3bin fatiha

Çöpe attım eşim yok hiç bişey dedi.bende attım gitti bi daha bakmıyım diye
Canım inşallah tez vakitte Rabbim nasip eder her ay beklemek adeta işkence bende öyle bekliyorum sonu da hüsran oluyor her defasında inşallah senin bu ay vardır Rabbim yüzüne bakar da nasip eder

İbrahim Ethem Hazretleri, tâcı tahtı terk ediyor, Seneler sonra Kendi YAPTIRDIĞI camide yatsı Namazı kılıyor, Dışarıda kar var, hava çok soğuk, "Şurada kıvrılayım da sabah olunca giderim” diye düşünüyor, Caminin bekçisi geliyor...
Bekçi: “Ne yapıyorsun burada” diyor...
İ. Ethem: “Müsaade et şurada yatayım, Sabah Namazından sonra gideceğim” diyor,
Bekçi bacağından tutuyor onu ve “İBRAHİM ETHEM SENİN GİBİ ÇULSUZLAR İÇİN YAPTIRMADI BU CAMİYİ” diyor ve bacağından sürükleye sürükleye, kafasını merdivenlere vura vura atıyor onu dışarıya...
İbrahim Ethem “Ben bu camiyi yaptırdım” diyemiyor KİBİR olur diye, Çaresiz şehre gidiyor, Her taraf kapalı, sadece bir yer açık, bir ekmek fırını.... Kapıyı çalıyor ve sabaha kadar oturma müsaadesi istiyor, Orada çalışan işçi “Geç otur” diyor, Aradan bir-iki saat geçiyor, Sabah ezanı okunmaya başlıyor, Okunduktan sonra işçi dönüyor...
“Hoşgeldiniz nereden gelip nereye gidiyorsunuz isminiz ne?" diyor
İbrahim Ethem de
“Ben iki saattir burada oturuyorum şimdi mi geldi aklına sormak” diyor...
Fırıncı “Ben bu fırında işçiyim, İki çocuğum var, iki de yetime bakıyorum, Ben onlara şimdiye kadar HARAM LOKMA YEDİRMEDİM, Senin geldiğin vakit benim mesai saatim dahilindeydi, Ezan okundu mesaim bitti, Seninle istediğin kadar konuşabiliriz, şimdi KAZANCIMA HARAM karışmaz” diyor...
İbrahim Ethem “Sen ne güzel adammışsın, Sen ALLAH’tan bir şey isteyip de olmadığı vaki oldu mu..?” diye soruyor,
“Ben ALLAH’tan ne istediysem verdi, Fakat ALLAH’tan bir şey istedim, Onu bana vermedi, ALLAH’a yalvardım, bana İbrahim Ethem Hazretlerini göster diye, bana onu göstermedi” diyor...
“O ALLAH ÖYLE BİR ALLAH Kİ" diyor İbrahim Ethem Hazretleri “İBRAHİM ETHEM'İN BACAĞINDAN SÜRÜKLEYE SÜRÜKLEYE, KAFASINA VURA VURA GETİRİR SANA GÖSTERİR, SEN YETERKİ YÜREKTEN İSTE" diyor...
Sevenin sevdiginden istedigi tek şeydir DUA... Ayrı bedenleri bir muhabbette birleştirendir DUA...
Çaresizken sığındığımız tek limandır DUA...
Kulun RABBİY'le teke tek buluştuğu andır DUÂ...
"YOKSULUN EKMEK KAPISI, DERTLİNİN DERMAN KAPISIDIR DUA..."
RABBİM Fırıncının Duası gibi İHLASLA Dua yapabilmemizi nasibetsin, Dualarda buluşalım ve her şer HAYR olsun İNŞALLAH...
Kötü duygular ömrü yıpratır. Güzel duygular sevgi yaratır. Kötü insanlar kapı kapatır, iyi insanlar kendini aratır...
RABBİM şu kısa hayatımızda iyi insanlarla Olmayı nasip etsin. ( Âmin )
Alıntı

İnşallah canım ya kırmızılar gelmeden her zaman umut vardır diyorum inşallah bu ay yüzümüz güler.resmen artık hayali çizgi görüyorum
Canım günün geçmemiş silik olması çok normal inşallah vardır kan versen çıkar aslında hakkında hayırlısı benim adete 4 gün varken idrar testi silikti benimki tüp bebekti ama farkettmiyir normal adet dönemi hesaplanıyor inşallah Rabbim mucizeni tez zamanda nasip etsin

Amin inşallah canım Allah razı olsun.rabbim tez vakitte hepimize evlat sevgisini tattırsın aminnn

K kedi medi 707
minik kalp0753 707
sera44 707♥
Tavuk_suyu_ 707♥
M Minikbirmucizemeselesi 707♥
begonvil1985 707♥
O Orkidem İsmim Emine, Rabbim hayırlısı ile tez zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etmeni diliyorum. Allah'ım yaratan sensin, veren sensin bizi evlat sevgisinden mahrum bırakma, kucaklarımızı boş bırakma. İsteyen ve dileyen herkesin de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlat sahibi olabilmesini nasip et Yarabbim.Aminnn 707♥
nursevdi 707
Uraniaaflora 707
Milyaay 707♥
fabatuhan 707 ♥
Ocalh 707 ♥
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707
@Kurkmantolumdnn 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707♥
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707♥
memurhanim 707♥
canparcamugurum 707 ♥

Emine
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

okudum

K kedi medi 707
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 707
O Orkidem
nursevdi Adım nurseven ; Rabbim den sağlıklı sıhhatli bebeğim olsun istiyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. 707
Uraniaaflora 707
Milyaay 707
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707
@Kurkmantolumdnn 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707

Nurseven
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…