38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

roniyam hayatım bak yapma böyle. senin maşallah çok sağlıklı bir hamileliğin var. benden 1 hafta gerisin sata göre ama benden önce yolk sac ı falan gördün. yani sen tam haftana uygun güzel sağlıklı bir hamilelik yaşıyorsun. inşallah en geç haftaya kalp atışını da göreceksin. bulantı falan için çok erken. genelde 6 haftadan sonra başlıyormuş hatta 8. haftayı buluyormuş. ve biliyorsun ki bulantı herkeste olmuyor. olmasın daha iyi. benim geçen haftaya kadar ara ara çok belim ve kasığım ağrımıştı kese gördüğüm günden beri onlar da yok. arada bir ince bir sızı gibi giriyor. sadece göğüsler sert ve ağrıyor. onlar bile zaman zaman daha az zaman zaman daha çok. bak dilkman arkadaşımız kalp atışını da duydu hala hiçbirşey yok diyor. sanırım biz çok fazla kendimizi dinlediğimizden çok fazla endişeleniyouz. yoksa bulantı dışında hemen tüm hamileler bizimki gibi belirti yaşıyordur aşağı yukarı. tabii ben de kese küçük geriden geliyor gelişmeyecek zaten belirtiler de durdu diye düşünüyorum ama kesem gelişse de gelişmese de bunu vücüdumun tepkilerinden anlamam olanaksız aslında. çok okudum normal hamileliklerde de dış gebeliklerde de boş gebeliklerde de hep benzer belirtiler oluyor. yani inan bana sende herşey normal gidiyor. haftaya kalp atışını hatta bebeği de göreceksin allahın izniyle endişelenme :1hug:

Son düzenleme:
Kizlar hepinize selam.
Defnecim Sikintilarini anlayabiliyorum ama az kaldi. minik kizini kucagina aldiginda hersey bitecek ve dunyanin en mutlu insani olacaksin.
Ruzgar deniz oglunun odasina bayildim, gule gule buyusun odasinda.
çok teşekkür ederim canım :) inşallah... daha önce de dediğim gibi darısı başınıza inşallah :)

Deniz bulut ne haber nasil gidiyor? Beni bir korku sardi 4-5 gundur hic bulantim yok cok korkuyorum. Doktor kontrolum 2 hafta sonraydi dayanamayip bu haftaya da randevu aldim. bu persembe tekrar gidicem cok korkuyorum. sana soyluyorum ama ben de cok endiseliyim.
cok zor ya, hayirlisiyla su kalp atisini gorsem biraz rahatlayacagim.

canım pank yapma benim hiç mdem bulanmadı.bende doktora sormuştum .vücudun hamileliğe hazır ve yan etkilerini tolere edebilior demişti,

Deniz bulut ne haber nasil gidiyor? Beni bir korku sardi 4-5 gundur hic bulantim yok cok korkuyorum. Doktor kontrolum 2 hafta sonraydi dayanamayip bu haftaya da randevu aldim. bu persembe tekrar gidicem cok korkuyorum. sana soyluyorum ama ben de cok endiseliyim.

Roniyam arkadaşım daha önce sana yazamadım herhalde.Hayırlı olsun canım.Yolk sacı da gördükten sonra gerçekren sağlıklı bir hamilelikTek olması da iyi olmuş.Sen neden panik oluyorsun bulantı yok diye.Her hamilelik aynı olmaz ki!Bir de benim aklımda yanlış mı kalmış bilmiyorum ama sen kan sulandırıcı iğne mi kullanıyordun?Kaçlık kullanıyorsun acaba?İnşallah perşembe günkü kontrolünde kalp atışlarını da alırsın Allahın izniyle canım.

Deniz bulut arkadaşım sen de keseyi görmüşsün hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Senin kese daha çok küçük zaten yolk için de erken seninki geç döllenme.Keseden de belli.Kendine kuruntu yapıp durma.Sen de ilerleyen haftalarda yolk sacı da kalp atışını da göreceksin.Eğer kese büyük olsaydı da onları görmeseydin o zaman sıkıntılıydı durum.Şu anda kuruntu yapman için sebep yok yani.

