38 yaş ve üzeri tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlar

selam canım benimde yaşım 40 banada dr % 15 şans oranım olduğunu söyledi bende yaptırmadım canım napayım bu riski almadım çünkü aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebk yaptırmadım hiç zaten çok heycanlı bir yapım var allahım inşallah senide bizleride annelik duygusunu tattırrır canım allahhımdan tek dileğim bu cümlemizin dualaru-ını kabul etsin hayırlısıysa inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım senin sorunun nedir?neden bbeğin olmadı sakıncası yoksa yazarmısın canım benimki fsh hormonum çok yüksek ondan olmuyor kendine iyi bak canım :1hug:

canım selam ben tup dene derım canım...........şans daha yuksek.........heyecanını kontrol edbılırsın ya...........yaşın çok değil ki bızler gencız...........şansın da çok az değıl........nıce sanşın 80 90 dedıklerı hamıle kalamıyo nıce 15 20 dedıklerı hamlıe kalıyo............zamanını daha çok geçırme derım canım iyı bı merkezle dene sanşını .......rabbım nerde varsa cumlesıne tattırsın...............aratmasın..zorda bırakmasın...........guzel gunler

Sevgili Hana , Deniz ve okuyan arkadaşlarım sağolun var olun Doğru moral çok önemli Yok yok ben gördüm doktorların farklı yaklaşımları olabiliyor. dediğim gibi şimdi kistlerime hap alıyorum ama yumurta resevi az olanlara vermiyor bazıları bu hapı. Kistin kendiliğinden geçmesini bekliyor ama bizimkini zor ikna etmişken vazgeçmesin hemen olsun diye hapa başladım . Süleyman bey vermedi mesela hap ama ilginç olan iki doktora bir gün aralıkla gidip birnin şansıma yüzde 10 diğerinin yüzde 1 demesi ve birinin 8 folikül diğerinin 1 folikül görmesi 1 folikül gören de süleyman bey . ya başaryı abartmak için midir nedir Bir de bana yumurta naklini önerdi yani ülkemizde de yasak ama yurtdışında olabilir dedi çok acaip moralim bozuldu daha hiç deneme yapmadan gerçi bu konuda hani seçenekler bunlar demek istemiş olabilir ama işte doktoru sevmeyince de olmaz gibime geliyo Beraber ekip arkadaşına güvenmeli insan hani Kızlar hepimize dua ediyorum haberiniz ola .

canım boşver yüzdeyi filan bi kere çok inan ikincisi çok beslen sengözlerimebaksanab yni benimde yüksek 34 hatta ama hemen gidip toz polen aldım sabahları bi tatlı kaşığı yutuyorum bir de solgar ın içinde hayıt tohumu olan women'S complex aldım çok memnunum ama sen bi doktoruna sor kist filan yapma şansını arttırmasın sonra sonra ki ay işte fsh ı ölçtmedi ama işte 8 folikül gördü 34 de 1 2 olurmuş demek i düşürmüşüm bir de bu gece uykusuzluk filan olurdu şimdi turp gibiyim Darısı başına sabahları sulandırılmış pekmez içmeyi de unutma İkizlerin olsun inşallah kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bende kırkımın içindeyim ve 2. denemem bugün yumurtam toplanıyor artık bu hafta trasver olur rabbim sizede versin banada inşallah bilhassa muradıma AMıN.arkadaşlar bana dua ederseniz sevinirim tşklr

peki süleyman bey folikülleri sana göstermedi mi? bu yaşlarda zaten 7-8 folikül üstü zor oluyor. 2-3 folikül ile bile deniyorlar. yani para alacak tedavi edecek neden 1 folikül ve yuzde 1 şans desin ki ? benim de 6-7 folikül vardı başlarken. tuhaf. diğeri ultrasonda folikülleri gösterdi mi? şimdi amerikana gidiyorsun değil mi? ikisinden biri bu derece yanılmış olamaz. anlamadım :1shok: neyse tedavin hayırlı olsun

arkadaşlar bende kırkımın içindeyim ve 2. denemem bugün yumurtam toplanıyor artık bu hafta trasver olur rabbim sizede versin banada inşallah bilhassa muradıma AMİN.arkadaşlar bana dua ederseniz sevinirim tşklr

sevgili balance dua ediyorum hepsi döllenecek ve tutunacak bizlere de moral olacaksın inşallahhhh:Saruboceq::dance:

Merhaba Canim,

aslinda belli basli bir sorun yok,2 sene öncesine kadar nedeni bilinmiyordu. Su an yasimdan dolayi erken menapoz riski var, o yüzden bu benim icin son tedavi olacak. Umarim son ve hayirli olur.(Bu arada bende Prolaktin yüksekligi var, buda pek sorun sayilacak gibi degil cünkü tabletlerimi aksatmadan aliyorum).

