Arkadaşlar ben neredeyse 39 yaşındayım. Bugün aldığım 2. micro sonucumun negatif olmasıyla tamamen yıkıldım. Artık yeni bir deneme yapacak gücüm yok. Ruhsal olarak çökmüş durumdayım.senağlama Aranızda benim yaşımda ya da daha ileri yaşta olan arkadaşlar var ise lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşın. Kaç deneme yaptınız, sonuç aldınız mı? Benimle paylaşırsanız çok memnun olacağım.
selam,bende 40 yasima girdim ve benimde tutmadi ve doktorlar pek umit vermiyorlar ama ben yilmayacagim,imkanlarimi saglar saglamaz turkiyeye gidip tekrar denemeyi dusunuyorum,hersey allahtan,konusmak istersen buradayim.
meerdem ben de 39 yaşındayım altı micro sonucu negatif.sebebsiz infertılıte benimki.ben de bıktım.kendiliğinden olmasını umut ediyorum.sevgili darkı örnek aldım kendime yedinciyi yaparmıyım bilmem belkide yaparım ilerde pişman olmayım diye ama bilmiyorum
Sevgili meerdem,ben de 37 yasımı bitirmek üzereyim ve su anda tüpbebek yöntemiyle 21 haftalık hamileyim.Benim ilk denememde tuttu ve kesinlikle Bahceci klinigini denemeni tavsiye ederim.38 yasında dogumum hayırlısıyla, bence yasın gayet normal. Ben hatta bir sonraki cocugum icin 39 yasımı düsünüyorum dondurulmuslarımla.Bence bu kadar erken pes etme.Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın.
Sevgili dilarem. Ben 34 yaşında spontan olarak hamile kaldım fakat bebeğim kalbi 10 haftalık durdu. Bana hep hamile kalırsın dediler. 2 kere aşılama yaptırdım olmadı. 2 kere tüp denedim olmadı. Bu arada yaşım 39 'a dayandı. Yumurtlamada sorun da yok. Sanırım kendimi biraz toplayınca önerdiğin kiliniğe gideceğim. Zaten 3 aylık sürenin de geçmesi gerekiyor. Sen BAHÇECİ KLİNİĞİ'NE mi gittin, yaklaşımları nasıl? bana bu konuda bilgi verirsen memnun olurum. Allah bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
arkadaşlar ben geldim gerçi 2009 olmuş ama neyse bu yaşta deneyeceğim işte bakalım geç evlenmemin sonucu . Amerikan a gittim 1 ay sonra gel dediler kist varmış doğum kkontrol hapı alıyorum şimdi Amam Bahçeci Bahçeci diyorsunuz da bu süleyman Tosun bana yüzde 1 şansınız var değer mi demez mi inanamadım etik mi bu söylediği şimdi bi doktorun size bırakıyorum kanaati arkadaşlar bir de 200 ytl yi alıp hap filan da vermedi zaten kistler geçtiğinde telefonla aryacakmışım o da ilaçları yazdıracakmış sonra yumurtalar cevap verirse gel dedi Yani cevap vermezse gelme Böyle uzaktan kumanda bi tedavi olur mu siz söyleyin
arkadaşlar ben geldim gerçi 2009 olmuş ama neyse bu yaşta deneyeceğim işte bakalım geç evlenmemin sonucu . Amerikan a gittim 1 ay sonra gel dediler kist varmış doğum kkontrol hapı alıyorum şimdi Amam Bahçeci Bahçeci diyorsunuz da bu süleyman Tosun bana yüzde 1 şansınız var değer mi demez mi inanamadım etik mi bu söylediği şimdi bi doktorun size bırakıyorum kanaati arkadaşlar bir de 200 ytl yi alıp hap filan da vermedi zaten kistler geçtiğinde telefonla aryacakmışım o da ilaçları yazdıracakmış sonra yumurtalar cevap verirse gel dedi Yani cevap vermezse gelme Böyle uzaktan kumanda bi tedavi olur mu siz söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?