3BB 5. GUN EMBRİYOSU Taze transfer

3bb 5. Gün embriyosu taze transfer olup hamile kalan var mıı?

Hayırlı olsun şimdiden inşallah
Ben rakam olarak bilmiyorum ama benim embriyoların biri aa biri de bb kalitesindeydi 5.gün çift taze transfer oldum çok şükür hamile kaldım darısı başınıza inşallah
Nasip bence ya rızkı kısmeti varsa bir şekilde tutunuyorlar

Kesinlikle öyle nasip Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun tezinden. Allah'ım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

2bb ile hamileyim. 3bb’nin tutma oranı daha yüksek sakın stres yapmayın nasip işi. 3bb’den daha düşükle hamile kaldım
Yaa teşekkür ederimm inşallah banada 10 gün sonra hamileyim demek nasip olur . Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

2bb ve 2 bc transferi oldum hangisi tuttu bitemiyorum bebeğim şu an 4 aylık :) zamanında çok kaliteli denen ptgli embriyolar da transfer oldum malesef negatif oldu. Dua edin stres yapmayın rabbim yardımcınız olsun

Yaa ne güzel rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin Allah razı olsunn hepimizin inşallah

Yaa ne güzel rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin Allah razı olsunn hepimizin inşallah
Bende 2 tane 5. Gün 3AA kalite transfer oldum dün. Asla moral bozmayın ben kalitesi belli olmayan embriyoların tutunduğunu gördüm. Çok iyi embriyoların da tutmadığını. Tamamen Allahın takdiri rahat olun lütfen. Sanırım test günümüz aynı

21 Eylül de test tarihim Buraya girip çıktıkça çok rahatlıyorum. Tanımadığım onlarca insanın hem fikrini hem duasını alıyoruz çok güzel bişey Rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin hepimize

21 Eylül de test tarihim Buraya girip çıktıkça çok rahatlıyorum. Tanımadığım onlarca insanın hem fikrini hem duasını alıyoruz çok güzel bişey Rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin hepimize
Benim de 20 eylul tesr günüm güzel haberler alalim inşallah

Bende salı günü 2AA kalitese 2 tane transfer olucam kalitemiz iyi çapı bırazcik küçük diye yorum yapmıştı doktorum bizim için kalitesi önemli demişti hem korkuyorum hem heycanliyim

Bende salı günü 2AA kalitese 2 tane transfer olucam kalitemiz iyi çapı bırazcik küçük diye yorum yapmıştı doktorum bizim için kalitesi önemli demişti hem korkuyorum hem heycanliyim
Evet açıkcası 5AA olsaydı da korkucaktık hiç bişeyin garantisi yok ne yazık ki ve doktorunuzun da dediği gibi embriyolarımız sadece küçük ama anne karnında gelişim göstererek kocaman olcaklar inşallah. önemli olan harf diyorlar tüm hücre boyutları ve sayımız 5.günde olması gerektiği gibi ve eşit o yüzden çok rahat olalım. Sizin test gününüz 20 Eylül mü?

Bu arada 2BBembriyolarında da çok tutan var. Yeter ki istesin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…