Hülya'cığım bu arada seni unutmuşum. Kusura bakma. Artık topic kalabalıklaştı. İster istemez oluyor. Umarım iyisisndir.

Denizkarayurt arkadaşım iyiyim canım.Bu aralar tedavideyim ben de.Yumurta sayım bu ay çok az oldu.Canım sıkıldı tabi doğal olarak.Biz de biraz fazla olsa da dondursak diyorduk.Transfere sağlam yumurta kalsa iyidir diyoruz şimdi de.Neden öyle oldu bilmiyorum.İlk gün 450 ünite sadece gonal-f'le başladık.Sonra Menagon eklendi.Şu anda 3 yumurta var.Geriden gelenler için dr yetişmez dedi ama.Yarın son kontrol olur herhalde.Dr'um öyle dedi.İnşallah benim umudum var arkadan gelenlerden ama.Geçen sefer de öyle olmuştu.Sonradan yetişmişti 1 yumurta.Neyse kısmet ben bu ay çok acele etmiştim ama.
Hep kendimden bahsettim.Senin hamileliğin sonlarına gelmişsin ne güzel.Heyecan da başlamıştır artık.Bebeğinin gelişimi de güzelmiş.Allah kucağını almayı yüzünü görmeyi nasip etsin arkadaşım.kendine iyi bak öptüm.

Bugün 7+2 deyim.(doktorun hesabına göre,bana göre 7+1)...bulantı zaten yok,göğüslerde ne sertlik,ne damar..hiçbirşey yok...belirti dersen bir tek adet olmuyorum o kadar...Belkide Allah bize dert,sıkıntı vermeden hamilelik nasip edecek...Olumlu düşün arkadaşım...Üzme şu bebişi....

Dilkalman arkadaşım hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel bulantın falan da yokmuş.Senin de 2. denemede tutmuş sanırım.Herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim arkadaşım.

Buarda arkadaşlar karamel arkadaşımızdan hiç haber yok.Gününe az kaldı sanırım ama.Bize hiç haber vermiyor.Merka ettim onu doğrusu.Haberi olan var mı acaba?

Deniz bulut arkadaşım sen de keseyi görmüşsün hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Senin kese daha çok küçük zaten yolk için de erken seninki geç döllenme.Keseden de belli.Kendine kuruntu yapıp durma.Sen de ilerleyen haftalarda yolk sacı da kalp atışını da göreceksin.Eğer kese büyük olsaydı da onları görmeseydin o zaman sıkıntılıydı durum.Şu anda kuruntu yapman için sebep yok yani.

biliyorum. valla yumurtalar geç gelişerek başladı geç döllendi şimdi de geç gelişiyor. bakalım ne olacak. bu hafta sonu doktoruma gideceğim. kese büyümüş olur o daha net birşeyler söyler artık :Saruboceq:
Denizkarayurt arkadaşım iyiyim canım.Bu aralar tedavideyim ben de.Yumurta sayım bu ay çok az oldu.Canım sıkıldı tabi doğal olarak.Biz de biraz fazla olsa da dondursak diyorduk.Transfere sağlam yumurta kalsa iyidir diyoruz şimdi de.Neden öyle oldu bilmiyorum.İlk gün 450 ünite sadece gonal-f'le başladık.Sonra Menagon eklendi.Şu anda 3 yumurta var.Geriden gelenler için dr yetişmez dedi ama.Yarın son kontrol olur herhalde.Dr'um öyle dedi.İnşallah benim umudum var arkadan gelenlerden ama.Geçen sefer de öyle olmuştu.Sonradan yetişmişti 1 yumurta.Neyse kısmet ben bu ay çok acele etmiştim ama.
Hep kendimden bahsettim.Senin hamileliğin sonlarına gelmişsin ne güzel.Heyecan da başlamıştır artık.Bebeğinin gelişimi de güzelmiş.Allah kucağını almayı yüzünü görmeyi nasip etsin arkadaşım.kendine iyi bak öptüm.
3 yumurta can sıkıcı ama biliyorsun burada 2 yumurtası gelişip döllenip ikizleri kucağına alan elifsu arkadaşımız var. bu yaşlarda hangi ay nasıl cevap verecekleri belli olmuyor yumurtaların yeterki kaliteli olsunlar 1 tanesi de yeter inşşşş

