Bakın bazen 40. haftayı beklemek risktir.Anne karnında gelisim geriligi olan bebekleri 37 haftadan sonra dogurtuyorlar cunku dışarıda daha kolay buyuyorlar.Kuzenimin basina gelmisti gelisim geriligi var diye 38.haftada dogurttular 2.5 kg dogmustu disarida beslenince toparladi.Siz niye devlet hastanesinin lafini dinleyip yatış yapmadınızki 39.hafta zaten güzel bi
Bebeğin mevcut kilosundan ziyade önceki haftalara göre kilo alıp almaması daha önemli bir kriter. 3 hafta önceki kilosu ne kadardı? Bu 3 haftada bebek büyümüş mü?
Bi anda karar vermek çok zor hiçbişey bilmiyorum erken davranmak istemedim,farklı doktor da görsün istedim perşembe gidicem ne derlerse yapcaz mecburBakın bazen 40. haftayı beklemek risktir.Anne karnında gelisim geriligi olan bebekleri 37 haftadan sonra dogurtuyorlar cunku dışarıda daha kolay buyuyorlar.Kuzenimin basina gelmisti gelisim geriligi var diye 38.haftada dogurttular 2.5 kg dogmustu disarida beslenince toparladi.Siz niye devlet hastanesinin lafini dinleyip yatış yapmadınızki 39.hafta zaten güzel bir hafta dogum icin
Kilosu 20 gr artmışBebeğin mevcut kilosundan ziyade önceki haftalara göre kilo alıp almaması daha önemli bir kriter. 3 hafta önceki kilosu ne kadardı? Bu 3 haftada bebek büyümüş mü?
3 haftada 20 gram mi almış yani? Son ayıninizda 3 hafta doktora gitmemek ihmal olmuş biraz kusura bakmayın da. NST bağlıyorlar her hafta çünkü size yapılmadı mı? 3 kg normal ama 3 haftada 20 gr alması normal değil Perşembeyi falan beklemeyin bugün direkt gidin doktoraKilosu 20 gr artmış
2 haftaya kadar fark normal oluyor ama 3 hafta çok fazla. Doktorunuzun bu konuyla ilgilenmesi ve daha önce bilgilendirmesi lazımdı. İhmal edilmiş. Ayrıca bebekte gelişim geriliği varsa çoktan doğuma almaları gerekirdi. Endişelendirmek istemem ama ihmal etmeyin kesinlikle. Özel hastaneye gidin doktorla görüşün direkt yatışınızı versinler. Gelişim problemi olan bebeklerin 40 haftayı beklemesi sakıncalı zaten dışarıda daha çabuk büyüyorlar. İnşallah sağlıkla kucaklarsınızArkadaşlar merhaba ,39+2 haftalık hamileyim.Bugün kontrole gittim ve bebekte gelişim geriliği olduğu 36 hafta ile uyumlu olduğu bebeğin kilo alamadığını söylediler.Çok endişeliyim 1 hafta kala böyle bişey beklemiyordum benimle aynı durumu yaşayan var mı? İçimi rahatlatın lütfen çok korkuyorum
Şuan hastanedeyim yatış yapıldı düzenli nst takibi yapılıyor ama ne açılma ne de sancı yok suni sancı verecekler galiba2 haftaya kadar fark normal oluyor ama 3 hafta çok fazla. Doktorunuzun bu konuyla ilgilenmesi ve daha önce bilgilendirmesi lazımdı. İhmal edilmiş. Ayrıca bebekte gelişim geriliği varsa çoktan doğuma almaları gerekirdi. Endişelendirmek istemem ama ihmal etmeyin kesinlikle. Özel hastaneye gidin doktorla görüşün direkt yatışınızı versinler. Gelişim problemi olan bebeklerin 40 haftayı beklemesi sakıncalı zaten dışarıda daha çabuk büyüyorlar. İnşallah sağlıkla kucaklarsınız
E özeldeki doktor doğum önermedi mi bekle mi dedi? Gelişim geriliği sıkıntı birkaç gün bile riskli oluyor hiç kg almaması bebeğin plasentasında sorun var demektir
Hayırgizli şekeriniz var mı?
Bi anda karar vermek çok zor hiçbişey bilmiyorum erken davranmak istemedim,farklı doktor da görsün istedim perşembe gidicem ne derlerse yapcaz mecbur
Ay rahatliginiza saglikKilosu 20 gr artmış
Gel şuan halimi gör ona göre konuş kim ister bebeğine zarar gelmesini iki kez kürtaj geçmişi olan bir insanım ben laflarınıza dikkat edin!!Ay rahatliginiza saglik
Bir kaç güne doğum yaparsın stres yapma benim tanıdığımda böyleydi onun ki gizli şeker etkiledi ama bebeği biraz küçük doğdu ama sağlıklı sonra toparladı kendini
Benim soyledigim lafta hicbir sey yok, dr gelisim geriligi var diyor, belli ki bebek beslenemiyor bir sebeple ve size yatis veriyorlar ama siz onun yerine baska doktora da gidip sonra eve gelip birkac gun sonraki randevunuzu bekliyorsunuz. Kaldi ki bebek 3 haftada sadece 20 gr almisken. Simdi bu durum rahatlik degil de nedir?Gel şuan halimi gör ona göre konuş kim ister bebeğine zarar gelmesini iki kez kürtaj geçmişi olan bir insanım ben laflarınıza dikkat edin!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?