- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.641
Hayrola canimOlur canım hiç sorun değil benim için bende sıklıkla giriyorum aslında ama bugün moralsizdim hiç bakmak aklıma gelmedi kısmet Melikeninmiş yarın da bana okunur bişey olmaz Allah dualarımızı boş çevirmesin yeter ki
Hayırdır inşAllah canım?Olur canım hiç sorun değil benim için bende sıklıkla giriyorum aslında ama bugün moralsizdim hiç bakmak aklıma gelmedi kısmet Melikeninmiş yarın da bana okunur bişey olmaz Allah dualarımızı boş çevirmesin yeter ki
Çocuk için canım 2 yıldır evliyim hala olmadı eşimle aram açılıyor yine hasta oldum ve eşim artık tavır yapıyor bana isyankar oldunie moralin bozuk canım
Yaa kıyamam sanaÇocuk için canım 2 yıldır evliyim hala olmadı eşimle aram açılıyor yine hasta oldum ve eşim artık tavır yapıyor bana isyankar oldu
Olmadı diye olmayınca sebebi benim diye konuşmuyor benimle suan ben memleketteyim kendi başka yerde aramıyor sormuyor konuşmuyor benimle ona o kadar üzülüyorum ki benim yüzümden mahrum kalıyorYaa kıyamam sanaAllah'ım kalbine ferahlık versin. Olmadı diye mi tavır yapıyor yoksa sen strese giriyorsun diye mi?
Melike kardeşime okudum allah kabul etsin inşallah.Allahım melike kuluna sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et. maddi olarak bizi rahatlattığın için sana şükürler olsun yarabbim. eylül ayında aksilik çıkmadan ameliyat olmamı nasip et yarabbim. ve tüp bebeğe başlicak gücü bize nasip et
zamanını en iyi sen bilirsin ama melike kuluna en hayırlı zamanda nasip et yarabbim.
Sevda kardeşime okudum Allah kabul etsinIsmim Sevda Duam tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım bana ve eşime o duyguyu tattırsın kucağımızı boş bırakmasın
Canım bana değil melike için okunacakSevda kardeşime okudum Allah kabul etsin
Onunkini de okudum canım.20 dk.bitiyor zatenCanım bana değil melike için okunacak
Ikindi namazindan snra okuyacagimTavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
Milyaay
Melike arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Çok üzgünüm canım Rabbim sana sabır ve tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Olmadı diye olmayınca sebebi benim diye konuşmuyor benimle suan ben memleketteyim kendi başka yerde aramıyor sormuyor konuşmuyor benimle ona o kadar üzülüyorum ki benim yüzümden mahrum kalıyor
Sevda arkadaşımıza sıra geldiğinde tekrar hatırlat olur mu canım?Onunkini de okudum canım.20 dk.bitiyor zaten
Tamam canımSevda arkadaşımıza sıra geldiğinde tekrar hatırlat olur mu canım?
Seracim dogru mu anladim ben esin cocuk olmama sebebi olarak seni mi sucluyor lutfen yanlissa duzeltinOlmadı diye olmayınca sebebi benim diye konuşmuyor benimle suan ben memleketteyim kendi başka yerde aramıyor sormuyor konuşmuyor benimle ona o kadar üzülüyorum ki benim yüzümden mahrum kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?