38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar herkese selamlr ikizlerim efe ve yiğit dünyaya geldiler .buradaki tüm teyzelerinin ellerinden öperler .son aylar hamilelik çok zor geçtiği içn fazla nete giremedim .roniyam hayırlı olsun allah gönlün göre versin .defne serpil moneta deniz ...........ismini yazamadığım diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum.doğuma girmeden bebek isteyen herkes için dua ettim .allah hepinizin gönlüne göre versin

merhaba,
Size okur okumaz yazma ihtiyacı duydum,biraz olsun yardımım dokunursa ne mutlu bana
biraz kendimden bahsedeyim şuan 39 yasındayım ve gecen yıl şubat ayında 2 aylık hmile iken bebeğimi gebeyken kaybettim düşük yaptım.Sonrasında ise yumurtalıklarımın yetersiz olduğunu tüp bebekte bile şansımın %30 dan az olduğunu söyledi doktorlar.
Öylesine bir umutsuzluğa düştümki fsh 21.5 tu testler sonuçlar son derece kötüydü yani.Fakat o aralarda İbrahim Saraçoğlu her açtığım kanalda denk geliyodu bana ve sitesine girdim fsh için önerdiği bi çay karışımı var onu alıp çokta değil 1 hafta içtim ve adet sonrası incir kürünü denedim sonuç 3 ay sonra test ve hamile kalmıstım:) Mucize gibi bişeydi bu şuan 28.haftamdayım ve hamileyim Allahıma çok şükür.İnanın bana asla umutsuzluğa kapılmayın ve gecenlerde 8 yıldır bebeği olmadığı için eşinden boşanma aşamasına gelen bir bayana önerdim o kürü ve sonuç hamile sevinçten ağlıyarak haberi verdi.Umarım sizede Allah nasip eder

yanlış ifade ettim,kürtajdan 3 ay sonra incir kürü ve fsh çayı içtiğim ay içinde kaldım hamile,çok etkili bu arada 21 günlük kürü etkili oldu bana.

kızlar herkese selamlr ikizlerim efe ve yiğit dünyaya geldiler .buradaki tüm teyzelerinin ellerinden öperler .son aylar hamilelik çok zor geçtiği içn fazla nete giremedim .roniyam hayırlı olsun allah gönlün göre versin .defne serpil moneta deniz ...........ismini yazamadığım diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum.doğuma girmeden bebek isteyen herkes için dua ettim .allah hepinizin gönlüne göre versin

Elifcim canim inan seni dusunuyordum, elif dogurmustur diye. Cok sevindim. Allah anali babali buyutur insallah.ee nasil kilolari falan, bir de zamaninda mi dogdular yoksa erken mi geldiler. Ben de ikiz istiyorum ama bir yandanda zorluklarini bildigim icin cok korkuyorum. Bir de senin ilk hcg degerin kacti. Biliyorum cok soru sordum ama vakit bulup yazabilirsen cok sevinirim.

Rüzgar'cığımın dediği gibi annelik başından sonuna kadar sabır işi. 9 ay boyunca hergün bir endişe olması kaçınılmaz. Hatta ondan sonrası çok daha zor.

Bana kalırsa da, biz bebeklerimiz büyüttüğümüz sanıyoruz. Oysa, onlar bizi olgunlaştırıyor, biz onları değil. Biz ona hayatı öğrettiğimizi sanıyoruz ama aslında onlar bize hayatı öğretiyor. Mesela ben çok aceleciyimdir. Asla uyuzluğa tahammülüm yoktur. Ama ister istemez hareketlerime gem vuruyorum daha şimdiden. Onlar bizi eğitiyor valla. Bunu sakın unutma canım.

RÜZGAR'IM FISTIĞIM,
Ben şu doğum iznini sen de almalısın. Biliyorsun sigortadan para alıyorsun. Bence bir araştır eğer hakkın devam ediyorsa.

