3bin fatiha

K KurkmantoluS nerden ban yiyonuz tartışmaları okumak istedim valla şimdi
Valla bunu dedin diye bile ban yiyebilirsin benden soylemesi
Tartışma çıkıyor sonra şikayet ediliyorsun yöneticilere (mune nevreste kazen) var benim bildiklerim onlara şikayet ediyorsun 3 gün giremiyorsun ama daha uzun surenler de var tabii

İlk katıldığım senelerde bir kere ban yemiştim site ismi vermişim meğer şuan alenen yazıyorlar anlamadım gitti Sen okursun artık yerime

İlk katıldığım senelerde bir kere ban yemiştim site ismi vermişim meğer şuan alenen yazıyorlar anlamadım gitti Sen okursun artık yerime
Yerime derkennnnnnn
Sen 2011 kayıtlı mısın vayyyyy kaç yaşındasın ki sen ben daha martta geldim buralara o da bebeğimi sormak için tavsiye almak içindi yoksa aklımda yoktu

Okudum Rabbim kabul etsin

Sen paylaş bari canım duanı ve ismini
Adım Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Vatanımıza selamet nasip etsin, askerimizi polisimizi korusun. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlu olanlarımıza edalar nasip etsin. Duama amin diyen buradaki kardeşlerimin muratlarını tez vakitte nasip etsin inşAllah

Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
@Ilaymilya
fabatuhan
Ocalh
Aomine Daiki nin arkadaşı
MelodiminEsi Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Vatanımıza selamet nasip etsin, askerimizi polisimizi korusun. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlu olanlarımıza edalar nasip etsin. Duama amin diyen buradaki kardeşlerimin muratlarını tez vakitte nasip etsin inşAllah
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum

ben okudum rabbim kabul etsin

Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
@Ilaymilya
fabatuhan
Ocalh
Aomine Daiki nin arkadaşı
MelodiminEsi Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Vatanımıza selamet nasip etsin, askerimizi polisimizi korusun. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlu olanlarımıza edalar nasip etsin. Duama amin diyen buradaki kardeşlerimin muratlarını tez vakitte nasip etsin inşAllah
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…