- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.061
Hiç yanlış anlamadım zaten latife yaptım şiş gözlerimle canımm ♥Eski liste derken beni tanıyanları kastetmiştim kuzumm..
İlk defa bu ay bende çok ağladım.gerçektende üzücüymüş. Sabahtan beri çok stresliyim günüme az kaldı.Hiç yanlış anlamadım zaten latife yaptım şiş gözlerimle canımm ♥
Hala belli olmadı mi senin durum epey geçti perşembeİlk defa bu ay bende çok ağladım.gerçektende üzücüymüş. Sabahtan beri çok stresliyim günüme az kaldı.
Evet canım bugün test yaptım bence çok çok silikti eşim hiç bişey yok sen öyle görmek istiyorsun dedi. Ben de bi ağladım bi ağladım. 31 Temmuz günüm. İki gün daha sabretcem ama nasıl bilmiyorumHala belli olmadı mi senin durum epey geçti perşembe
İnşAllah canım inşAllahKızlar üzülmeyin diyeceğim ama çok zor kendimden biliyorum. Her ay yeni bir umut yeni bir araştırma ne yapalım diye ama sonu hüsrandualar içimi rahatlıyor hep inşallah bizim de yüzümüz güler
Amin inşallah canım yaKızlar üzülmeyin diyeceğim ama çok zor kendimden biliyorum. Her ay yeni bir umut yeni bir araştırma ne yapalım diye ama sonu hüsrandualar içimi rahatlıyor hep inşallah bizim de yüzümüz güler
Fotoğrafını atsana canım bizeEvet canım bugün test yaptım bence çok çok silikti eşim hiç bişey yok sen öyle görmek istiyorsun dedi. Ben de bi ağladım bi ağladım. 31 Temmuz günüm. İki gün daha sabretcem ama nasıl bilmiyorum
Öyle silik olup sonu güzel haber olan kk da bi dünya var canım. Ben hayırlı olsunumu söyleyeyim şimdiden. Ağlayıp kendini boşa yıpratmaEvet canım bugün test yaptım bence çok çok silikti eşim hiç bişey yok sen öyle görmek istiyorsun dedi. Ben de bi ağladım bi ağladım. 31 Temmuz günüm. İki gün daha sabretcem ama nasıl bilmiyorum
Ben de çok istiyorum unutunca oluyormuş stresmiş etken doğrudur biliyorum ama olmuyor . Her ay aklımda bir neden de yok ama nasip işteİnşAllah canım inşAllahunutmak istiyorum bir ay olsun en azından bir mucize olsa da hiç aklıma gelmese
Çöpe attım eşim yok hiç bişey dedi.bende attım gitti bi daha bakmıyım diyeFotoğrafını atsana canım bize
Nedense olumlu bir his geldi içimeEvet canım bugün test yaptım bence çok çok silikti eşim hiç bişey yok sen öyle görmek istiyorsun dedi. Ben de bi ağladım bi ağladım. 31 Temmuz günüm. İki gün daha sabretcem ama nasıl bilmiyorum
Eşim yok sen görüyorsun dediÖyle silik olup sonu güzel haber olan kk da bi dünya var canım. Ben hayırlı olsunumu söyleyeyim şimdiden. Ağlayıp kendini boşa yıpratma
emine arkadaşımıza okudum rabbim kabuletsinİsmim Emine, Rabbim hayırlısı ile tez zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etmeni diliyorum. Allah'ım yaratan sensin, veren sensin bizi evlat sevgisinden mahrum bırakma, kucaklarımızı boş bırakma. İsteyen ve dileyen herkesin de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlat sahibi olabilmesini nasip et Yarabbim.Aminnn
İnşallah canım ya kırmızılar gelmeden her zaman umut vardır diyorum inşallah bu ay yüzümüz güler.resmen artık hayali çizgi görüyorumNedense olumlu bir his geldi içime
İnşallah pozitif olurİnşallah canım ya kırmızılar gelmeden her zaman umut vardır diyorum inşallah bu ay yüzümüz güler.resmen artık hayali çizgi görüyorum
Al Benden de o kadar arkadaşımBen de çok istiyorum unutunca oluyormuş stresmiş etken doğrudur biliyorum ama olmuyor . Her ay aklımda bir neden de yok ama nasip işte
Aminnnn aminnn inşallah canım yaİnşallah pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?