- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.461
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-ve-is-icin-dua.1126634/page-59#post-60628227 bu gruba katıl canımDuzeninizi bozmayayim diye sordum cnm. Eger kabul ederseniz tabi ki katilirim.
2. ayın başlangıcında başlarBi bende yok uyku hiç bisey yok gerçi aman sağlıklı olsun da
Yok canım sensiz olmaz sınavını harika bir şekilde geçir ve gel kaldığımız yerden senle devamIsterseniz gelirim canim yoksa devam edebilirsiniz :)
Evet canımBen daha önce esma okumadım teşbih çeker gibi mi okunacak.
Beni sona al canım ben hatta hamileleri sona alır mısın?B Beto2012 44
sera44 39
Aomine Daiki 39
minik kalp0753 39
B Bademmm388 39
Tavuk_suyu_ 39
M Minikbirmucizemeselesi 39
begonvil1985 39
K kedi medi 39
O Orkidem 39
nursevdi 39
Minnoskafa 39
hayaksii (bir sonraki listede katılacak)
Uraniaaflora 39
Milyaay 39
fabatuhan 39
Ocalh 39
Aomine Daiki nin arkadaşı 39
MelodiminEsi 39
707 Ya Varis için liste bu şekilde arkadaşlar. Mesaj sırasına göre düzenledim ama itirazı olan ya da acil dua isteyen varsa herkesin rızasını alarak değiştirebiliriz. Yanlış düzenlemişsem gözümden kaçmışsa da söyleyin lütfen.
B Beto2012 arkadaşımız gelene kadar naçizane ben yürütmeye çalışacağım ya da başka gönüllü varsa o arkadaşımız da alabilir.
Tam bölünmediği için dua sahibine fazla yazdım.
Ne dersiniz?
Benim ilkindede olmamıştı canım sanmıyorum2. ayın başlangıcında başlar
Ya varis celle celaluhu şeklinde okuyalımBen daha önce esma okumadım teşbih çeker gibi mi okunacak.
Teşekkür ederim canım ❤Yok canım sensiz olmaz sınavını harika bir şekilde geçir ve gel kaldığımız yerden senle devam
Evet arkadaşlar yürütmek isteyen gönüllü varsa söyleyebilirsinizB Beto2012 44
sera44 39
Aomine Daiki 39
minik kalp0753 39
B Bademmm388 39
Tavuk_suyu_ 39
M Minikbirmucizemeselesi 39
begonvil1985 39
K kedi medi 39
O Orkidem 39
nursevdi 39
Minnoskafa 39
hayaksii (bir sonraki listede katılacak)
Uraniaaflora 39
Milyaay 39
fabatuhan 39
Ocalh 39
Aomine Daiki nin arkadaşı 39
MelodiminEsi 39
707 Ya Varis için liste bu şekilde arkadaşlar. Mesaj sırasına göre düzenledim ama itirazı olan ya da acil dua isteyen varsa herkesin rızasını alarak değiştirebiliriz. Yanlış düzenlemişsem gözümden kaçmışsa da söyleyin lütfen.
B Beto2012 arkadaşımız gelene kadar naçizane ben yürütmeye çalışacağım ya da başka gönüllü varsa o arkadaşımız da alabilir.
Tam bölünmediği için dua sahibine fazla yazdım.
Ne dersiniz?
Nasıl yani neyin var ümitsizliğe kapılma sen böyle yapmazdınBilsem bende her sıkıntım çocuk olmasına engel bende anlamadım ki
Nasıl yani neyin var ümitsizliğe kapılma sen böyle yapmazdın
[/QUOT
akciger karaciğer enzimlerim çok yükseliyor migdemde iltihap çıktı çölyak hastaligin olabilir diyor doktor anlamadım ne ara Bu kadar düzenim bozuldu artik yoruldum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?