Doğuma Hazırlık 39. Haftamdayım ama oğluşumun ismi hala kesinleşmedi ACİL YARDIM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

byzbyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
1
0
36
Antalya
Oğluşumun adının bi tanesini Ali düşünüyoruz ama yanına güzel anlamlı hem de farklı bir isim ne olabilir? ali eymen nasıl sizce? farklı önerilerinizi de bekliyorum...

Ali Eymen güzel Ali Taha'da olabilir

geçen bi akrabamın üçüzleri oldu 1 erkek 2 kız kızlar azra ve sude erkekte ali emir bence güzel yakışmış hayırlısı olsun

Ali adını tek başına kullanmak çok daha güzel .Zaten 10 kişiden 9 u Ali ismini diğer bir adla kullanıyor.Çocuğunuz büyüyünce gireceği ortamlarda da rahat eder .İsmi diğerlerinden daha akılda kalıcı olur.Ali yi diğer bir isimle kullanmak Ali ismini sıradanlaştırıyor ,gölgeliyor sanki.

Kesinlikle katılıyorum. Tek başına Ali isminin çok net ve güzel bir duruşu var.

eymen çok yaygınlaştı son zamanlarda, güzel bir isim ama dönem dönem böyle fenomen isimler oluyor...nerdeyse 2012 erkek çocuklarının %70 i eymen
başka bir isim düşünebilirsiniz ki Ali de tek başına güzel bence

Türkçe kökenli isimlerden seçmenizi öneririm. Cengizhan, Mete,... sürüyle var bakarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…