Merhaba Arkadaslar,
Ben 38 yasindayim, su ana kadar 3 asilama, 7 tüp bebek denemem oldu, 1 kimyasal gebelik disinda herhangi bir gelismeyle karsilasamadim.36 yasima kadar yüksek prolaktin disinda herhangi bir soruna rastlanmadi, ama son iki yildir yumurta rezervlerimde ve kalitesinde düsüs var.Ama ben yilmadim su an 8. tüp bebek denemesi icin kollari sivadim, doktorlarin demesine göre bu benim son sansim ( anlayacaginiz menapoza az kaldi). Umuyorum yüce Allahim bu sefer yardim eder bende artik herseyi arkamda birakarak anne olmanin güzelliklerini yasarim.umarim bu yolda hepimiz emellerimize kavusuruz.
Kurban oldugum Allahim hepimizin yardimcisi olsun.sabir ve saglikla kalin.
canım selam ben tup dene derım canım...........şans daha yuksek.........heyecanını kontrol edbılırsın ya...........yaşın çok değil ki bızler gencız...........şansın da çok az değıl........nıce sanşın 80 90 dedıklerı hamıle kalamıyo nıce 15 20 dedıklerı hamlıe kalıyo............zamanını daha çok geçırme derım canım iyı bı merkezle dene sanşını .......rabbım nerde varsa cumlesıne tattırsın...............aratmasın..zorda bırakmasın...........guzel gunlerselam canım benimde yaşım 40 banada dr % 15 şans oranım olduğunu söyledi bende yaptırmadım canım napayım bu riski almadım çünkü aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebk yaptırmadım hiç zaten çok heycanlı bir yapım var allahım inşallah senide bizleride annelik duygusunu tattırrır canım allahhımdan tek dileğim bu cümlemizin dualaru-ını kabul etsin hayırlısıysa inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım senin sorunun nedir?neden bbeğin olmadı sakıncası yoksa yazarmısın canım benimki fsh hormonum çok yüksek ondan olmuyor kendine iyi bak canım :1hug:
selam canım benimde yaşım 40 banada dr % 15 şans oranım olduğunu söyledi bende yaptırmadım canım napayım bu riski almadım çünkü aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebk yaptırmadım hiç zaten çok heycanlı bir yapım var allahım inşallah senide bizleride annelik duygusunu tattırrır canım allahhımdan tek dileğim bu cümlemizin dualaru-ını kabul etsin hayırlısıysa inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım senin sorunun nedir?neden bbeğin olmadı sakıncası yoksa yazarmısın canım benimki fsh hormonum çok yüksek ondan olmuyor kendine iyi bak canım :1hug:
Sevgili Hana , Deniz ve okuyan arkadaşlarım sağolun var olun Doğru moral çok önemli Yok yok ben gördüm doktorların farklı yaklaşımları olabiliyor. dediğim gibi şimdi kistlerime hap alıyorum ama yumurta resevi az olanlara vermiyor bazıları bu hapı. Kistin kendiliğinden geçmesini bekliyor ama bizimkini zor ikna etmişken vazgeçmesin hemen olsun diye hapa başladım . Süleyman bey vermedi mesela hap ama ilginç olan iki doktora bir gün aralıkla gidip birnin şansıma yüzde 10 diğerinin yüzde 1 demesi ve birinin 8 folikül diğerinin 1 folikül görmesi 1 folikül gören de süleyman bey . ya başaryı abartmak için midir nedir Bir de bana yumurta naklini önerdi yani ülkemizde de yasak ama yurtdışında olabilir dedi çok acaip moralim bozuldu daha hiç deneme yapmadan gerçi bu konuda hani seçenekler bunlar demek istemiş olabilir ama işte doktoru sevmeyince de olmaz gibime geliyo Beraber ekip arkadaşına güvenmeli insan hani Kızlar hepimize dua ediyorum haberiniz ola .
arkadaşlar bende kırkımın içindeyim ve 2. denemem bugün yumurtam toplanıyor artık bu hafta trasver olur rabbim sizede versin banada inşallah bilhassa muradıma AMİN.arkadaşlar bana dua ederseniz sevinirim tşklr
selam canım benimde yaşım 40 banada dr % 15 şans oranım olduğunu söyledi bende yaptırmadım canım napayım bu riski almadım çünkü aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebk yaptırmadım hiç zaten çok heycanlı bir yapım var allahım inşallah senide bizleride annelik duygusunu tattırrır canım allahhımdan tek dileğim bu cümlemizin dualaru-ını kabul etsin hayırlısıysa inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım senin sorunun nedir?neden bbeğin olmadı sakıncası yoksa yazarmısın canım benimki fsh hormonum çok yüksek ondan olmuyor kendine iyi bak canım :1hug:
peki süleyman bey folikülleri sana göstermedi mi? bu yaşlarda zaten 7-8 folikül üstü zor oluyor. 2-3 folikül ile bile deniyorlar. yani para alacak tedavi edecek neden 1 folikül ve yuzde 1 şans desin ki ? benim de 6-7 folikül vardı başlarken. tuhaf. diğeri ultrasonda folikülleri gösterdi mi? şimdi amerikana gidiyorsun değil mi? ikisinden biri bu derece yanılmış olamaz. anlamadım :1shok: neyse tedavin hayırlı olsun
pardon female complex imiş ismi doktora sor unutma içeriğini gerekirse sana yazayım burdan
arkadaşlar bende kırkımın içindeyim ve 2. denemem bugün yumurtam toplanıyor artık bu hafta trasver olur rabbim sizede versin banada inşallah bilhassa muradıma AMİN.arkadaşlar bana dua ederseniz sevinirim tşklr
ben de süleyman tosun a gidiyorum. bana da hep 6 ay bekle senin kendiliğinden olabilir diyordu. daha genç hamile kalıp aldırmışlığım geçen sene de 1 kimyasal gebeliğim var diye. bu ay ilk tüp bbek de negatif sonucu aldım ama pes etmedim en az 2 kere daha deneyeceğim 43 yaşını doldurana kadar. bena süleyman bey adetin bitince gel konuşalım bundan sonrasını dedi. inşallah moral bozucu birşey demez dese de başka yere giderim en az 1-2 kere daha denerim yumurtam olduğu sürece. evet negatif sonucu almak yıkım. ama 43-44 yaşına kadar yumurta varsa eğer denenebilir.
canım sağol yaaa ne güzel moral veriyorsun allah seninde gönlüne göre versin canım inanki yadıklarını okuyunca çok mutlu oldum female complex sana dr mu vermişti canım bide bu ilaç ne işe yarıyor?sabahları sulandırılmış pekmez iç diyorsun bu ne için? polan demişsin canım onu dah öncede duymuştum peki bunlar fsh hormonunumu düşürüyormuş benim fsh hormonum yüksekte nolur bana cvp yazarmısın canım bunların içeriğini öğrenmek istiyorum canım sağolasın verdiğin bilgiler için çok teşekkürler :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?