3bin fatiha

Kızlar üzülmeyin diyeceğim ama çok zor kendimden biliyorum. Her ay yeni bir umut yeni bir araştırma ne yapalım diye ama sonu hüsran dualar içimi rahatlıyor hep inşallah bizim de yüzümüz güler

Kızlar üzülmeyin diyeceğim ama çok zor kendimden biliyorum. Her ay yeni bir umut yeni bir araştırma ne yapalım diye ama sonu hüsran dualar içimi rahatlıyor hep inşallah bizim de yüzümüz güler
İnşAllah canım inşAllah unutmak istiyorum bir ay olsun en azından bir mucize olsa da hiç aklıma gelmese

Evet canım bugün test yaptım bence çok çok silikti eşim hiç bişey yok sen öyle görmek istiyorsun dedi. Ben de bi ağladım bi ağladım. 31 Temmuz günüm. İki gün daha sabretcem ama nasıl bilmiyorum
Öyle silik olup sonu güzel haber olan kk da bi dünya var canım. Ben hayırlı olsunumu söyleyeyim şimdiden. Ağlayıp kendini boşa yıpratma

emine arkadaşımıza okudum rabbim kabuletsin

K kedi medi 707
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ 707♥
M Minikbirmucizemeselesi 707♥
begonvil1985 707
O Orkidem İsmim Emine, Rabbim hayırlısı ile tez zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etmeni diliyorum. Allah'ım yaratan sensin, veren sensin bizi evlat sevgisinden mahrum bırakma, kucaklarımızı boş bırakma. İsteyen ve dileyen herkesin de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlat sahibi olabilmesini nasip et Yarabbim.Aminnn 707
nursevdi 707
Uraniaaflora 707
@Ilaymilya 707
fabatuhan 707 ♥
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707
@Kurkmantolumdnn 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707 ♥

Emine
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…