3bin fatiha

rus ruleti senin icin birseyler yapmaya calisiyoruz farkinda misin? Dua senin ama hic sesin cikmadi.
canım ben goruyorum ama başkalarının okuması gerektıgı ıcın busey yapmıyorum kendım zaten hergun okuyorum kımssyı tanımıyırum napcam ki ben yanı napmam gerekıyor ki

rus ruleti senin icin birseyler yapmaya calisiyoruz farkinda misin? Dua senin ama hic sesin cikmadi.
ayrıca kime benim ıcın okuyun dıyebılırım kı??gönüllülük esas bundan önce bu dua işini sen iyi organıze ettıgın ıcın sırayla hallolur heralde dıye dusundum okuyanın da canı sagolsun okumayının da sende hakkını helal et

Okumak isteyen okuyup sayidan dusup yaziyor

O

Olurmun hic oyle sey
tamam ben okudugum sayıları da yazarım buraya.. şuan yenı uyandım temızlık vs işlerımı bıtıreyım öğleden sonra okumaya başlayacağım ayrıca bayramdan sonra ıkı gün çok yogun calıstım aslında etıketledıklerını goruyodum ama benım dua olunca bana etıket yaptıgını dusundum dün seslenmıssın ama farketmedım bileokuyacam okudugum sayıyı yazarım buraya

Anliyorum ama sonra bana sorarlar dua sahibi niye hic okumadi diye o zamanda kimsenin cani istemez okumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…