- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.801
Nasil yani canim okumadim demistin anlayamadimYa Varis okumuştuk ya ondan önce okuduk ama liste şeklinde herkese bölünüp okundu. Doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum. Neyse Ayla için de başlatalım okunsun madem
Duani yazarmisin isminle birlikte canimEvet canım
Liste halinde okundu bu şekilde okunmadı onu kastettimNasil yani canim okumadim demistin anlayamadim
Ayni sey degilmi canimListe halinde okundu bu şekilde okunmadı onu kastettim
Canim yeni duaya gecmeden once ayla arkadasimiza okuyacagiz 3bin fatihaKime okuyoruz canım
Bence değil canım. Eşit ve adil oluyor liste olduğunda bu şekilde öyle olduğunu düşünmüyorumAyni sey degilmi canim
Orasi oyle canim ama okumak isteyen okuyor sonucta bu is gönül isi degil miBence değil canım. Eşit ve adil oluyor liste olduğunda bu şekilde öyle olduğunu düşünmüyorum
Canim yine okumak isteyen sayidan duserek okuyacagiz sonra yeni duamiza gececegiz insallah artikKaçar tane okunacak Ayla için onuda yazarmısın
Amenna canım. Şimdiye kadarki okumalar için herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum kimin ne muradı varsa hayırlı ise nasip etsin Rabbim, herkes hakkını helal etsin lütfen,Orasi oyle canim ama okumak isteyen okuyor sonucta bu is gönül isi degil mi
Neden şimdi kararın degişti? Bekletiyorum çok uzadı diye mi yeni duayi en çok bekleyen dualarin örnegini veren sendinAmenna canım. Şimdiye kadarki okumalar için herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum kimin ne muradı varsa hayırlı ise nasip etsin Rabbim, herkes hakkını helal etsin lütfen,Benden yana varsa helal olsun Yeni listeye ekleme beni olur mu canım
Dur canim duasini paylassin daBen 100 aldım
Canım liste şeklinde olsaydı emin ol en başta ben okurdum ama bu şekilde okumak istemiyorum başka hiçbir sebebi yokNeden şimdi kararın degişti? Bekletiyorum çok uzadı diye mi yeni duayi en çok bekleyen dualarin örnegini veren sendin
Canim bu kisiden sonra liste oluşturulup eşit şekilde okunacak zatenCanım liste şeklinde olsaydı emin ol en başta ben okurdum ama bu şekilde okumak istemiyorum başka hiçbir sebebi yok
Haber verde paylaşsın ozaman çok yavaşız canım.Dur canim duasini paylassin da
Tamam canım ben listeyi bekleyeyimCanim bu kisiden sonra liste oluşturulup eşit şekilde okunacak zaten
Ne okunacak daha ona karar vermedikki canimHaber verde paylaşsın ozaman çok yavaşız canım.
Nasıl yani Ayla için fatiha okunacak dedin.sonra dua ve liste belli olacak dedin.Ben kaçar fatiha ayla için okunacak dedim.sende isteğe göre dedin .ben 100 tane aldım dedim.sen bekle duasını yazsın dedin.Bende haber ver dedim.şimdi karar verilemeyen şey ne.Ne okunacak daha ona karar vermedikki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?