emin olmak icin bugunu bekledim. p.tesi sabah uyandigimda hafifi mide bulantim olmustu ama psikolojiktir dedim. Size de yazmistim ya yarin idrar testi yapixam diye. sen yapma demistin. Sabah yapmaya karar verdim ama esimde uyandi ve bana lutfen yapma negatif cikicak ve moralimiz bozulacak dedi. Ama ben burda 11 dolar verip en hassa testi almistim digital. Hayir yapicam ama sana soz veriyorum negatif cikarsa uzulmeyecegim dedim. Sonra yaptik ve bir sure sonra pregnant yazdi. Cok sevindik hemen doktorumu aradik. Kan testine oglen sonrasi giitk ve verdik. sonuc aksam 5 gibi cikti 164. Ama benim basimdan cok kotu seyler gectigi icin sevinemedim. Ama neyse 48 saat sonra tekrarladik 330 cikti. Emin olunca size yazdim. Bir de once senin degerini gormek istedim.Ardindan da benim guzel haberimi verdim sizlere.
Hic sorma canim benim de elim goguslerimde yoklayip duruyorum. sanki bugun daha bir yumusak ve agrisizlar. Ama soz verdigim elimden geldigince korkmamaya calisicam. Doktor 2,5- 3 hafta sonra gel kalp atisi icin gorelim dedi. Ben mumkun degil o kadar bekleyemem dedim. Haftaya gelelim de kese varmi gorelim dedim. Yani haftaya cuma keseyi gormeye gidicez.
Aslinda benim gonlumden ikiz geciyor ama bilmiyorum. Sence bu degerle olabilir mi. Ama tabii Allah korusun da ucuz olmasin. Neyse saglikli ve hayirlisi olsun da bir tane olsun. Bunca yildan ve emekten sonra insallah Allah yuzumuzu guldurur.

canimmmmm nasil sevindim anlatamam:)))bak gordunmu canim sana hep zamani var ve birgun gelecek diyordum ve geldi..hadi bakalim sende bu zorlu yolculuga cikiyorsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)hersey guzel gidecek bak gor:)

Defnecim canim arkadasim benim sagol. Umarim bu defa hersey yolunda gider. Inan bana artik herseyden korkar oldum acaip obsesif oldum anlayacagin. Yine bir sey olacak o USG mamasinda aglayacagim diye cok korkuyorum. Ama dedigim gibi bu defa aklima kotu seyler getirmeyip pozitif olmaya calisiyorum.
Senin de az kaldi canim. Hadi insallah saglikla alirsin kucagina bebisini. Adini koydunuz mu yani simdiden dusundugunuz bir isim var mi?

inanamıyorum çiftte güzel haber rabbim şükürler olsun topiğimiz düzeldi :nazar: :nazar: :Saruboceq: :CüvCüv: :lepi::sm_cool::sm_cool:canım ikinizide kutulyorum allah tamamına erdirsin.eh deniz bebişini dış gebelikte ettinya ben demedimmi bebiş seni utandırıcak :kedi:

kızlar bu ay adettimde başlayacaktık tedaviye ama olmadı demekki hayırlı değilmiş artık bidahaki adetime çünkü doktorum yurtdışında olacakmış bende bu ayı değerlendireyim dedim biraz tatil yapıyım şöyle bir kaplıcalara gideyim kafayı anca boşaltırım hadi sağlıcakla kalın hepinizi öptüm

kızlar bu ay adettimde başlayacaktık tedaviye ama olmadı demekki hayırlı değilmiş artık bidahaki adetime çünkü doktorum yurtdışında olacakmış bende bu ayı değerlendireyim dedim biraz tatil yapıyım şöyle bir kaplıcalara gideyim kafayı anca boşaltırım hadi sağlıcakla kalın hepinizi öptüm

Canim sagol. Gercekten bu yaslarda ayni gunde guzel 2 haber verebilmek cok onemli. Bize yasli diyenler isiniz zor diyenler utansin.
Balance canim insallah senin de bu defa olacak. yanlis hatirlamiyorsam dondurulmuslarin vardi de mi, onlarla deneyecektin? Hem de blastosist idi. Guzel haberlerini bekliyoruz.
iyi tatiller bu arada, guzelce dinlen.