Bu arada bebeğimin kalp atışlarını hiç saymamıştım. Sadece gün içinde tekme atıp atmadığına dikkat ediyordum. Mesela dün sabah az hareket edince endişelenmiştim. Şimdi hem sen hem Defne söyleyince tırstım valla. İşte diyorum ya çok şey bilmek başa bela diye.
Canıııııııııııımmmmm :) Kesinlikle sabır işi ve ben mesleğime rağmen hayatım boyunca hiç bu kadar sabırlı olduğumu hatırlamıyorum. Bu endişeler olmasa hamilelik aslında ne kadar keyifli bir şey :)

Bebeklerin bizleri büyüttüğü konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. Bizi nasıl eğitip olgunlaştırıyorlar yumurcaklar değil mi? Daha doğmadan parmaklarında oynatmaya başlıyorlar :)

Doğum iznini çalıştığım yerden almam lazım değil mi? Ama Haziran itibariyle işi bıraktım. Bir de ücretli çalıştığım için sigortam yarım yatıyordu. Şimdi hastanedeki tahlillerimi bile karşılamıyor sigorta :( Sanırım hakkım devam etmiyor ama yarın bir arayayım bakalım okulun muhasebesini, onlar ne diyecekler.

Kalp atışlarını saymıyorsun canım, tekmeleri sayıyorsun, zaten gün içinde dikkat ettiğini söyledin. Gün içerisinde 1 saatte 10 tekme atıyorsa herşey normal demektir, zaten bir saat içinde ondan fazla tekme atıyorlar. Evet çok şey bilmek iyi bir şey değil ama doktor özellikle uyardı tekmelere dikkat etmem konusunda. Eğer tekmelerde bir azalma olursa derhal haber verin, çünkü bu bebeğin sıkıntıda olduğu anlamına gelir, erken müdahele ile sorun olmaz dedi, tırstım tabii... Çok zor bu işler çok zooooooorrrrrrrrrrrrr... Doğduktan sonra daha da zorlaşacak ama eminim ben buna :)
Gözün aydın canım. Darısı başımıza inşallah. Dilerim anne olmak için uğraşan bütün arkadaşlar da bu mutlu sona ulaşırlar en kısa zamanda :)
merhaba,
Size okur okumaz yazma ihtiyacı duydum,biraz olsun yardımım dokunursa ne mutlu bana
biraz kendimden bahsedeyim şuan 39 yasındayım ve gecen yıl şubat ayında 2 aylık hmile iken bebeğimi gebeyken kaybettim düşük yaptım.Sonrasında ise yumurtalıklarımın yetersiz olduğunu tüp bebekte bile şansımın %30 dan az olduğunu söyledi doktorlar.
Öylesine bir umutsuzluğa düştümki fsh 21.5 tu testler sonuçlar son derece kötüydü yani.Fakat o aralarda İbrahim Saraçoğlu her açtığım kanalda denk geliyodu bana ve sitesine girdim fsh için önerdiği bi çay karışımı var onu alıp çokta değil 1 hafta içtim ve adet sonrası incir kürünü denedim sonuç 3 ay sonra test ve hamile kalmıstım:) Mucize gibi bişeydi bu şuan 28.haftamdayım ve hamileyim Allahıma çok şükür.İnanın bana asla umutsuzluğa kapılmayın ve gecenlerde 8 yıldır bebeği olmadığı için eşinden boşanma aşamasına gelen bir bayana önerdim o kürü ve sonuç hamile sevinçten ağlıyarak haberi verdi.Umarım sizede Allah nasip eder
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Şu fsh çayının tarifini verirsen arkadaşlara çok büyük faydası olur bence :) İncir'i artık hepimiz biliyoruz ama fsh çayını ilk defa duydum ben :)

teşekkürler elifsu;Allah sana da bebeklerini güle güle hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsininşallah duan kabul olur hoşçakal

merhaba,
çok sağol bemes paylaştığın için. sabahın bu saatinde ağlattın beni.umut dünyası işte.ben de incir kürüne devam ediyorum.sen bunları yazınca en az 3 ay olsun devam edeceğim bakalım kısmet.herşey nasip işi..sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah hoşçakal.sevgiyle kal..............

benim doktor da aşılamada gonalf, tüpde menapur kullandırdı. hiç kimse menapurdan söz etmiyo bilinen bi ilaç diil galiba dimi.

daha cok amerikada kullaniliyor yazacaktim roniyam yazmis zaten. bildigim menagon muadili bir ilac. burada daha cok menagon tercih ediliyor.