Buarda arkadaşlar karamel arkadaşımızdan hiç haber yok.Gününe az kaldı sanırım ama.Bize hiç haber vermiyor.Merka ettim onu doğrusu.Haberi olan var mı acaba?
tatile gitti canım. sonucu dönüşte yazıcam demişti. herhalde bu hafta sonuna falan döner

Heracim aynen hic sorma:)bugun ecz ye gitmedim kuzenlerimde burada tabi benden pek hayir yok sanki ikikati karnim buyudu nefes alamiyorum evde dolaniyorum yatiyorum midem yaniyor:(yarin yine is gunu bugun dinleneyimde yarina halim kalsin:)
Canım ya, sizlerle birlikte gün sayıyorum vallahi. İnşallah sayılı gün göz açıp kapayana kadar geçer de bebişlerinizi keyifle kucaklarsınız bir an önce. Dualarım sizlerle.

Haklısın Defne'ciğim, son aylar hiç kolay değil. Elim karnımın altında yürümeye başladım, çünkü aşağı çektikçe canım yanıyor. Bir yandan uykusuzlukla, bir yandan da sırt ağrılarımla cebelleşiyorum. Henüz midemde yanma yok. Sırt üstü mümkün değil yatamıyorum, nefes alamıyorum o zaman. Bir de sol ayağım hamileliğmin başından beri şişiyordu ama son bir haftadır iki numara büyümüş gibi oldu. Dediğin gibi sonuçta bebeğime kavuşma düşüncesi olmasa gerçekten çekilmez bir durum. Allah herkese tattırsın inşallah. Tüm bunlar geçici şeyler. İnşallah sırayla buradaki tüm arkadaşlar yaşayacaklar bunları. Dualarım hepinizle birlikte :)

Rüzgar Deniz'cim, az önce de yazdım, inan olsun sizlerle geri sayıyorum. İnşallah bu son sıkıntılı dönemeci de atlatıp bebeklerinizi mis gibi kucaklayacaksınız, dayanın az kaldı. Birazdan oğluşunun odasına bakacağım ama eminim özene bezene mükemmel bir odası olduğuna, bakmadan bile. Yav bu veletler acayip şanslı yahu, acele mi ettik nedir doğmak için? Allah analı babalı büyütsün, süper mutlu ve güzel bir hayat nasip etsin, bebeğine, bebek bekleyen herkese.

canım sen bizim eski merkezimize bakma. o biz yaştaki bütün hastalarına aynı doz aynı protokolü uyguluyor. ama hepimizin yumurta sayısı rezervi aynı değil değil mi? ben ilk denemeden 2 ay sonra memorial a gittiğimde bana uzun protokol önerilmişti. iki tarafta da 5 er tane aynı büyüklükte süper yumurta var diye. allah hayırlısını versin ama o ay yapsaydım ikizlere hamileydim garanti çünkü bünye çok kolay hamile kalıyor sadece yumurtalar bayat. 1 ay sonra gittiğimde ise 1 i önden giden toplam 5 tanecik yumurtam vardı. daha başka bir protokol önerdiler. yani sen doktoruna güven. inşallah uzun protokol yapacak kadar iyiyse rezervin bak yine söylüyorum ikizler yolda demektira.s

alabama ve herada kilo konusu çok kötü. ben 1,5 yıl önceki depresyonumdan 15 kilo aldığımdan beri veremedimdi. 2. denemeden önce 74 den 69 a inebildim ancak. ama bu tedavi ve hormonlar hem şişiriyor hem acıktırıyor. şimdi 72 oldum yine:1no2:neyse ilk 4-5 haftadaki iştah azaldı inşallah artık yavaş giderim.
siz de tedavilerden önce ne kadar verebilirseniz o kadar iyi çünkü her tedavi kilo aldırıyor. hele inşş tutarsa transfer sonrası 5. günden itibaren mideniz kazınıyor ne yapsanız yiyorsunuz.

