- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.241
Kürklüm yine nerelere gittinGülsüm için okudum Allahım kabul etsin
K KurkmantoluSKürklüm yine nerelere gittin
Senin yerine ben okuyacağım
Valla bunu dedin diye bile ban yiyebilirsin benden soylemesi
İlk katıldığım senelerde bir kere ban yemiştim site ismi vermişim meğer şuan alenen yazıyorlar anlamadım gittiValla bunu dedin diye bile ban yiyebilirsin benden soylemesi
Tartışma çıkıyor sonra şikayet ediliyorsun yöneticilere (mune nevreste kazen) var benim bildiklerim onlara şikayet ediyorsun 3 gün giremiyorsun ama daha uzun surenler de var tabii
Valla kurklu simdi ne yaptı bilmiyorum
Yerime derkennnnnnnİlk katıldığım senelerde bir kere ban yemiştim site ismi vermişim meğer şuan alenen yazıyorlar anlamadım gittiSen okursun artık yerime
29 yaşındayım ne sandın cınııım yaa kıdemli kullanıcıyım beenYerime derkennnnnnn
Sen 2011 kayıtlı mısın vayyyyy kaç yaşındasın ki sen ben daha martta geldim buralara o da bebeğimi sormak için tavsiye almak içindi yoksa aklımda yoktu
Vay masallah29 yaşındayım ne sandın cınııım yaa kıdemli kullanıcıyım been
Okudum Rabbim kabul etsinK kedi medi 707
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707
Uraniaaflora GÜLSÜM, tez zamanda hayirli saglikli sihhatli guzel huylu evlatlar sahibi olmak 707
@Ilaymilya 707
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707
K KurkmantoluS 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707
Uraniaaflora arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Sen paylaş bari canım duanı ve ismini29 yaşındayım ne sandın cınııım yaa kıdemli kullanıcıyım been
okudum canım bittimemurhanim GÜLSÜM için okumayan sen kaldın
Adım Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSen paylaş bari canım duanı ve ismini
ben okudum rabbim kabul etsinHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
@Ilaymilya
fabatuhan
Ocalh
Aomine Daiki nin arkadaşı
MelodiminEsi Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Vatanımıza selamet nasip etsin, askerimizi polisimizi korusun. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlu olanlarımıza edalar nasip etsin. Duama amin diyen buradaki kardeşlerimin muratlarını tez vakitte nasip etsin inşAllah ♥
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum
ben okudum rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?