3bin fatiha

Arkadaşım SERAP ...Allahım bana da evlat sahibi olmayı nasip etsin eğer tedaviyle olacaksa maddi manevi güç versin bizede anne baba olmayı hayırlı sağlıklı iman dolu evlatlar nasip etsin...

Duayıda okuduk ikimizde Allah kabul etsin

Gülsüm için okudum Allah kabul etsin inşallah

Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
@Ilaymilya Ayten Zorgünler geçiriyoruzRabbim bütün sıkıntıları tez zamanda atlattıp selamete ermemizi sağlasın evimize huzur bereket versin eşim tez zamanda işe başlasın hayırlısı ile Rabbim bu dünyada anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yuvasına huzur bereket ve mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
fabatuhan
Ocalh
Aomine Daiki nin arkadaşı
MelodiminEsi
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum

Serap kardeşime okudum Allah kabul etsin inşallah.

Ayten kardeşime okudum Allah kabul etsin inşallah.

Okudum Rabbim kabul etsin

Kızlar ben baya karıştırdm, şimdi bugün Ayten Arkadaşımıza mı okuyoruz yoksa Serap arkadaşımıza mı? B Beto2012 MelodiminEsi
Ben Ayten e okuyorum simdi, yarın da Serap â okuyacağım. Canım sanırım bu geç dönmelerden ötürü azcık karıştı bugün yarın ikisine de okumuş olucaz neticede

Serap önce yazmış bende görünce okudum bitince yazmak için bi girdim Aytenin listesi var.Hemen onuda okudum.bilemiyorum bende anlamadım .okudum yazdım fotosunu çektim sonradan karışıklık olursa bakmak için.

Serap önce yazmış bende görünce okudum bitince yazmak için bi girdim Aytenin listesi var.Hemen onuda okudum.bilemiyorum bende anlamadım .okudum yazdım fotosunu çektim sonradan karışıklık olursa bakmak için.
Oku canım nasılsa hepimiz birbirimize okuyoruz toparlanır liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…