- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.281
Arkadaşım SERAP ...Allahım bana da evlat sahibi olmayı nasip etsin eğer tedaviyle olacaksa maddi manevi güç versin bizede anne baba olmayı hayırlı sağlıklı iman dolu evlatlar nasip etsin...Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
@Ilaymilya
fabatuhan
Ocalh ❤
Aomine Daiki nin arkadaşı
MelodiminEsi Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Vatanımıza selamet nasip etsin, askerimizi polisimizi korusun. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlu olanlarımıza edalar nasip etsin. Duama amin diyen buradaki kardeşlerimin muratlarını tez vakitte nasip etsin inşAllah ♥
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012 ❤
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim ❤
canparcamugurum
Ben Gülsüm kardeşime okumuştum .Başka bir gülsüm mü vardı?onun için okumamışmıyım.Okudum sanıyordum.MelodiminEsi icin okumayanlar
K kedi medi
sera44
M Minikbirmucizemeselesi
O Orkidem
fabatuhan
Aomine Daiki
Bunu göndermişim.422.sayfadaGülsüm kardeşime okudum Allah kabul etsin inşallah.
Gülsüm için okudum Allah kabul etsin inşallahHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753 ❤
sera44
Tavuk_suyu_ ❤
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985 ❤
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora ❤
@Ilaymilya❤
fabatuhan
Ocalh ❤
MelodiminEsi Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Vatanımıza selamet nasip etsin, askerimizi polisimizi korusun. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlu olanlarımıza edalar nasip etsin. Duama amin diyen buradaki kardeşlerimin muratlarını tez vakitte nasip etsin inşAllah ♥
@Kurkmantolumdnn❤
B Beto2012 ❤
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa ❤
memurhanim ❤
canparcamugurum
Ben Gülsüm kardeşime okumuştum .Başka bir gülsüm mü vardı?onun için okumamışmıyım.Okudum sanıyordum.
Şimdi okudumUraniaaflora ile MelodiminEsi ikisinin de ismi Gülsüm:) sen urania ya okudun melodimin eşine okumadın canim
Serap kardeşime okudum Allah kabul etsin inşallah.Arkadaşım SERAP ...Allahım bana da evlat sahibi olmayı nasip etsin eğer tedaviyle olacaksa maddi manevi güç versin bizede anne baba olmayı hayırlı sağlıklı iman dolu evlatlar nasip etsin...
Duayıda okuduk ikimizde Allah kabul etsin
Ayten kardeşime okudum Allah kabul etsin inşallah.Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
@Ilaymilya Ayten Zorgünler geçiriyoruzRabbim bütün sıkıntıları tez zamanda atlattıp selamete ermemizi sağlasın evimize huzur bereket versin eşim tez zamanda işe başlasın hayırlısı ile Rabbim bu dünyada anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yuvasına huzur bereket ve mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
fabatuhan
Ocalh
MelodiminEsi
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum
Okudum Rabbim kabul etsinHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753 ❤
sera44
Tavuk_suyu_ ❤
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985 ❤
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora ❤
@Ilaymilya❤
fabatuhan
Ocalh ❤
@Kurkmantolumdnn❤
B Beto2012 ❤
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa ❤
memurhanim ❤
canparcamugurum
Ben Ayten e okuyorum simdi, yarın da Serap â okuyacağım. Canım sanırım bu geç dönmelerden ötürü azcık karıştı bugün yarın ikisine de okumuş olucaz neticedeKızlar ben baya karıştırdm, şimdi bugün Ayten Arkadaşımıza mı okuyoruz yoksa Serap arkadaşımıza mı? B Beto2012MelodiminEsi
Oku canım nasılsa hepimiz birbirimize okuyoruz toparlanır listeSerap önce yazmış bende görünce okudum bitince yazmak için bi girdim Aytenin listesi var.Hemen onuda okudum.bilemiyorum bende anlamadım .okudum yazdım fotosunu çektim sonradan karışıklık olursa bakmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?