- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.821
Sonra liste ile yeni duaya gecilecek ya her zamanki okudugumuz gibi o duadan bahsediyorumNasıl yani Ayla için fatiha okunacak dedin.sonra dua ve liste belli olacak dedin.Ben kaçar fatiha ayla için okunacak dedim.sende isteğe göre dedin .ben 100 tane aldım dedim.sen bekle duasını yazsın dedin.Bende haber ver dedim.şimdi karar verilemeyen şey ne.
Yeni listeyle ilgili birşey yazmadım.Ayla ile ilgili yazdıklarım.Sonra liste ile yeni duaya gecilecek ya her zamanki okudugumuz gibi o duadan bahsediyorum
Okuycaz canim 100 aldimArkadaşlar karışıklık olduysa beni yeni dua ya ekleyin nasip böyleymiş diyivereyim eğer okumak isterseniz duam tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım
200 okudum300 okudum
Kalan : 2200
100 aldim100 aldım
Kalan 1800
fatihamı okuyosunuz kime ben de okuyayım??mesaide okuyabılırmıyım acaba??sakin gibi şimdi100 aldim
Kalan 1700
Ayla icin okuyoruz canim adi Aylin saglikli hayirli evlat istiyor tez zamanda evet fatiha okuyoruz yardim edersen sevinirimfatihamı okuyosunuz kime ben de okuyayım??mesaide okuyabılırmıyım acaba??sakin gibi şimdi
YA müyessir isterseniz onuda çekebiliriz o da 96.000 falan olması gerekiyor burda yapılıyor galiba duasıBir zmanalr ya bedi çekmiştim gerçekten mucizesini yaşamıştım isterseniz onuda çekebiliriz 70.000 adet çekiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?