Umarim gelecek günler hepimiz icin hayirli olur.:1hug:

Arkadaşlar bende 40 yaşındayım 1 tüp bebek denemem oldu, doktor 3 yumurta dedi ama iki tane alıp transfer ettiler.Tutmadıu ne yazık ki, şimdi 2. denememe başladım.Gittiğim dr bana birinci tedavide çok az doz kullandıklarını söylediler.Bu çok vijdansızca bir şey, ilaç dahil kampanyalı yaptırmıştım.ılaçtan tasarruf için bana az doz vermişler.Şımdiki tedavimde nerdeyse 3 günde ilk tedavimde kullandığım ilaç dozunu geçtim. Sizin yazdıklarınızı okuyunca içim acıdı yaa. Ne olur içinizdeki umudu tüketmeyin. ben hep olacak diye bakıyorum ama bukdar ümütsiz olduğunuzu okuyunca korkmaya başladım. Allahım bizede nasip etsin o duyguyu.

Canım işte ben 34 fsh ı görünce gözlerim yerinden oynadı bitkisellere başladım belki ondandır .Süleyman bey kistleri gösterdi folikülü değil evet para alacak ama bir de başarıyı abartma durumu var tabii üstelik yumurta nakli meselesi de babasının hayrına değil . şimid amerikan ramazan bey nedense o daha düşünceli geldi bana ya da daha umut vadedici olduğundan Zaten hepsi araç bence bebişin doğacağı varsa Yaradan isterse diyeceğim çok kaderci ama buna inanıyorum bi de inanmaya inanıyorum Secretliyorum olayı habire bakalım nolcak :1closedeyes:

pardon female complex imiş ismi doktora sor unutma içeriğini gerekirse sana yazayım burdan

canım sağol yaaa ne güzel moral veriyorsun allah seninde gönlüne göre versin canım inanki yadıklarını okuyunca çok mutlu oldum female complex sana dr mu vermişti canım bide bu ilaç ne işe yarıyor?sabahları sulandırılmış pekmez iç diyorsun bu ne için? polan demişsin canım onu dah öncede duymuştum peki bunlar fsh hormonunumu düşürüyormuş benim fsh hormonum yüksekte nolur bana cvp yazarmısın canım bunların içeriğini öğrenmek istiyorum canım sağolasın verdiğin bilgiler için çok teşekkürler :1hug:

Canim bütün dualarimiz seninle moralini yüksek tut insallah kisa zamanda güzel haberlerini aliriz.Sana temennin cok tesekkür ediyorum.Hersey gönlünce olsun.

Görüsmek üzere kaydirigubbakcemile3

sevgili deniz Yaşını bilmiyorum ama 35 üstü ise ne diye bekleyceksin. Bence değiştir drunu nasılsa değiştirme şansın vardır mutlaka ya da benim gibi kliniği değiştir . Fevzi Şen doktoru duydun mu?? Ben zaten o yaşlardayım arkadaşım bakalım nolcak Hayırlısı olsun şutarafagitti

seviciğim 2 ay önce 34 değerini görünce gözlerim yerinden fırladı Gerçi bi kere yüksek çıktı mı işte sinyal veriyo bitiyor diye de tüp bebek aşılama aşamasında bir kaç aylık filan düşürülebilinir sanki diye düşünüyorum
Şimdi dinle bak neler yapıorum
sabah aç karnına şekersiz bi bardak testere dişli aslan pençesi çayı ( akşam yatmadan önce de iç ) şekersiz olsun . bi tatlı kaşığı toz polen 1 saat sonra incir küründen bi bardak ncir suyu ( yada üşenip yiyorum incirleri işte ) sonra öğlen bu female complex ( içinde hayıt tohumu vs var ) sabah da bi ara pekmezi sulandırıp içiyourm bu beni zımba gibi yapıyo ama kilo sorunum yok bunu da bil. Akşam da üzüm çekirdeği ekstresi ( hap) alıyorum artk daha ne yapayım Tüp bebeğe başlayınca da bol ananas ve su diyorlar haberin ola sevgili arkadaşım ha bu arada balık da bol bol ye

Dua larını da eksik etme Yaradandan bunlarla 10 gü sonra 20 ye düşürdüm bakalım ay başnda ne olur a.s

arkadaşlar benim eşimin dayısı azosperm di eşide 38 yaşında ilk micro tuttu hemde ikiz bi kız bi oğlan şuanda 1 yaşındalar.ümidini yitirme allahın takdiri olmayacak diye bişey yok mevlam neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…