- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.601
Okudum rabbim kabul etsinmemurhanim YONCA Duası,
Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.Tüp bebek tedavimde herşey olumlu gitsin tez vakitte bebeğimi kucağıma alayım...Amiin
gamze kardeşimize okudum rabbim dualarımızı kabuletsinHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
1. @kedi medi
2. @minik kalp0753
3.sera44 ❤
4. @Tavuk_suyu_
5. M Minikbirmucizemeselesi
6.begonvil1985
7. O Orkidem
8. @nursevdi
9. @Uraniaaflora
10.Milyaay
11.fabatuhan
12.Ocalh
13. @Aomine Daiki arkadaşı
14. @MelodiminEsi❤
15. @Kurkmantolumdnn❤
16. @rus ruleti
17. @Aomine Daiki
18. B Bademmm388
19.Minnoskafa İsmim Gamze. Duam: Allah'ım evladımızı hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütüp yetiştirmeyi nasip eyle. Evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle. Bana ve sevdiklerime iyi insanların gönlünde ve duasında olmayı nasip eyle. AMİN❤
20.memurhanim
21. @canparcamugurum
22. B Beto2012 ❤
yonca kardeşimize de okudum rabbim kabuletsinmemurhanim YONCA Duasi,
Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.Tüp bebek tedavimde herşey olumlu gitsin tez vakitte bebeğimi kucağıma alayım...Amiin
Amin canım Allah razı olsun duaların da bizleri de unutma inşallahAllah razi olsun canim agzina saglikrabbim sizlere de nasip etsin insallah tez vakitte
Dualarimdasiniz...Amin canım Allah razı olsun duaların da bizleri de unutma inşallah
Gamze için arkadaşımda bende okudukHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
1. @kedi medi❤
2. @minik kalp0753
3.sera44 ❤
4. @Tavuk_suyu_❤
5. M Minikbirmucizemeselesi ❤
6.begonvil1985 ❤
7. O Orkidem
8. @nursevdi❤
9. @Uraniaaflora❤
10.Milyaay
11.fabatuhan ❤
12.Ocalh ❤
13. @Aomine Daiki arkadaşı
14. @MelodiminEsi❤
15. @Kurkmantolumdnn❤
16. @rus ruleti❤
17. @Aomine Daiki
18. B Bademmm388 ❤
19.Minnoskafa İsmim Gamze. Duam: Allah'ım evladımızı hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütüp yetiştirmeyi nasip eyle. Evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle. Bana ve sevdiklerime iyi insanların gönlünde ve duasında olmayı nasip eyle. AMİN❤
20.memurhanim
21. @canparcamugurum❤
22. B Beto2012 ❤
Fatoş için okudum, Allahım kabul etsin.Fatoş icin okumayanlar.
minik kalp0753
@Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
@nursevdi
@Uraniaaflora
Milyaay
rus ruleti
Minnoskafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?