3aylik kizimmm

beypazari

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.813
355
43
Selam hanimlar 3 aylik kizim var ve karninda sislik var doktora gttik bir sey simdilik ama anneyim endiseleniyorum gazida olabilir diye dusunuyorum yardimci olursaniz sevinirim

Surekli yapiyorum cok az faydasi oluyo birde nedense hic uyumuyo

benim de 3 aylık bi kızım var. doğumdan sonra kızımın karnı da çok şişdi sebebi ise gaz. arkadaşımın tavsiyesi uzerine nurse harveys adında bitkisel bi şurup kullandım ve etkisini gördüm. ayrıca internette okumuştum bir çay kaşığı anne sütüne bir çimdik kimyon karıştırıp verdim onun da faydasını gördüm. ama o şurubu kullanırsan ikisini birlikte yapma. inşallah en kısa zamanda düzelir.

ayrıca sık sık sert bi zemine yüzüzeri yatır canım o da işe yarar.

Tesekkur ederim canm ewet onu kullaniyorum icinde zaten kimyon yagi var onun o yuzden kimyon falan vermiyorum bnde faydasini gordum en azindan rahatlatiyo uyuyo sakin oluyo gnde iki defe weriyorum ama gazini cikarirkwn genede zorlaniyo birde karnina zeytinyag suruyorum poposunun icinede suruyorum aninda gaz yapiyo arti mulipanin rezene cayi var iki cay kasigi ondan veriyorum gazi arada bi yokluyo isye ama su aralar iyi cok sukur

Saka yapiyosun:-):-) bnm kndi adim dgl kizimin adi hayrunisa:-) ayyy cookkk sasirdim muhtemelen sende bnm gbi bu saatte uyanmissindir:-) bircay bardagi yapiyorum iki cay kasigi rezene koyuyorum uc yaaada dort kasik ona veriyorum geri kalanini bn iciyorum bunu sabah kalktiginda rahat olsun diye aksam yatmadan yapiyorun brde bizde mayis 21dogumluyuz 3bitti bizm bu arada kac kilo

Eger kullanmiuosan kullanmani tavsiye ederim hele tuvalete cikamiyosan kendin kesinlikle oneririm

evet ben de seninle aynı saatte uyanıktım :-) ilk bebeğim ve 21 yaşındayım. 7 ağustosta tartıldı o zaman 5 kilo 400 gramdı. kızımın adaşı kaç kilo :)

Back
X