Deniz Bulutcum benim son adet tarihim yani son adetimin ilk gunu 3 eylul.Transfer gunumde 23 eylul. Yumurtalarim da 17 eylul oglen sonrasi toplandi. o gunu saymadilar gec saatte islem gordukleri icin. Aslinda o gunu de sayarsak bana 6. gun transferi yapildi gibi.Evet yanilmiyorsam aramizda bir hafta var. Benim cuma gunu tam 5 haftalik oluyor. 5 bitiyor yani. Kese ya da keseleri goruruz diye dusunuyorum.
bana senin keseler olacakmış gibi geliyor kaydirigubbakcemile5ben de cuma gitsem mi diye dusunuyorum. bebek varsa en azindan kese gozukmeli artık benim de. hayırlısı canım ikimiz icin de :Saruboceq:

FISTIKLARRRR, Kız yerim hepinizi.
Yazdıklarınızı takip edebilmek için bilgisayarın yanında küçük bir kağıda en son okuduğum sayfayı yazıyorum. İyi de oluyor hiç atlamamaya çalışıyorum sizleri böylece.

Bak gene karıştı Deniz'ler. :roflol:
Tüp tedavisi sırasında kocası kendini check-up yaptıran adaşımdı (Deniz Bulut'du) Ona bende hem çok gülmüş, hem de çok kızmıştım. Herife bak yaa. Karısını düşüneceğine kendi derdine düşmüş diye. Denizzz güzel hamile, bak ben dedim artık bizi hepten karıştırılrlar. :roflol::roflol::roflol:

Sevgili DENİZ BULUT'cuğum,
Kese ve kalp atışı konusundaki endişlerini çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun. Offf kolay değil gerçekten bu bekleme süresi. Benim 13 Nisan'da kese, 21 Nisan'da ikinci kese (yolk kesesi-ki hatta ben yolk kesesini bilmediğim için ikiz sanmıştım) 27 Nisan'da ise 7+2 günlükken kalp atımı görülmüştü vaginal ultrasonda. O yüzden bence gözükmeyecek filan diye kendini üzme. Allah'ın izniyle bu sefer herşey yolunda gidecek hiç merak etme. Bana kalırsa erken gitmene gerek yok, geç döllenmiştir, biraz sabret. Ama illa gideceğim içim rahat etsin diyorsan tabi son kararı sen verirsin. Önemli olan senin duyguların.

Bu arada Roni'ciğim senin de kedin var galiba. Deniz'ciğimin de kedi ya da köpeği vardı yanlış hatırlamıyorsam. Benimde kedim var. Aslında benim değil abimin, ama o sürekli şehir dışında olduğu için mesleği gereği çoğunlukla bizde misafir kalıyor. Off ölüyorum ona çok tatlı. Bunu bile sorun yapıyorlar toksoplazma filan diye. Allah korusun ama çok seviyorum hayvanları. (böcek filan hariç)
canım bu cuma gideyim diyorum ben baska bir doktora keseyi görmek için. benimki cok uzak zaten. en azından keseyi görürüm herhalde. görmeden inanamayacağım hamile olduğuma. göremezsem de huniyi takar otururum artık kafamçokkarıştıcuma tam 6. hafta bitiyor ama herhalde benimki 5 bitiyor gibi olacak biraz geriden gelecek.
benim eskiden beri hep kedilerim vardı şimdi 1 tane kaldı. 1 tane de köpeğimiz vardı ama onu verdik. fikirsiz kocam beni dinlemeyip getirmişti ama köpeğe çalışırkan bakmak imkansız tabii eğer bahçeli evin yoksa. herkes toksoplazma evde kedi olmaz diyor ama kedinin aşıları yapıldığı sürece ve kumunu da eldiven takıp temizlersen risk yok gibi birşey. evdeki kedi de yaş veya kuru mama yiyor çiğ et yemiyor ve başka kedilerle ilişkide değilse nereden mikrop getirecek. dışarıda salata yemek kedi bakmaktan daha tehlikeli bence. tabii ben tedavi sırasında gözü mikroplu bir yavru bulup 2 gün bakmıştım. artık bu tip şeyleri yapmamam gerek ayrı.

