- 12 Kasım 2013
- 2.879
- 4.959
- 333
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.261
Evetv nedenki canimKubra arkadaşımın duasını okudum allah kabul etsin inşallah .... Bu son arkadaştı demi ben bidaha katilmiycam da
Başka bir listede daha varım ancak yetistiririm diye düşünüyorum kendi hatmim falan da var kuranimi fazla okumaya fırsat kalmıyor ev işi bitmiyorEvetv nedenki canim
Anladim canim sen bilirsinBaşka bir listede daha varım ancak yetistiririm diye düşünüyorum kendi hatmim falan da var kuranimi fazla okumaya fırsat kalmıyor ev işi bitmiyor
Okudum canim Allah kabul eylesin insallah saglikli bir gebeligin olur insallahKizlar carsamba asilamam var saglikla tutmasi icin 1er fatiha okur musunuz benim icin
Okudum bendeKizlar carsamba asilamam var saglikla tutmasi icin 1er fatiha okur musunuz benim icin
Okudum canım Allah kabul etsin olumlu olur inşaallahKizlar carsamba asilamam var saglikla tutmasi icin 1er fatiha okur musunuz benim icin
Kübra için okudum Allah kabul etsinBismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi
2. @Ravzamm
3.begonvil1985 ❤
4.MelodiminEsi
5.Ocalh
6.Uraniaaflora
7. @Orkidem
8.nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012 ❤
11. @fabatuhan
12. @Ayla 64
13. @Tavuk_suyu_❤
14. 5 528mucizemmm
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17. @canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20.-Adel-
21. @brkycn
22. @_dnz_52
23.Sealand
24. @mucizeistiyorumm
25. @Beklenen2 Kübra Allahim bana saglikli hayirli evlatlar nasip eyle amin❤
Kübra için okudum, Rabbim kabul buyursun inşAllahBismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi
2. @Ravzamm
3.begonvil1985 ❤
4.MelodiminEsi
5.Ocalh
6.Uraniaaflora
7. @Orkidem
8.nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012 ❤
11. @fabatuhan
12. @Ayla 64
13. @Tavuk_suyu_❤
14. 5 528mucizemmm
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17. @canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20.-Adel-
21. @brkycn
22. @_dnz_52
23.Sealand
24. @mucizeistiyorumm
25. @Beklenen2 Kübra Allahim bana saglikli hayirli evlatlar nasip eyle amin❤
Okudum canım sağlıkla gelsin minigin inşallahKizlar carsamba asilamam var saglikla tutmasi icin 1er fatiha okur musunuz benim icin
Okudum canım Allah muradını versin inşallahKizlar carsamba asilamam var saglikla tutmasi icin 1er fatiha okur musunuz benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?