- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.441
Yine duamızı yazarız Onun için okuruz canımHamile kalmak için okuyacakmışız ya canım ben hamileyim bende kucağıma almak için dua ederim kendime sıra gelince. Ama olmasa bile diğer arkadaşlar için okumak istiyorum
Tamam canımYine duamızı yazarız Onun için okuruz canım
Canım Esma olduğu için okunabilirEn de varım canım ama adet başladı
Tamamdır ozaman dahil edebilirsinizCanım Esma olduğu için okunabilir
Nerde gireceksin canım hangi ders hangi bolumBenimde 1 canm
Damga vergisi... yeni listeye bir arkadaş girmek istiyor ama pek telefon bilgisayar etkin kullanmıyor... site için üyeşik açtım kendisine ama kullanamadı... onunyeni listeye dışardan yazsak olurmu.. ben ileteceğim okuyacaklarınıNerde gireceksin canım hangi ders hangi bolum
Olur canım senin arkadaşın diye eklerizDamga vergisi... yeni listeye bir arkadaş girmek istiyor ama pek telefon bilgisayar etkin kullanmıyor... site için üyeşik açtım kendisine ama kullanamadı... onunyeni listeye dışardan yazsak olurmu.. ben ileteceğim okuyacaklarını
InşallahHerkes katılıyor heralde,kaç kişi olduk ki.İnşallah bu ay müjdeyi alırız.
İnşAllah canım inşAllahHerkes katılıyor heralde,kaç kişi olduk ki.İnşallah bu ay müjdeyi alırız.
ÜzülmeInşallah
Canim benim neyin var ne saglik sorunun varInşallah
Isterseniz gelirim canim yoksa devam edebilirsiniz :)İnşAllah canım inşAllah♥ Yarın bi toparlarız listeyi. Beto gelene kadar yürütür Beto geldikten sonra işi ehline devrederiz
Inşallah kızlar dualarimdasinizInşallah
Olur tabiki herkesin ihtiyacı var duayaDamga vergisi... yeni listeye bir arkadaş girmek istiyor ama pek telefon bilgisayar etkin kullanmıyor... site için üyeşik açtım kendisine ama kullanamadı... onunyeni listeye dışardan yazsak olurmu.. ben ileteceğim okuyacaklarını
Bi 15 kişi oldu heralde :) inşallah kizlar dualarimdasiniz hep Allah yaratmasın kimseyeHerkes katılıyor heralde,kaç kişi olduk ki.İnşallah bu ay müjdeyi alırız.
Bilsem bende her sıkıntım çocuk olmasına engel bende anlamadım kiCanim benim neyin var ne saglik sorunun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?