tebrikler canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. darısı tüm isteyenlere inşş opuyorumnanaktan

Sevgili Elifsu,

Bebeklerin hayirli,saglikli ve mutlu olsunlar insallah!!!
Bizler tek bebekle hamilelikte ne zorluklar yasiyoruz seni dusunemiyorum bile........
Artik sen sirani savdin darisi bizim basimiza..:emir_bebek:

Ben kullandim canim menopuru. Burda kullaniliyor merak etme :))
tamam canım saolasın
şifa olsun bebek getirsin inşallah canım, kolay gelsin :)
amin inşallah tüm olmayanlara

alabama canım merhaba;çörekotunu karabiber çekeceğinden geçirebilirsin un gibi oluyor.hani tane karabiberi çekiyorlar ya döndürerek.şimdi hatırıma gelmedi ismi..onda rahatlıkla çekebilirsin kolay gelsin.sana da bana da ben incir deyim şimdi
valla iyi fikir çatur çutur yemek zor oluyo toz olursa hap gibi yutarımm

ALABAMA canım,
Nasılsın canım. Umarım moralin iyidir. Histereskopiyi sormuşsun. Karamel'e de söylemiştim. Çok zor bir işlem değil. hepi topu giyin-soyun 10 dakikaklık bir işlem. Çok az adet sancısı gibi bir sancı oluyor o kadar. O da dediğim gibi kısa sürdüğü için sorun olmuyor. Hiç merak etme. Ofis histereskopi ameliyat filan değil. Vaginal muayeneye benziyor. Ama tek farkı bu işlemde vagina içine çok minik bir kamera sokulması. O kamera sayesinde vaginanın durumu tespit ediliyor. Bir anormallik olup olmadığı. Benim normaldi ama rahimde küçük bir perde çıkmıştı onu da işlem sırasında kestiler. Yani aslında bir tanı işlemi, ama tedavi maksadıyla da böyle ufak sorunları çözmek için kullanılıyor. Ben memnunum. O perde kesilmesiydi, hamile kalsam da düşük ihtimali çok artıyormuş.

henüz kimse benden histeroskopi istemedi aslında ama onu da yapmak lazım galiba anladığım kadarıyla. en azından ne var ne yok onu öğreniyorsun.

maşallah gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyümelerini allah nasip etsin ne mutlu size. allah kabul etsin dularınızı.

merhaba,

süper bana acayip umut oldu tam zamanı inanmak lazım en başta ben banada yarayacağına inanıyorum.

daha cok amerikada kullaniliyor yazacaktim roniyam yazmis zaten. bildigim menagon muadili bir ilac. burada daha cok menagon tercih ediliyor.
eh iyi o zaman gerçi pek işe yaramadı ama ben kendimden daha iyi gelişmeler bekliyodum açıkçası. bu ilacın da bana pek faydası olduğunu düşünmüyorum nedense.

Günaydın arkadaşlarrr
Deniz Karayurt teşekkür ederim canım haklısın rahat ve sitressiz olmamız lazım ama herşeyde bu tedavi zamanına denk geliyor bundan sonra tam bir relaxs olucam aylardır emek çekiyorummm maddi manevi.

