3bin fatiha

Fatiha okunacak arkadaş adın ve duanı yazarsan yardım ederim.

İsmim büşra duam : hayırlısıyla sağlığıma kavuşup önce sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sonrasında evladımı kucağıma almak . ( 2,5 ay önce 22 haftalık bebeğimi erken Doğumla kaybettim hem bedenen hem psikolojik olarak sağlığıma kavuşmak istiyorum sonrasında sağlıklı bir evlat Sahibi olabilmek )

100 okudum.okudukça yazarım.kalan 2900

Ben yokum listede gözden kaçırdınız sanırım ben de katilmak istiyorum B Beto2012
[/QUOTE]
Cok ozur dilerim canim hemen eklerim

Okudum Allah kabul etsin inşallah

K kedi medi Meralcım o kadar üzgün bir anımda öyle içten okudum ki okurken hem seni kendimi düşündüm Rabbim tez zamanda bize müjdemizi nasip etsin
B Beto2012 okudum canım
Bazi arkadaslara okurken gecen okumalarda bnde huzunlerini derinden hissettim rabbim dualarimizi kabul etsin

Allah razı olsun canım inşallah yavrularımızı bizde büyütelim.
Canim hakkini helal et olur mu her ikisi de olur rabbim kabul eder insallah senin icin ayriyetten dualar edecegim icim rahat etmiycek yoksa.
Yazmayi unuttugum icin özür dilerim kusura bakma canim ya latif kun fe yekun diye okunursa daha iyi olur Allah c.c ol der ve olur inşAllah

Okuma sekli ya latiftir ya latif dense de kabul olur ben sadece kun fe yekun Allah ol der ve olur oldur yarabbim dermiş gibi ekleyelim istedim

Canim basin sagolsun bende 17 haftalik kaybettim 4 ay oldu seni cok cok iyi anliyorum.
Kaybetme sebebin nedir enfeksiyonmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…