3bin fatiha

Allah yardımcın olsun canım detaylı bakıldın mı acaba diycem ama tüp bebek denemişsin illaki tüm tetkikler yapıldıktan sonra denenmiştir

Canım suan tüp bebek bizim için erken aşılama yaparız Rabbim inşallah ol der ve olur ilk denemede inşallah sana da hayırlısıyla nasip eder tez vakitte Allah daha çok bekletmesin nasip etsin oldu sevincini yaşatsın

anladım zor bir süreçten geçmişsin canım polikistik over karma karışık bir durum kimisi hiç beklemediği bir anda hamile kalıyor. kimisiide araştırıp sonuca getiremiyor bende olmasada burda çok okumuştum. çok çabalamışsın canım inşallah allah karşılığıı verir. bende kendiliğimden hamile kaldım ama dış gebelik oldu. sonrasıda tüpler tıkalı tüp bebek deniliyor. allah bilir neler yaşayacağız canım. sen hangi doktorlara gttin

Acıbadem Bülent Tıraş ve Bahçeci fulya tup bebek merkezî Mustafa Bahçeci ye gittim

K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi Duam:Rabbim sen ya Halik sin ,ya Barisin ,ya mütekebbirsin, ya Musavvir sin,ya Evvelsin,ya Latifsin En güzel isimler senindir Rabbim yoktan var edersin şekil verirsin , Lütfedersin. Yaratmak senin için çok kolaydır .Allahım dua edin icabet edeyim buyuruyorsun Rabbim sana dua ediyoruz Gül kardeşimize ve isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı imanlı kuranlı ,güzel yüzlü,güzel huylu , merhametli, ömürlü evlatlar nasip et tez vakitte Rabbim oldu sevincini yaşat. Rabbim Güle ve eşine sağlık sıhhat ver birliklerini dirliklerini huzurunu ve eşiyle birbirlerine duydukları sevgiyi saygıyı arttır ve daim et. Evlerine Bolluk bereket ver Rabbim amin amin amin ecmain ) 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707
Uraniaaflora 707
@Ilaymilya 707
fabatuhan 707
Ocalh 707 ♥
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707♥
@Kurkmantolumdnn 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707

Gül
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Gerçekten gidilmesi gereken doktora gitmişsin canım.
bülent tıraşta tüp bebek ne kadar
Benim donmus embriyoların vardı o yüzden sadece transfer ücreti ve ekstra tutma şansı yüksek olsun diye rahim çizdirme operasyonu kasılma iğnesi ve gebelik aşısı oldum toplamda ilaçlar falan 10 bin tl tutdu ama elde var sıfır

pakize arkadaşımıza okudum rabbim kabuletsin

fabatuhan Sevda için okumayan sen kaldın canım. okuduysan ve ben görmediysem lütfen bildir. Okuyamazsan ben yardımcı olabilirim
canım çok teşekkür ediyorum allah razı olsun ama okuyorum arkadaşımıza biraz yoğunum bu ara ama not alıyorum gecikmelide olsa okuyorum

K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 707♥
Tavuk_suyu_ 707♥
M Minikbirmucizemeselesi Duam:Rabbim sen ya Halik sin ,ya Barisin ,ya mütekebbirsin, ya Musavvir sin,ya Evvelsin,ya Latifsin En güzel isimler senindir Rabbim yoktan var edersin şekil verirsin , Lütfedersin. Yaratmak senin için çok kolaydır .Allahım dua edin icabet edeyim buyuruyorsun Rabbim sana dua ediyoruz Gül kardeşimize ve isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı imanlı kuranlı ,güzel yüzlü,güzel huylu , merhametli, ömürlü evlatlar nasip et tez vakitte Rabbim oldu sevincini yaşat. Rabbim Güle ve eşine sağlık sıhhat ver birliklerini dirliklerini huzurunu ve eşiyle birbirlerine duydukları sevgiyi saygıyı arttır ve daim et. Evlerine Bolluk bereket ver Rabbim amin amin amin ecmain ) 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707
Uraniaaflora 707 ♥
@Ilaymilya 707
fabatuhan 707
Ocalh 707 ♥
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707♥
@Kurkmantolumdnn 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707♥
B Bademmm388 707♥
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707♥

Gül
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…