Simdi beni merak ediyorsunuz de mi? Hadi sizi daha fazla meraklandirmayayim da soyleyeyim. Hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.
Biliyorum bana kizacaksiniz ama sevinmek icin korkuoyorum. Basimdan iki kotu tecrube gectigi icinkorkuyorum. Hayirlis ile USG de goreyim oyle sevinecegim.
hepinizi opuyorum ve darisi herkesin basina diyorum.

bu ne güzel bir haftaaaa canım benim çok sevindim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Sakın kötü şeyler düşünme canım sakın. Unutma biz ıstatislikleri alt üst edecek bir topiğiz :)))

Kızlar, benimde takıntım gögüsleri ellemek ama yapmayalım şunu , bende her adet döneminde adetime 2-3 gün kala ellerim yumuşaksa hassasiyet yoksa adetin gelmesine bile gerek kalmaz bilirim ki yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
aman allah korusun. benim değer ikiz için çok düşük. ikizler 12. gün 200-300 ile başlıyorlar genelde. daha 14. gün 600-1000 i görüyorlar. bugün dr telefonda değer artışım için oluyor böyle bazen embriyolar aynı hızla gelişmiyorlar sonra aniden artabiliyor değer 2 hafta sonra gelin keseleri ve kalp atışını görürüz dedi. ödüm koptu öyle bir ihtimal mi var diye.
asıl sen değerini yazmamışsın ama ben senden min. 300 ile ikiz bekliyorum, üçü de tutmasın da sana eziyet olmasın. iki tane yeter yerimseniben

deniz bulutcuğum , bir daha sıkıntı yaşamazsın, ilk senede zor olur maddi manevi ama sonra çözülür ikiz güzel şey.

roniyam seni de tebrik ederim arkadaşım...Seni çok iyi anlıyorum.13 gün boyunca bende bunları yaşadım,salı günü keseyi gördüm,biraz rahatladım,önümüzdeki salı da kalp atışlarını görmek için gideceğim..Sanırım o zaman sevinebileceğim...Allahım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

merhaba dilkalman ben bir yakınımın bebeğinin kalp atışlarını uktrasonda görmüştüm.çok güzeldi.çok hızlı atıyordu pır pır.sanki minicik bir lamba yanıp sönüyordu.benim için tam bir mucizeydi bu.inşallah sen de salı günü bu mucizeye tanık olursunhoşçakal.mucizenle kal

bu ne güzel bir haftaaaa canım benim çok sevindim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Sakın kötü şeyler düşünme canım sakın. Unutma biz İstatislikleri alt üst edecek bir topiğiz :)))

Kızlar, benimde takıntım gögüsleri ellemek ama yapmayalım şunu , bende her adet döneminde adetime 2-3 gün kala ellerim yumuşaksa hassasiyet yoksa adetin gelmesine bile gerek kalmaz bilirim ki yok.

karamelcim göğüslerine fazla takılma.bence hamilelikle değil hormonlarla ilgili benim her aygöğüslerim daha 3 5 gün önce şişer acırlar hassas olur adetim boyunca da öyle.gerçi bana dr um hamile kalıyorsun dur ama çok erken bir düşükle sonuçlanıyor olabilir demişti hoş beni haalaa çözemediler ya.neyse canım çok fazla elleşmeyin kızlar.hadi şimdi senden haber bekliyoruz sonra da herada dan hayırlısıylahoşçakal.

