- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 32
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.661
Okudum canım bir günde bikaç kişininki mi okuncak ben uzun zamandır girmediğim için baya sayfa atladım okuyamadanmemurhanim
canparcamugurum
Meral arkadaşımız için 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okumayan siz kaldınız arkadaşlar geri dönüş yapabilir misiniz?
Yeni listeye geçtik yarın öğlene kadar Melike arkadaşımız için okuyacağız. Meral için geri dönüş yapmayınca okumadığını düşündüm canım. Her gün bir kişiye okuyacağızOkudum canım bir günde bikaç kişininki mi okuncak ben uzun zamandır girmediğim için baya sayfa atladım okuyamadan
Hayır canım bu gün iletişim gecikmesi olunca 2 arkadaştan du a istendi.Melikeye okunuyor.ben bitirince seray arkeolojinize okudum.akçeleriyim birazOkudum canım bir günde bikaç kişininki mi okuncak ben uzun zamandır girmediğim için baya sayfa atladım okuyamadan
Amin canım inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese versin bize de beraberinde dua etmekten başka bişey gelmiyor elimdenÇok üzgünüm canım Rabbim sana sabır ve tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Ben okumaya başlıyorum .bitiririm canım bugün yatsıya kadarEkledim sizi, listeyi takip edip bugünkü okumayı tamamlayabilir misiniz lütfen?
Ben okumaya başlıyorum etiketii şimdi gordum .bitiririm canım bugün yatsıya kadar
Bugünkü okuman Meral arkadaşımız için olacak sanırım canım yarın öğlene kadar da Melike için okuyabilir misin?Ben okumaya başlıyorum .bitiririm canım bugün yatsıya kadar
melike arkadaşımıza okudum rabbim duamızı kabuletsinIkindi namazindan snra okuyacagim
meral arkadaşımıza da okudum rabbim duamızı kabul etsinİsmim meral hayırlı sağlıklı uzun ömürlü iyi huylu evlatlar diliyorum rabbimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?