- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.341
Arkadaşımda bende okuduk Allah kabul etsinHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
@kedi medi
@minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
@begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
@Uraniaaflora
Milyaay Ayten Zorgünler geçiriyoruzRabbim bütün sıkıntıları tez zamanda atlattıp selamete ermemizi sağlasın evimize huzur bereket versin eşim tez zamanda işe başlasın hayırlısı ile Rabbim bu dünyada anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yuvasına huzur bereket ve mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
fabatuhan
Ocalh
Aomine Daiki nin arkadaşı
@MelodiminEsi
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
@canparcamugurum
Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
@kedi medi
@minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
@begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
@Uraniaaflora
Milyaay
fabatuhan
ismim fatma
duam:Allahım ,benim için mucizelerinden mucize yarat , ikinci kez hayırlı anne olmayı evlatlarımı vatana millete hayırlı bireyler yetiştirmeyi nasip et,imkansızı imkanlı kıl, ve bana daha önce tattırdığın bu güzel duyguyu tekrar yaşat anne olmayı nasip et ,benim için dua okuyan herkesin dualarını kabulet kucaklarımızı boş bırakma evlatlar yarabbim Amin ,
Ocalh
@MelodiminEsi
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
@canparcamugurum
Serapın duasınıda sonradan güzelce paylaşırmısım canım... araya karıştı... okumayanlarda çok var..Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
@kedi medi
@minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
@begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
@Uraniaaflora
Milyaay Ayten Zorgünler geçiriyoruzRabbim bütün sıkıntıları tez zamanda atlattıp selamete ermemizi sağlasın evimize huzur bereket versin eşim tez zamanda işe başlasın hayırlısı ile Rabbim bu dünyada anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yuvasına huzur bereket ve mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
fabatuhan
Ocalh
@MelodiminEsi
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
@canparcamugurum
Ayten için okudum , Allahım kabul etsinHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
@kedi medi
@minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
@begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
@Uraniaaflora
fabatuhan
Ocalh
@MelodiminEsi
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
@canparcamugurum
Yarın paylaşacağım canımSerapın duasınıda sonradan güzelce paylaşırmısım canım... araya karıştı... okumayanlarda çok var..
Ayten'e okudum Rabbim kabul etsinHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
@kedi medi
@minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
@begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
@Uraniaaflora
fabatuhan
Ocalh
@MelodiminEsi
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
@canparcamugurum
Serap a okudum Rabbim kabul etsinArkadaşım SERAP ...Allahım bana da evlat sahibi olmayı nasip etsin eğer tedaviyle olacaksa maddi manevi güç versin bizede anne baba olmayı hayırlı sağlıklı iman dolu evlatlar nasip etsin...
Duayıda okuduk ikimizde Allah kabul etsin
Ayten için okudumAyten için okumayanlar,
@minik kalp0753
M Minikbirmucizemeselesi
O Orkidem
Ocalh
Aomine Daiki
memurhanim
Okudum Rabbim kabul etsinHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
@kedi medi
@minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
@begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
@Uraniaaflora
Milyaay
fabatuhan
ismim fatma
duam:Allahım ,benim için mucizelerinden mucize yarat , ikinci kez hayırlı anne olmayı evlatlarımı vatana millete hayırlı bireyler yetiştirmeyi nasip et,imkansızı imkanlı kıl, ve bana daha önce tattırdığın bu güzel duyguyu tekrar yaşat anne olmayı nasip et ,benim için dua okuyan herkesin dualarını kabulet kucaklarımızı boş bırakma evlatlar yarabbim Amin ,
Ocalh
@MelodiminEsi
K KurkmantoluS
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
@canparcamugurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?