39. Haftam ve hala doğum yapmadım

Songulkpln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
34
7
1
30
Arkadaşlar ben şu an 39+1 günlüğüm. Ama bebeğim halen gelmedi. 40 haftadan sonra tehlikeli olduğunu biliyorum sizce de öyle mi. İlk doğumunuzu siz kaçıncı haftada yapmıştınız? Tedirginim ve doğumun en kısa zamanda başlaması için yapabileceğim bişey var mı? Bu durumu yaşayan varsa nasıl Bi süreç izlendi ne olur bilgi veriiiinnn 🙁🙁🙁

Arkadaşlar ben şu an 39+1 günlüğüm. Ama bebeğim halen gelmedi. 40 haftadan sonra tehlikeli olduğunu biliyorum sizce de öyle mi. İlk doğumunuzu siz kaçıncı haftada yapmıştınız? Tedirginim ve doğumun en kısa zamanda başlaması için yapabileceğim bişey var mı? Bu durumu yaşayan varsa nasıl Bi süreç izlendi ne olur bilgi veriiiinnn 🙁🙁🙁
41+1 yanı 42ci haftamda zorla doğurdum, bi türlü çıkmak istememişti benim kiz.. sadece 40ci haftamda iki gune bir kontrole gittim cihaza baglandım... takibini yaptir bi sorun olursa zaten müdahale ederler... sağlıkla kucagina al

Ilk dogumum 39+ 3 de su gelmesiyle olmuştu ve sıfır sanciyla hastaneye gittim sabah 5 e doğru suni sanciyla doğum olmuştu inşallah kısa sürede doğumun gerçekleşir canım benim arkadaşım 41 de doğum yapmıştı bazen olabiliyor stres yapma.

Back
X