- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.041
K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 707♥
Tavuk_suyu_ 707♥
M Minikbirmucizemeselesi 707♥
begonvil1985 İsmim İrem;
Allah'ın izni ile en kısa sürede hamile kalıp, sağlıklı bir hamilelik geçirerek bebeğimi sağlıkla kucağıma alabileyim. Rabbimin saliha kullarından hayırlı, sağlıklı, örnek bir müslüman olarak yetiştirebileceğim bir kız evlâd gönlümden geçiriyorum. Duâlarıma amin diyen tüm kardeşleriminde en kısa sürede muradlarına kavuşmalarını diliyorum. AMİNN. 707 ♥
O Orkidem 707♥
nursevdi 707 ♥
Uraniaaflora 707 ♥
@Ilaymilya 707♥
fabatuhan 707 ♥
Ocalh 707 ♥
Aomine Daiki nin arkadaşı 707 ♥
MelodiminEsi 707♥
K KurkmantoluS 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707♥
B Bademmm388 707♥
Minnoskafa 707 ♥
memurhanim 707♥
canparcamugurum 707♥
İrem arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Okudu canımAomine Daiki canım arkadaşın İrem için okudu mu?
Eski listeden olması şart mı ben varım burda adetinin birinci gününde sabahtan beri gözü yaşlıCanlar ben bu ayda adet oldum maalesef.gerçi eski listeden pek kimse kalmamış..
Okudum Rabbim kabul etsinK kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ 707♥
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 707
O Orkidem İsmim Emine, Rabbim hayırlısı ile tez zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etmeni diliyorum. Allah'ım yaratan sensin, veren sensin bizi evlat sevgisinden mahrum bırakma, kucaklarımızı boş bırakma. İsteyen ve dileyen herkesin de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlat sahibi olabilmesini nasip et Yarabbim.Aminnn 707
nursevdi 707 ♥
Uraniaaflora 707 ♥
@Ilaymilya 707
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707♥
K KurkmantoluS 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707♥
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707 ♥
Emine arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Canım ya kıyamam Allah büyük üzülmeEski listeden olması şart mı ben varım burda adetinin birinci gününde sabahtan beri gözü yaşlı
Hayırlısı olsun canımCanlar ben bu ayda adet oldum maalesef.gerçi eski listeden pek kimse kalmamış..
Üzülme kuzum napalm vakti zamanı değilmiş daha demek.bide öyle düşün.. Bi yerde okumustum.okadar zaman bebek için uğraşmış tam hamile kalmış ama lösemi cıkmıs kadında. Allahım hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versin hepimize inşallah..Eski listeden olması şart mı ben varım burda adetinin birinci gününde sabahtan beri gözü yaşlı
Eski liste derken beni tanıyanları kastetmiştim kuzumm..Eski listeden olması şart mı ben varım burda adetinin birinci gününde sabahtan beri gözü yaşlı
AmennaCanım ya kıyamam Allah büyük üzülme
Amiin amin beklemek çok zor Allah'ım yardımcımız olsunÜzülme kuzum napalm vakti zamanı değilmiş daha demek.bide öyle düşün.. Bi yerde okumustum.okadar zaman bebek için uğraşmış tam hamile kalmış ama lösemi cıkmıs kadında. Allahım hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versin hepimize inşallah..
Evet canım gebeliğini sonlandırmak zorunda kalmış.rabbim sağlık sıhhat versin.Üzülme kuzum napalm vakti zamanı değilmiş daha demek.bide öyle düşün.. Bi yerde okumustum.okadar zaman bebek için uğraşmış tam hamile kalmış ama lösemi cıkmıs kadında. Allahım hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versin hepimize inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?