İnşallah Deniz Bulut'çum, vallahi diyorum ya, fakire bir verme iki ister misali benimki. Sanki iki istersem, hiç olmazsa biri uygun görür yukarki diyorum heralde. Neyse, fakirin ekmeği umut demişler. Gözümü kapadım, bu sefer de doktora güvenerek gideyim bakayım, geçen sefer merkez adına güvenmiş doktoru gözüm tutmamıştı. Varyasyonları deniyoruz işte.

Kilo konusunu sorma, her tedavi haklısın kilo yapıyor. Bünye eskisi gibi haldır haldır kilo da veremiyor, ben de 68 olmuşum (ne ara oldum, yuh diyorum), bakalım şu 3-4 haftada ne verirsem kar, sonra keyifle alırım inşallah.

Roniyam ve Deniz Bulut,

Kızlar lütfen yaaaaaa. Tadını çıkartın. Her allahın günü belirti olacak diye birşey yok ki. Gözünüzü seveyim. Benim doktorum çok istenen gebeliklerin neredeyse yarısında bir belirti olmaz, mide bulantısı gibi şikayetlere rastlamıyoruz bu tür durumlarda demişti. Sizinki de acayip istenen gebelik statüsünde olduğundan, beden buna hazır, maneviyat buna hazır. Evet anlıyorum, mideniz bulansa çok mutlu olacaksınız, tamam kabul, ama olmaması da gebeliğin ters gittiğinin göstergesi değil. Gözünüzü seveyim yaaaaaa, şimdi tadını çıkarmayacaksınız da ne zaman çıkartacaksınız, lütfen kızlar. İkinizden de güzel, süper haberler gelecek, eminim. Ne olur siz de azıcık rahat olun..

Denizkarayurt arkadaşım iyiyim canım.Bu aralar tedavideyim ben de.Yumurta sayım bu ay çok az oldu.Canım sıkıldı tabi doğal olarak.Biz de biraz fazla olsa da dondursak diyorduk.Transfere sağlam yumurta kalsa iyidir diyoruz şimdi de.Neden öyle oldu bilmiyorum.ılk gün 450 ünite sadece gonal-f'le başladık.Sonra Menagon eklendi.Şu anda 3 yumurta var.Geriden gelenler için dr yetişmez dedi ama.Yarın son kontrol olur herhalde.Dr'um öyle dedi.ınşallah benim umudum var arkadan gelenlerden ama.Geçen sefer de öyle olmuştu.Sonradan yetişmişti 1 yumurta.Neyse kısmet ben bu ay çok acele etmiştim ama.

Hülya'cım, tekrar hayırlı uğurlu, bol şanslı olsun tedavin diyeyim. Yumurta sayısından daha önemli kaç tanesinin döllendiği be güzelim, inşallah hepsi döllenir ve bu kere olur da gerisini düşünmezsin inşallah. 3 hiç yoktan iyidir be canım, umut etmeye ne olursun devam et. Bazen unutuyorum ama burada tedaviye başlayan herkes, tedavi olmayı bekleyen, gün sayanların umudu aslında. Lütfen umudumuzu yitirmeyelim, hepimizin umutlu olmaya çok ihtiyacı var. Bir azimli yumurta, bir azimli sperm, ihtiyacımız olan o kadar çok şey değil aslında, di mi? Öperim, kolaylıklar dilerim canım.

