- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.621
Okudum, Rabbim kabul etsin.
Dun konu acan arkadassa ben smdi okuyacagimArkadaslar sela ile ezan arasi taha suresi okuyacak arkadas var mi bir arkadasimizin niyeti icin
canparcamugurum duasi
İsmim Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat” aminn
Canım tamamı okunmayan arkadaşların takibini yine yap da hak geçmesin. Benim okumadığım kişiler aklımda, okuycam onlaraBenim duam ismim Betül ,
Allahim bebegimi saglikli sıhhatli bir şekilde kucağıma alabilmeyi nasip eyle
Kizlar dualarin hepsini paylastim liste bitmistir Allah
kabul etsin hepimizin dualarini insallah
canparcamugurum duasi
İsmim Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat” aminn
Yonca için okudum Allahım kabul etsinHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
1. @kedi medi
2. @minik kalp0753
3. @sera44
4. @Tavuk_suyu_
5. @Gulll098
6.begonvil1985
7. O Orkidem
8.nursevdi
9.Uraniaaflora
10.Milyaay
11. @fabatuhan
12.Ocalh
13. @Aomine Daiki arkadaşı
14. @MelodiminEsi
15. @Kurkmantolumdnn
16. @rus ruleti
17. @Aomine Daiki
18. B Bademmm388
19.Minnoskafa
20. @memurhanim
YONCA Duasi,
Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.Tüp bebek tedavimde herşey olumlu gitsin tez vakitte bebeğimi kucağıma alayım...Amiin
21.canparcamugurum
22. B Beto2012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?