karamelcim göğüslerine fazla takılma.bence hamilelikle değil hormonlarla ilgili benim her aygöğüslerim daha 3 5 gün önce şişer acırlar hassas olur adetim boyunca da öyle.gerçi bana dr um hamile kalıyorsun dur ama çok erken bir düşükle sonuçlanıyor olabilir demişti hoş beni haalaa çözemediler ya.neyse canım çok fazla elleşmeyin kızlar.hadi şimdi senden haber bekliyoruz sonra da herada dan hayırlısıylahoşçakal.

canım benim cümlemiz iyi haber verir inşallah

Deniz Bulutcum sagol. Aslinda ben sizi heyecanlandirmamak ve emin olmak icin bugunu bekledim. p.tesi sabah uyandigimda hafifi mide bulantim olmustu ama psikolojiktir dedim. Size de yazmistim ya yarin idrar testi yapixam diye. sen yapma demistin. Sabah yapmaya karar verdim ama esimde uyandi ve bana lutfen yapma negatif cikicak ve moralimiz bozulacak dedi. Ama ben burda 11 dolar verip en hassa testi almistim digital. Hayir yapicam ama sana soz veriyorum negatif cikarsa uzulmeyecegim dedim. Sonra yaptik ve bir sure sonra pregnant yazdi. Cok sevindik hemen doktorumu aradik. Kan testine oglen sonrasi giitk ve verdik. sonuc aksam 5 gibi cikti 164. Ama benim basimdan cok kotu seyler gectigi icin sevinemedim. Ama neyse 48 saat sonra tekrarladik 330 cikti. Emin olunca size yazdim. Bir de once senin degerini gormek istedim.Ardindan da benim guzel haberimi verdim sizlere.
Hic sorma canim benim de elim goguslerimde yoklayip duruyorum. sanki bugun daha bir yumusak ve agrisizlar. Ama soz verdigim elimden geldigince korkmamaya calisicam. Doktor 2,5- 3 hafta sonra gel kalp atisi icin gorelim dedi. Ben mumkun degil o kadar bekleyemem dedim. Haftaya gelelim de kese varmi gorelim dedim. Yani haftaya cuma keseyi gormeye gidicez.
Aslinda benim gonlumden ikiz geciyor ama bilmiyorum. Sence bu degerle olabilir mi. Ama tabii Allah korusun da ucuz olmasin. Neyse saglikli ve hayirlisi olsun da bir tane olsun. Bunca yildan ve emekten sonra insallah Allah yuzumuzu guldurur.

Arkadaşım Allah gönlüne göre versin..Benim bir arkadaşımın 12.gün değeri 134 çıkmıştı...şimdi ikizlere hamile...senin de olabilir.Ama tabii ilk önce Allah sağlıklısını,hayırlısını versin inşallah...

merhaba dilkalman ben bir yakınımın bebeğinin kalp atışlarını uktrasonda görmüştüm.çok güzeldi.çok hızlı atıyordu pır pır.sanki minicik bir lamba yanıp sönüyordu.benim için tam bir mucizeydi bu.inşallah sen de salı günü bu mucizeye tanık olursunhoşçakal.mucizenle kal
erverdi sağol arkadaşım...Allah hepimize bu mucizeyi yaşatsın....

Arkadaşlar lütfen belirtilere çok takılıp kalmayın,ben 6.haftamı bitirdim şu anda ve hala bir belirtim yok,göğüslerim yumuşak,damarlanma yok,kararma yok.Adet olmadan önce göğüslerim daha çok acırdı.Mide bulantısı için de erken diye düşünüyorum.Sizde de belirti olmayabilir,o zaman da kendinizi hamile değilim diye üzmeyin...

Sevgili Roniyam ve Denizbulut,
ikiniz adina da cok sevindim..bundan sonrasi icin hersey yolunda gider insallah..hadi bakalim bizler bayraklari sizlere devredecegiz anlasilan,,sitemize yeni hamileleri bekliyorz....:nazar:

Back
X