Hülyacım evet bende tedavideyim canım benim bu gün iğnemin 5. günü merional 150 cc den 2 adet yani 300 le başladım 6. gün merionalla beraber cetrodite 0,25 cc i yaptırıcam bu arada akupunktuma da devam ediyorum sanırım ayın 13-14 i gibi yum toplama olur 18-19 ekim gibide transfer olur tahminim
senin tedavinde hayırlı olsun canımmm

Günaydın arkadaşlarrr
Deniz Karayurt teşekkür ederim canım haklısın rahat ve sitressiz olmamız lazım ama herşeyde bu tedavi zamanına denk geliyor bundan sonra tam bir relaxs olucam aylardır emek çekiyorummm maddi manevi.

Hülyacım evet bende tedavideyim canım benim bu gün iğnemin 5. günü merional 150 cc den 2 adet yani 300 le başladım 6. gün merionalla beraber cetrodite 0,25 cc i yaptırıcam bu arada akupunktuma da devam ediyorum sanırım ayın 13-14 i gibi yum toplama olur 18-19 ekim gibide transfer olur tahminim
senin tedavinde hayırlı olsun canımmm

Serappty arkadaşım seninle tedavimiz çok yakınmış.Beraber günleri sayarız artık.Benim de iğnemin 3.günü bugün.Yarın kontrole çağırdı dr.Gonalf'le başladık biz daha sonra menagon'da kullanıcakmışız.Senin kaçıncı denemen yumurta sayın şu anda kaç canım yazabilirmisin?

2700 2800 doğdular 37. hafta içinde alındı.küveze girmediler o yüzden çok mutluyum .11.gün hcg değerim 160 dı sanırım.canım allah gömnlüne göre versin ama ikiz çok zor .bu gün doğalı 15 gün oldu 15 saat uyumadım sevgileri olmasa bakılmaz .sende benim gibi umutsuzluk içinden mucize yarattın .pes etmeden inanarak yola devam etmek gerekli.demek oluyormuş.isteyen herkese allah zamanı geldiğinde veriuor

Selam Arkadaşlar,

Elifsu'cum gözün aydın hayatım. Darısı başımıza diyeyim.

Serap'çım, tedavin hayırlı uğurlu olsun, ay sonunda güzel haberlerle şenlendir burayı canım.

Umarım herkes iyidir, koşturmacada çok hızlı baktım sayfalara. Bana gelince, OLMADI kızlar. Ne yapalım, bugün istenmeyen misafirler teşrif etti. Birazdan yine o saçma ülkeye gitmem gerek, cuma günü dönüp doktoruma gideceğim. Artık 3. günde nasıl bir tedaviye başlayacaksak, başlarız.

Çökmedim, bekliyordum, sonuçta düşük ihtimalli birşey deniyoruz. Az zırladım, sonra da işe geldim işte :-) Bebeğim inatçıysa, ben daha inatçıyım, ha herro ya merro.

Benden bu ay pas, Karamel güzel haberler verir inşallah.

Hepinizi öptüm, kendinize iyi bakın.

Tedavideki arkadaşlara bol şanslar dilerim, hamişlerimize de bol kolaylıklar. Bekleyen arkadaşlarımıza da kürlerde başarılar. Kür ve sorular bölümüne yakında ben de katılıcam galiba. :-) Sevgiler...

Herada canım güle güle diyim iyi yolculuklar. ıstenmeyen misafirler gelmiş üzüldüm. sen bir önceki denemende hamile kalmıştın ya ordan biraz ümitlenmiştim. aslında aşılamaya pek inancım yok kendi adıma tabi. ayakta olmana ve inancının eskisinden daha sağlam olmasına sevindim. bence vakit harcama kürlere hemen başla ben başlamak için regli bekliyorum gerçi gelmesse çok memnun olurum o ayrı.

kızlar benim şu ara manuel :)) yolla çalışmam lazım tam yumurta çatlama dönemindeyim. ekstra tavsiye edeceğiniz bir şey varmı her ne olursa olsun.

Selam Arkadaşlar,

Serap'çım, tedavin hayırlı uğurlu olsun, ay sonunda güzel haberlerle şenlendir burayı canım.