Son düzenleme:
iiiinnnnnnşşşşşşşaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaahhhhhhhh darısı başınıza :) yani ister istemez bu sıkıntıları çekeceksiniz... ben ki en rahat hamileliği geçiriyorum oh ne güzel derken, 7. aya girdiğimden beri sıkıntılar başladı... bu kadarla kalsın inşallah... evet son 3 ay gerçekten zormuş :) bu arada oğluşumun eşyalarını ve odasının resimlerini albümüme ekledim, bakmak isteyen olursa buyrun :) yalnız sadece arkadaş listemde olanlar görebilirler, arkadaş listemde olmayan varsa bana arkadaşlık yollasın :)

çok güzeller canım allah saglıkla mutlulukla oğlunla sana iyi günlerde eskitmeyi kısmet etsin. bize de o günleri göstersin inşallah.

canım sen bizim eski merkezimize bakma. o biz yaştaki bütün hastalarına aynı doz aynı protokolü uyguluyor. ama hepimizin yumurta sayısı rezervi aynı değil değil mi? ben ilk denemeden 2 ay sonra memorial a gittiğimde bana uzun protokol önerilmişti. iki tarafta da 5 er tane aynı büyüklükte süper yumurta var diye. allah hayırlısını versin ama o ay yapsaydım ikizlere hamileydim garanti çünkü bünye çok kolay hamile kalıyor sadece yumurtalar bayat. 1 ay sonra gittiğimde ise 1 i önden giden toplam 5 tanecik yumurtam vardı. daha başka bir protokol önerdiler. yani sen doktoruna güven. inşallah uzun protokol yapacak kadar iyiyse rezervin bak yine söylüyorum ikizler yolda demektira.s

alabama ve herada kilo konusu çok kötü. ben 1,5 yıl önceki depresyonumdan 15 kilo aldığımdan beri veremedimdi. 2. denemeden önce 74 den 69 a inebildim ancak. ama bu tedavi ve hormonlar hem şişiriyor hem acıktırıyor. şimdi 72 oldum yine:1no2:neyse ilk 4-5 haftadaki iştah azaldı inşallah artık yavaş giderim.
siz de tedavilerden önce ne kadar verebilirseniz o kadar iyi çünkü her tedavi kilo aldırıyor. hele inşş tutarsa transfer sonrası 5. günden itibaren mideniz kazınıyor ne yapsanız yiyorsunuz.

ya sorma kesinlikle kilo vermek şart oldu. ben yürüyüşe dün akşam başladım 3 km hızlı yürüyüş ve hafif akşam yemeği. aynen devam ediyorum bu kez istikrarı bozmayacağım. bozarsam da yuh bana. :kedi:

Hülya'cım, tekrar hayırlı uğurlu, bol şanslı olsun tedavin diyeyim. Yumurta sayısından daha önemli kaç tanesinin döllendiği be güzelim, inşallah hepsi döllenir ve bu kere olur da gerisini düşünmezsin inşallah. 3 hiç yoktan iyidir be canım, umut etmeye ne olursun devam et. Bazen unutuyorum ama burada tedaviye başlayan herkes, tedavi olmayı bekleyen, gün sayanların umudu aslında. Lütfen umudumuzu yitirmeyelim, hepimizin umutlu olmaya çok ihtiyacı var. Bir azimli yumurta, bir azimli sprem, ihtiyacımız olan o kadar çok şey değil aslında, di mi? Öperim, kolaylıklar dilerim canım.

Aslında doğru söylüyorsun Herada arkadaşım.Benim ilk denememde çocuğum özürlü olduğu için embriyolara genetik inceleme yapıldı.5 embriyo incelendi 4'ü sağlam çıkmıştı.Dr'umuz hepsini koyalım dedi fakat biz kabul etmedik ben çünkü kesinlikle ikiz olsun istemiyordum.İkiz olucak diye çok stres yapmıştım ilkinde çünkü 3 embriyo koyulmuştu.Özürlü bir çocukla hem ikiz hamileliği hem de doğumdan sonrası için çok korkuyordum.Belki bu ay onun için Allah bize fazla embriyo şansı vermedi diye düşünüyorum.zaten tüp bebeği bu yaşa kadar da çoğul gebelik için erteledim.Ben normalde 4 kez kendiliğinden hamile kaldım ama onların gelişimleri durdu.Ben de pıhtılaşma sorunu varmış meğer.

Canım ya, sizlerle birlikte gün sayıyorum vallahi. İnşallah sayılı gün göz açıp kapayana kadar geçer de bebişlerinizi keyifle kucaklarsınız bir an önce. Dualarım sizlerle.

