Evet devlete gidiyorum iki haftada bir gel dedi randevu bulamadım ve ertesi haftaya sarktı bugün gittim ve bu durumla karşılaştım.Son haftalarda daha sık kontrol oluyor
36 hafta ile 39 arasinda 3 hafta var
Doktorunuz hic bahsetmedi mi bu durumdan?
Devlete mi gidiyordunuz?
Durumunuz elveriyorsa bi özele gidin derimEvet devlete gidiyorum iki haftada bir gel dedi randevu bulamadım ve ertesi haftaya sarktı bugün gittim ve bu durumla karşılaştım.
Bebegi mi beslemiyorsunuz, kan akışında mı problem var?
Bebeği besleyen ana büyük damarlar kontrol edildi mi?
Ultrasonla bakılıyor, baktılar mı?
Sizi doğuma almaları gerekiyor ne dedi doktor
E tamam neden yatis olmadi peki?Devlette öğrenince ben özele gittim orada da muayene ettiler.Bebeğin suyunda vs bir problem yokmuş doktor bebeğiniz biraz minik doğacak dedi kendim de minyon bir insanım,2.900 gr olduğunu söyledi.Devlet normalde bugün yatış veriyordu bana.
Gelişim geriliği derken yani boy kiloya göre mi ezbere konuştu yoksa herşeye detaylı bakıldı mı kan akışına vsArkadaşlar merhaba ,39+2 haftalık hamileyim.Bugün kontrole gittim ve bebekte gelişim geriliği olduğu 36 hafta ile uyumlu olduğu bebeğin kilo alamadığını söylediler.Çok endişeliyim 1 hafta kala böyle bişey beklemiyordum benimle aynı durumu yaşayan var mı? İçimi rahatlatın lütfen çok korkuyorum
Özele gittim farklı bi doktor görsün diye devlete perşembe günü gidecem bakalımE tamam neden yatis olmadi peki?
Doguma alinmaniz icin tonla sebep var ne bekleniyor
Kalp atışı güzel bebek çok hareketli kan da suyunda sıkıntı yok güzel sadece kilosu artmamış 2.900 de kalmışGelişim geriliği derken yani boy kiloya göre mi ezbere konuştu yoksa herşeye detaylı bakıldı mı kan akışına vs
Sizin için günler değil saatler bile önemli biraz ihmalkarlık ediyorsunuz üzgünüm endişe ettirmek istemem ama önemli durumÖzele gittim farklı bi doktor görsün diye devlete perşembe günü gidecem bakalım
Aslında devamlı gittim kontrollerime ne olduysa şu 3 haftanın içinde olduSizin için günler değil saatler bile önemli biraz ihmalkarlık ediyorsunuz üzgünüm endişe ettirmek istemem ama önemli durum
Bende kızımı 3000 gr 50 cm doğurdum.Devlette öğrenince ben özele gittim orada da muayene ettiler.Bebeğin suyunda vs bir problem yokmuş doktor bebeğiniz biraz minik doğacak dedi kendim de minyon bir insanım,2.900 gr olduğunu söyledi.Devlet normalde bugün yatış veriyordu bana.
En önemlisi son haftalar üç günde bir nst bağlıyorlar bazen haftada bir olarak üç hafta uzun araAslında devamlı gittim kontrollerime ne olduysa şu 3 haftanın içinde oldu
Teşekkür ederim inşallahBende kızımı 3000 gr 50 cm doğurdum.
Hiç de minik değil inan ben minyon bir kadında değilim.
Bende 40. Haftaya girmiye 1 gün varken doğurdum.
Siz devlette ölçümü tam yapamayan doktora denk gelmişsiniz bence, doğru ölçüm çok önemli.
İnsanı telaşa sokarlar, olmadık senaryo.
İkinci bir doktor bakıp sorun görmediyse süper, doktor zaten kalp atımı, hareket, suyu, besleyen damarlara bakmıştır.
Bazen son haftalarda bebegi besleyen ana damarlarda çentik oluyor sorunsuz ilerlerken.
Ben acaba öyle mi dedim ama siz ikinci bi görüş almışsınız.
Problem görmemiş doktor.
Hadi sağlıkla kucağına al
Bebeğin hareketlerinde bi azalma olmadı su veya nişan da gelmedi onları takip ettim bu süreçte ben 3 hafta gitmedim ama doktor zaten 2 hafta sonra gel dedi herşey 1 haftanın içinde mi oldu yoksa beni en son muayene eden doktorun gözünden mi kaçtı ölçüm bende bilemiyorum uyuyamıyorum düşünmektenEn önemlisi son haftalar üç günde bir nst bağlıyorlar bazen haftada bir olarak üç hafta uzun ara
Benim de öyle oldu bebeğim gelişmiyordu plesantadan yeteri oksijeni alamıyormuş preeklampsi geçirdim riskli bir durum bence en acil perinatoloğa görünün acil randevu alın bakılsınArkadaşlar merhaba ,39+2 haftalık hamileyim.Bugün kontrole gittim ve bebekte gelişim geriliği olduğu 36 hafta ile uyumlu olduğu bebeğin kilo alamadığını söylediler.Çok endişeliyim 1 hafta kala böyle bişey beklemiyordum benimle aynı durumu yaşayan var mı? İçimi rahatlatın lütfen çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?