- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.781
Ben hic bilmiyorum canimKızlar çok alakasız olacak ama progesteron 7,7 nasıldır? 21. günümde ölçtürdüm. Yumurta Çatlamış mı demek oluyor bu?
Daha belli degil ya ne okusakYeni dua belli oldumu
canım 3ün ustunde yumurtlama oldugunu kabul edıyor doktorlar degerin gayet ıyı çatlamısKızlar çok alakasız olacak ama progesteron 7,7 nasıldır? 21. günümde ölçtürdüm. Yumurta Çatlamış mı demek oluyor bu?
Evet canımSeninde duan bebek icin mi canim?
Eger oyleyse sana da okuyalim sonra yeni duaya gececegiz insallah
Ben hic bilmiyorum canim
Teşekkür ederimmcanım 3ün ustunde yumurtlama oldugunu kabul edıyor doktorlar degerin gayet ıyı çatlamıs
O zaman okuyalimmi kizlar arkadasa da fatiha sorun yapmazsaniz tabiiEvet canım
Liste yapıp herkese 3 bin Fatiha okuyalım olmaz mı arkadaşı ilk sıraya alırızO zaman okuyalimmi kizlar arkadasa da fatiha sorun yapmazsaniz tabii
Ondan sonra kesin baslayalim artik yeni duamiza
Degisik dualar istiyorlar ya o yuzden sey yapmadim canmListe yapıp herkese 3 bin Fatiha okuyalım olmaz mı arkadaşı ilk sıraya alırız
Hmm ben hiç okumadım üç bin Fatiha. Karar verirseniz beni etiketleyin mutlakaaaDegisik dualar istiyorlar ya o yuzden sey yapmadim canm
O zaman okuyalimmi kizlar arkadasa da fatiha sorun yapmazsaniz tabii
Ondan sonra kesin baslayalim artik yeni duamiza
betül beni de etıketle haftaıcı bak yogun calısıyorum ama okurum sonra kızma banaDegisik dualar istiyorlar ya o yuzden sey yapmadim canm
Sana okunmadi mi kuzum?Hmm ben hiç okumadım üç bin Fatiha. Karar verirseniz beni etiketleyin mutlakaaa
Kizdirmayin beni uleyyynnnnbetül beni de etıketle haftaıcı bak yogun calısıyorum ama okurum sonra kızma bana
Ya Varis okumuştuk ya ondan önce okuduk ama liste şeklinde herkese bölünüp okundu. Doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum. Neyse Ayla için de başlatalım okunsun mademSana okunmadi mi kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?