- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.921
Allah yardımcın olsun canım detaylı bakıldın mı acaba diycem ama tüp bebek denemişsin illaki tüm tetkikler yapıldıktan sonra denenmiştirDoktorlar var diyor ama 8 yıldır günüm falan geçti çok yoğun adet kanamaları da yaşadım ama düşük yaptım diyemem çünkü hastaneye hiç gitmedim günüm geçti falan diye sadece ilk tup bebegimde dış gebelik oldu aşılamam tutmuştu ama polikistik over sendromu olduğu için vücudum ödem yaptı bebeği kabul etmedi eşimde hiç bir sıkıntı yok doktorlar polikistik over sendromu nu hastalık olarak da görmüyor ama bebek de olmuyor normal yolla olma ihtimalim yüksek ama hala olmadi
Canım suan tüp bebek bizim için erken aşılama yaparız Rabbim inşallah ol der ve olur ilk denemede inşallah sana da hayırlısıyla nasip eder tez vakitte Allah daha çok bekletmesin nasip etsin oldu sevincini yaşatsınAmin canimm.. tüp bebekde acele etme sakın ben o kadar çok araştırdım ki en iyi iki yere ve en iyi iki hocaya gittim ama nasibimde yokmuş ki hala doğru zamani bekliyoruz rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin şuan 3 tane embriyom kaldı 7 taneydi ama daha tup bebek düşünmüyoruz inşallah kendiliğinden olur da bizde seviniriz
Doktorlar var diyor ama 8 yıldır günüm falan geçti çok yoğun adet kanamaları da yaşadım ama düşük yaptım diyemem çünkü hastaneye hiç gitmedim günüm geçti falan diye sadece ilk tup bebegimde dış gebelik oldu aşılamam tutmuştu ama polikistik over sendromu olduğu için vücudum ödem yaptı bebeği kabul etmedi eşimde hiç bir sıkıntı yok doktorlar polikistik over sendromu nu hastalık olarak da görmüyor ama bebek de olmuyor normal yolla olma ihtimalim yüksek ama hala olmadi
Acıbadem Bülent Tıraş ve Bahçeci fulya tup bebek merkezî Mustafa Bahçeci ye gittimanladım zor bir süreçten geçmişsin canımpolikistik over karma karışık bir durum kimisi hiç beklemediği bir anda hamile kalıyor. kimisiide araştırıp sonuca getiremiyor bende olmasada burda çok okumuştum. çok çabalamışsın canım inşallah allah karşılığıı verir. bende kendiliğimden hamile kaldım ama dış gebelik oldu. sonrasıda tüpler tıkalı tüp bebek deniliyor. allah bilir neler yaşayacağız canım. sen hangi doktorlara gttin
Acıbadem Bülent Tıraş ve Bahçeci fulya tup bebek merkezî Mustafa Bahçeci ye gittim
Benim donmus embriyoların vardı o yüzden sadece transfer ücreti ve ekstra tutma şansı yüksek olsun diye rahim çizdirme operasyonu kasılma iğnesi ve gebelik aşısı oldum toplamda ilaçlar falan 10 bin tl tutdu ama elde var sıfırGerçekten gidilmesi gereken doktora gitmişsin canım.
bülent tıraşta tüp bebek ne kadar
pakize arkadaşımıza okudum rabbim kabuletsinK kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ Ismim pakize. Rabbim Hayirlisiyla su sikintili gunlerden feraha cikarsin. Evladimin uzun guzel imanli bir hayati olsun. Tum dua arkadaslarimin dualari kabul olsun insallah. 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707 ♥
Uraniaaflora 707 ♥
@Ilaymilya 707♥
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707 ♥
MelodiminEsi 707♥
@Kurkmantolumdnn 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707♥
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707
Pakize arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
sevda için de şimdi okuyorumO Orkidem
nursevdi
@Ilaymilya
fabatuhan
B Beto2012
memurhanim
Siz kaldınız kızlar okuyamayan yoğun olan varsa yardımcı olabilirim. Okumuş olup da benim atladığım varsa tekrar söyler misiniz.
Tavuk_suyu_ canım ismini ve duanı paylaşır mısın?
canım çok teşekkür ediyorum allah razı olsun ama okuyorum arkadaşımıza biraz yoğunum bu ara ama not alıyorum gecikmelide olsa okuyorumfabatuhan Sevda için okumayan sen kaldın canım. okuduysan ve ben görmediysem lütfen bildir. Okuyamazsan ben yardımcı olabilirim
Tamam canım sıkıntı yok yeter ki okucanım çok teşekkür ediyorum allah razı olsun ama okuyorum arkadaşımıza biraz yoğunum bu ara ama not alıyorum gecikmelide olsa okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?