- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.321
Okuyorum bitmek üzere
ayten arkadaşımıza okudum rabbim kabuletsinHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
Milyaay Ayten Zorgünler geçiriyoruzRabbim bütün sıkıntıları tez zamanda atlattıp selamete ermemizi sağlasın evimize huzur bereket versin eşim tez zamanda işe başlasın hayırlısı ile Rabbim bu dünyada anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yuvasına huzur bereket ve mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
fabatuhan
Ocalh
Aomine Daiki nin arkadaşı
MelodiminEsi
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum
Canım Ayten için okudum Rabbim tez vakitte duasını kabul etsin inşallahHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
Milyaay Ayten Zorgünler geçiriyoruzRabbim bütün sıkıntıları tez zamanda atlattıp selamete ermemizi sağlasın evimize huzur bereket versin eşim tez zamanda işe başlasın hayırlısı ile Rabbim bu dünyada anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yuvasına huzur bereket ve mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
fabatuhan
Ocalh
MelodiminEsi
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum
Okudum, Allahım kabul etsinOkuyorum bitmek üzere
Ayten icin okudum gercktn zorlugunu hissettim aytencim rabbim seni ve aileni tum islerden selamete cikartsin insallahHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
fabatuhan
Ocalh
MelodiminEsi
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum
Sen gulsum için okumuştun ama canimGülsüm için okudum Allah kabul etsin inşallah
Canım Serap için ben de okumuştum. Bugün de Fatma ya okuyacağımArkadaslar yarin Serap arkadasimiza okunacak.
Okuyanlar da aklımda K kedi mediUraniaaflora okudu ama okumak isteyen geçmiş sayfada serap in duası var siz bilirsiniz karışıklık olmasın diye yazdim
Amin canim amin Allah razı olsun canım benim Rabbim kimseyi dara sokmasın inşallahAyten icin okudum gercktn zorlugunu hissettim aytencim rabbim seni ve aileni tum islerden selamete cikartsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?