Rüzgar Deniz'cim, az önce de yazdım, inan olsun sizlerle geri sayıyorum. İnşallah bu son sıkıntılı dönemeci de atlatıp bebeklerinizi mis gibi kucaklayacaksınız, dayanın az kaldı. Birazdan oğluşunun odasına bakacağım ama eminim özene bezene mükemmel bir odası olduğuna, bakmadan bile. Yav bu veletler acayip şanslı yahu, acele mi ettik nedir doğmak için? Allah analı babalı büyütsün, süper mutlu ve güzel bir hayat nasip etsin, bebeğine, bebek bekleyen herkese.
Herada'cığım güzel dileklerin için sağol hayatım :) Bizim dualarımız da sizlerle :) İnşallah sizler de yaşayacaksınız tüm bunları... Yaa kızlar ben yaptıktan sonra herkes yapar yaa, gerçekten :)

Sağol hayatım, evet az kaldı, inşallah sağlıkla olsun :) Bence de bizler çok erken doğmuşuz, şimdiki çocuklar çok şanslılar, Allah bozmasın inşallah :nazar:
çok güzeller canım allah saglıkla mutlulukla oğlunla sana iyi günlerde eskitmeyi kısmet etsin. bize de o günleri göstersin inşallah.
amiiiiiiin canım... darısı hepinizin başına, inşallah yakında hepinizden tek tek güzel haberler alacağımıza inanıyorum bütün kalbimle :) dualarım her zaman sizlerle :Saruboceq:

Elifsu arkadaşım ben daha önce doğum yaptığını okumuştum.Hem de ikizlerine.çünkü benim ikiz fobim var.Ama Allah isteyene versi tabiki.Analı babalı büyüsünler arkadaşım.Allah hep iyiliklerini göstersin.Ama ben senin hikayeni bilmiyorum tabi daha yeni olduğum için.Canım senin yaş kaç?kaçıncı tüp denemende hamile kaldın?sizde sorun neydi?

Roniyam ve Deniz Bulut,

Kızlar lütfen yaaaaaa. Tadını çıkartın. Her allahın günü belirti olacak diye birşey yok ki. Gözünüzü seveyim. Benim doktorum çok istenen gebeliklerin neredeyse yarısında bir belirti olmaz, mide bulantısı gibi şikayetlere rastlamıyoruz bu tür durumlarda demişti. Sizinki de acayip istenen gebelik statüsünde olduğundan, beden buna hazır, maneviyat buna hazır. Evet anlıyorum, mideniz bulansa çok mutlu olacaksınız, tamam kabul, ama olmaması da gebeliğin ters gittiğinin göstergesi değil. Gözünüzü seveyim yaaaaaa, şimdi tadını çıkarmayacaksınız da ne zaman çıkartacaksınız, lütfen kızlar. İkinizden de güzel, süper haberler gelecek, eminim. Ne olur siz de azıcık rahat olun..
bu belirti işini bugün bir ingilizce siteden de okudum. eğer vücut kendini hamileliğe hazırlamışsa belirti daha az hissedilir diyordu. tuhaf bir gerçek. ayrıca roniyama dediğim gibi normal gebeliklerde de boş gebeliklerde de dış gebeliklerde de hep benzer şeyler hissediliyor. yani bebeğin sağlıklı gelişip gelişmediğini bundan anlamak olanaksız.

bu belirti işini bugün bir ingilizce siteden de okudum. eğer vücut kendini hamileliğe hazırlamışsa belirti daha az hissedilir diyordu. tuhaf bir gerçek. ayrıca roniyama dediğim gibi normal gebeliklerde de boş gebeliklerde de dış gebeliklerde de hep benzer şeyler hissediliyor. yani bebeğin sağlıklı gelişip gelişmediğini bundan anlamak olanaksız.