Umarım herkes iyidir, koşturmacada çok hızlı baktım sayfalara. Bana gelince, OLMADI kızlar. Ne yapalım, bugün istenmeyen misafirler teşrif etti. Birazdan yine o saçma ülkeye gitmem gerek, cuma günü dönüp doktoruma gideceğim. Artık 3. günde nasıl bir tedaviye başlayacaksak, başlarız.

Çökmedim, bekliyordum, sonuçta düşük ihtimalli birşey deniyoruz. Az zırladım, sonra da işe geldim işte :-) Bebeğim inatçıysa, ben daha inatçıyım, ha herro ya merro.
Herada canim uzuldum. neyse artik ivf yaparsin. Asilamada sans cok dusuk ama senin daha once oldu diye umutlanmistim ben. Neyse dedigin gibi yilmak yok yola devam.

Tedavideki arkadaşlara bol şanslar dilerim, hamişlerimize de bol kolaylıklar. Bekleyen arkadaşlarımıza da kürlerde başarılar. Kür ve sorular bölümüne yakında ben de katılıcam galiba. :-) Sevgiler...
Herada canim uzuldum. neyse artik ivf yaparsin. Asilamada sans cok dusuk ama senin daha once oldu diye umutlanmistim ben. Neyse dedigin gibi yilmak yok yola devam.

2700 2800 doğdular 37. hafta içinde alındı.küveze girmediler o yüzden çok mutluyum .11.gün hcg değerim 160 dı sanırım.canım allah gömnlüne göre versin ama ikiz çok zor .bu gün doğalı 15 gün oldu 15 saat uyumadım sevgileri olmasa bakılmaz .sende benim gibi umutsuzluk içinden mucize yarattın .pes etmeden inanarak yola devam etmek gerekli.demek oluyormuş.isteyen herkese allah zamanı geldiğinde veriuor

Canim verdigin bilgiler icin sagol. Masallah tosuncuklara cok iyi kilolari. Bakmanin zor oldugunu biliyorum ama bir tasla iki kus vurmak gibi geliyor bana. hem cocugunun kardesi olmus oluyor. kardeslik cok guzel.
Bakalim 2 gun gonra USG kontrolum var. kese ya da keseler belli olucak yani.

Selam Arkadaşlar,

sevgili herada;üzüldüm..............dur biraz kafanı dağıtayım.ben dondurmayı çok severim.çocuk gibiyimdir.(hoş ....hiç büyümüycem zaten)panda stik dondurmalar varya bir senesi hiç dondurmaya para vermeden o seneyi bedavayla geçirmiştimdelikafaduldenhalaada çok severim ama bu sene çok param gittidelikafaduldenartık hayata daha farklı bakmaya başladım.biraz okumayla biraz yaşamayla.şimdi biz tüptekiler hep istatistiklere giriyoruz ya.hani bizim olmuyor.artk ben şöyle de bakabiliyorum.bizim olmayınca başkalarının yüzü gülüyor.bana çıkan her bedava pandada çok sevinirdim.çıkmayınca da paraya kıyıp alırdım.şöyle düşün.bizim üzüntümüz başkalarının sevinci belki de.bana çıkmayan bedava panda dondurma da başkasının kısmeti..ben sanırım dondurmayı sevdiğim sürecedaha çok para harcayacağım.ve bu uğurda başkalarını da sevindireceğim.ne demek istediğimi anlıyormusun?UMARIM BİR GÜN GÜLEN BİZ OLURUZ
HOŞÇAKAL.SEVGİYLE KAL.:Saruboceq:

Selam Arkadaşlar,

QUOTE]

canım aşılama ile olasılık zaten düşük. sen bir kere bu şansı yakalamıştın bu sefer olmadı ama yine olmayacak demek değil bu. inşş bir sonraki tedavin tüp mü olur aşılama mı onda başaracağına inanıyorum. evet zor ve stresli bir süreç insan hırpalanıyor ama sonu bence çok güzel olacak. öpüyorum canım

Back
X