3bin fatiha

Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
Milyaay Ayten Zorgünler geçiriyoruzRabbim bütün sıkıntıları tez zamanda atlattıp selamete ermemizi sağlasın evimize huzur bereket versin eşim tez zamanda işe başlasın hayırlısı ile Rabbim bu dünyada anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yuvasına huzur bereket ve mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
fabatuhan
Ocalh
Aomine Daiki nin arkadaşı
MelodiminEsi
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum

ayten arkadaşımıza okudum rabbim kabuletsin

Canım Ayten için okudum Rabbim tez vakitte duasını kabul etsin inşallah

K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
Milyaay Ayten Zorgünler geçiriyoruzRabbim bütün sıkıntıları tez zamanda atlattıp selamete ermemizi sağlasın evimize huzur bereket versin eşim tez zamanda işe başlasın hayırlısı ile Rabbim bu dünyada anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yuvasına huzur bereket ve mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
fabatuhan
Ocalh
MelodiminEsi
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum

Ayten icin okudum gercktn zorlugunu hissettim aytencim rabbim seni ve aileni tum islerden selamete cikartsin insallah

K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
fabatuhan
Ocalh
MelodiminEsi
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum

K kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
Milyaay
fabatuhan
ismim fatma
duam:Allahım ,benim için mucizelerinden mucize yarat , ikinci kez hayırlı anne olmayı evlatlarımı vatana millete hayırlı bireyler yetiştirmeyi nasip et,imkansızı imkanlı kıl, ve bana daha önce tattırdığın bu güzel duyguyu tekrar yaşat anne olmayı nasip et ,benim için dua okuyan herkesin dualarını kabulet kucaklarımızı boş bırakma evlatlar yarabbim Amin ,
Ocalh
MelodiminEsi
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…