- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.361
Kime okuyoruz ben kime okumadım karıştı.eksiğim kim varsa tamamlıyım
Geçmiş olsun nolduFatma serap ve ayten arkadaşlarıma okumadım ama yarın hastaneye gideceğim hepsi içinde okuyacağım
Bir sıkıntı yok ya bursaya gitmiştim de akciğer karaciğer enzimlerim yükseliyor diye sonucumu alacağım işte bakalim neden oluyormuşGeçmiş olsun noldu
Hadi hayirli haberler insallah :)Bir sıkıntı yok ya bursaya gitmiştim de akciğer karaciğer enzimlerim yükseliyor diye sonucumu alacağım işte bakalim neden oluyormuş
Karıştırmiyim diye seni etiketliyorum yanlış anlama canımBir sıkıntı yok ya bursaya gitmiştim de akciğer karaciğer enzimlerim yükseliyor diye sonucumu alacağım işte bakalim neden oluyormuş
gülsüm ıcın okudum dıgerlerıne okumadım ama bugun ıkısıne de okurum ben tamam okuyunca yazarım okudum dıyerus ruleti serap için okur musun
Gülsum ve fatma icin okudunmu ama burayı takip edip bana yazman lazım ki arkadaşlar da sana okusun böyle oldu mu olmaz
fatma için okudumFatma için okumayanlar.
minik kalp0753
begonvil1985
Uraniaaflora
Ocalh
K KurkmantoluS
memurhanim
canparcamugurum
Okurum tabiki kuzummmmmHoşgeldin canım özledi seni buralar üst üste olmuyor amaamin canim sagolasin
Fatma için okursun artık dimi
Kuzum ya ev internetinde bu aralar sıkıntı var bazen giremiyorum dünde sıkıntı oldu giremedim o yüzden yazamadım canım ismim Ayten Zorgünler geçiriyoruzRabbim bütün sıkıntıları tez zamanda atlattıp selamete ermemizi sağlasın evimize huzur bereket versin eşim tez zamanda işe başlasın hayırlısı ile Rabbim bu dünyada anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yuvasına huzur bereket ve mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
@kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
@Gulll098
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
@Ilaymilya
fabatuhan
ismim fatma
duam:Allahım ,benim için mucizelerinden mucize yarat , ikinci kez hayırlı anne olmayı evlatlarımı vatana millete hayırlı bireyler yetiştirmeyi nasip et,imkansızı imkanlı kıl, ve bana daha önce tattırdığın bu güzel duyguyu tekrar yaşat anne olmayı nasip et ,benim için dua okuyan herkesin dualarını kabulet kucaklarımızı boş bırakma evlatlar yarabbim Amin ,
Ocalh
Aomine Daiki nin arkadaşı
@MelodiminEsi
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?