çok doğru bir mantık çünkü vucut gerçekte yeni misafirleri her ne olursa olsun dışa atmaya ve en baştan içeri almamaya kodlanmış. bulantıların tek sebebi de bu seni öğürtüyor kasıyor ki sen kurtul diye ne bilsin bizim ısrarla bebiş misafiri istediğimizi ve vucudumuzda kalmasını istediğimizi. ee buna bağlı olarak vucut eğer hazırsa ve kabul etmişse de belirti olmayacaktır çünkü senin o tatlı bebişini senden ayırmak gibi bir niyeti yok. bunu şöyle düşünmek lazım sağlıklı mı değil mi anlamında değil de varlığından emin olmanı sağlar en fazla. inşallah sağlıklı olması temennidir elbette ama en azından hani derler ya kusuyormusun öğürüyor musun şikayet etme hiç olmassa varlığından emin oluyorsun. e sen başka yöntemlerle varlığından eminsen belirti aramana gerek yok şeker. ilerde belkide şükredeceksin zor olan belirtilerin çoğunu yaşamadığın için.

Haklısın Defne'ciğim, son aylar hiç kolay değil. Elim karnımın altında yürümeye başladım, çünkü aşağı çektikçe canım yanıyor. Bir yandan uykusuzlukla, bir yandan da sırt ağrılarımla cebelleşiyorum. Henüz midemde yanma yok. Sırt üstü mümkün değil yatamıyorum, nefes alamıyorum o zaman. Bir de sol ayağım hamileliğmin başından beri şişiyordu ama son bir haftadır iki numara büyümüş gibi oldu. Dediğin gibi sonuçta bebeğime kavuşma düşüncesi olmasa gerçekten çekilmez bir durum. Allah herkese tattırsın inşallah. Tüm bunlar geçici şeyler. İnşallah sırayla buradaki tüm arkadaşlar yaşayacaklar bunları. Dualarım hepinizle birlikte :)
ruzgardenızcım hıc sorma dun gece okadar fecı bır gun ve gece gecırdımkı:(havada basıncmı vardı neydı bılmem:(gece hep nefessız kalıp uyandım camı actım oturdum..sırtustu bende yatamıyorum sola dogru yatmaya calısıyorum..benımde sag ayagım sısıyor..maydanoz yıyorum ama artık son gunlerde tans bır derece artacak sanırım gunde 4-5 kere olcuyorum...odemde normaldır sanırım gecen muaynede tans 14 e cıktı doktor stresten dedı gercekten oylemymıs sonra dustu..artık herhafta kontrollere gıdıyoruz..bu haftada persembe kontrolumuz bakalım yaramaz kızım ne halde:)dun gece resmen allahım yardım et dıye dua ettım..hep hareket etsın dıye bakarken gece okadar cok dondu tekme attıkı tum bedenım sarsılmaya basladı:(resmen ben yoruldum ...gecen hafta nst ye gırmedım bu hafta gırerım belkı ben 25 haftadan berı ara ara gırıyorum sen gırdınmı ?senın kontrolun ne zaman denızcım?

ronıcım ben ılk zamanlar herhafta kontrole gıdıyordum:))ıcın nasıl rahatlarsa oyle gıt...su donemler gercekten zor ıcınde ne olup bıttıgını bılmıyorusn ama heparıne devam edıyorsan hıc korkma heparın bebegın bol bol kanlanmasını beslenmesını saglıyor bebek saglıkla gelısıyor:)bunun yanında mıde bulantısı gogusagrısı bende hep coook sonra baslamıstı..ıcfını ferah tut canım

kizlar sagolun moral verdiginiz icin.
Defnecim ya sikintili gunler gecirdigini tahmin edebiliyorum ama cok az kaldi mutlu sona. hepsi o yaramaz ve nazli kizini kucagina aldiginda gececek.
deniz bulut dun butun gun ben de bulantisiz gebeliklere bakip durdum. Benim onceki 2 gebeligimde de bulanti yoktu ve kotu sonuclandi sanirim bu ben de bir takinti oldu herhalde. Daha relax olmaya calismaliyim biliyorum.
Hulyacim ben kan sulanadirici igne hergun yapiyorum 5000 U, ayrica aspirin aliyorum

Back
X