- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.081
Canım inşallah tez vakitte Rabbim nasip eder her ay beklemek adeta işkence bende öyle bekliyorum sonu da hüsran oluyor her defasında inşallah senin bu ay vardır Rabbim yüzüne bakar da nasip ederÇöpe attım eşim yok hiç bişey dedi.bende attım gitti bi daha bakmıyım diye
Amin canım inşallah bu ay hepimizin yüzü gülerCanım inşallah tez vakitte Rabbim nasip eder her ay beklemek adeta işkence bende öyle bekliyorum sonu da hüsran oluyor her defasında inşallah senin bu ay vardır Rabbim yüzüne bakar da nasip eder
Canım günün geçmemiş silik olması çok normal inşallah vardırİnşallah canım ya kırmızılar gelmeden her zaman umut vardır diyorum inşallah bu ay yüzümüz güler.resmen artık hayali çizgi görüyorum
Amin inşallah canım Allah razı olsun.rabbim tez vakitte hepimize evlat sevgisini tattırsın aminnnCanım günün geçmemiş silik olması çok normal inşallah vardırkan versen çıkar aslında hakkında hayırlısı benim adete 4 gün varken idrar testi silikti benimki tüp bebekti ama farkettmiyir normal adet dönemi hesaplanıyor inşallah Rabbim mucizeni tez zamanda nasip etsin
K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ 707♥
M Minikbirmucizemeselesi 707♥
begonvil1985 707
O Orkidem İsmim Emine, Rabbim hayırlısı ile tez zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etmeni diliyorum. Allah'ım yaratan sensin, veren sensin bizi evlat sevgisinden mahrum bırakma, kucaklarımızı boş bırakma. İsteyen ve dileyen herkesin de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlat sahibi olabilmesini nasip et Yarabbim.Aminnn 707
nursevdi 707 ♥
Uraniaaflora 707 ♥
Milyaay 707
fabatuhan 707 ♥
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707♥
@Kurkmantolumdnn 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707♥
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707 ♥
Emine arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Adım nurseven ; Rabbim den sağlıklı sıhhatli bebeğim olsun istiyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.nursevdi canım ismini ve duanı paylaşır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?