- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.621
Ilk kisideyiz kedi medi ye okunuyor basla canım sendecanım tabi gelirim geç gördüm başladınız mı
AcabaIlk kisideyiz kedi medi ye okunuyor basla canım sende
Gecelim canım
Teşekkürederim Allah razı olsun
Canım yeni girdim sayfaya kusura bakma noldu kim için okunuyor şimdi
Estağfurullah kusur değil de sen cevap vermeyinceCanım yeni girdim sayfaya kusura bakma noldu kim için okunuyor şimdi
Sorun değil canım farketmez sonrada okunabilir bana okunsun o arkadasaEstağfurullah kusur değil de sen cevap vermeyinceminik kalp0753 ü öne aldık ama henüz o da duasını paylaşmadı
Sen yaz canım duanıSorun değil canım farketmez sonrada okunabilir bana okunsun o arkadasa
Duanı ve ismini yaz sana başlayalım canımSorun değil canım farketmez sonrada okunabilir bana okunsun o arkadasa
minik kalp0753 canım ismini ve duanı paylaşır mısın?
Ismim Sevda Duam tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım bana ve eşime o duyguyu tattırsın kucağımızı boş bırakmasınSen yaz canım duanı
Canım melikeye okuyalım istersen o önce paylaşmış duasını
Canım melikeye okuyalım istersen o önce paylaşmış duasını
Önce Melike ye okuyalım madem sonra sana Sevdacim olur mu? Dönüşler geç olunca boşa vakit kaybetmeyelim diye aslında oldu bu karmaşa
bilmiyorum canım ikimizeda aynı anda yaz duanı demişler
Olur canım hiç sorun değil benim için bende sıklıkla giriyorum aslında ama bugün moralsizdim hiç bakmak aklıma gelmedi kısmet Melikeninmiş yarın da bana okunur bişey olmaz Allah dualarımızı boş çevirmesin yeter kiÖnce Melike ye okuyalım madem sonra sana Sevdacim olur mu? Dönüşler geç olunca boşa vakit kaybetmeyelim diye aslında oldu bu karmaşa
Olur canım hiç sorun değil benim için bende sıklıkla giriyorum aslında ama bugün moralsizdim hiç bakmak aklıma gelmedi kısmet Melikeninmiş yarın da bana okunur bişey olmaz Allah dualarımızı boş çevirmesin yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?