- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.281
Tabikide öyle istiyorum canimÖnce sağlikli sonra hayirli olmasini dile her zaman icin canim
OkudumBismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi
2. M mec zup
3. @begonvil1985❤
4. @MelodiminEsi
5. @Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8. @nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012 ❤
11.fabatuhan
12. @Ayla 64
13. @Tavuk_suyu_❤
14. 5 528mucizemmm
15. @Bademmm388
16. @rus ruleti
17.canparcamugurum
18. @FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. M Maviruya30
22. @_dnz_52
23. @Sealand
24.mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2 Kübra Allahim bana saglikli hayirli evlatlar nasip eyle amin❤
Valla canim mucizesini goren cok olmus ama baya kisi yeni listede olmayacagini soyledi az kisi olacagiz sanirimKızlar yeni listede ne okuyacağımıza karar verildi mi? önceki sayfalarda bir arkadaşımız "ya Fettah" zikrini önermişti. Kaç adet okunacağını bilmiyorum ama benimde gönlümden geçen bu zikir. Daha önce okuyan etkisini hisseden oldu mu?
Her gun girmek zor degilOkudum
Yeni liste de olamayacağım takip edemiyorum bildirimde gelmiyor
Okudum
Yeni liste de olamayacağım takip edemiyorum bildirimde gelmiyor
Bende duydum mucizesini yaşayanları canım istersen diğer gruplarda etiketli paylaşım yaparız katılmak isteyen olursa eğer 25 kişi falan okursak istersen hatmini yapabilirizValla canim mucizesini goren cok olmus ama baya kisi yeni listede olmayacagini soyledi az kisi olacagiz sanirim
Ben devam etmek istiyorumBende duydum mucizesini yaşayanları canım istersen diğer gruplarda etiketli paylaşım yaparız katılmak isteyen olursa eğer 25 kişi falan okursak istersen hatmini yapabiliriz
Canım istersen kalan arkadaşların dualarını paylaşıp okuyalımDUYURU!!!
Siteye gunluk giris yapmayan, girdigi halde bildirim yapmayan cevap vermeyen, okumasi takip etmesi zor gelen listeye girmesin.
Böyle bir durumda direk listeden cikaririm. Bu zamana kadar boyle birsey yapmadim ama iyi niyetim suistimal edilirse bambaska bir hal alirim.
Ben uzun zamandir farkindayim bazilari hep sona kaliyor tekrar tekrar etiket yapinca okudum bildirimi geliyor ama genelde hep ayni kisiler oluyor bu sona kalanlar.
Bazisi cok önem veriyor hemen okuyup yaziyor hepsi kafamda yazili.
Biz burada Allah yolunda beraberiz aşkla olmalı bu okuma ki sonuca varalım.
Canım haklısın sana bişey demiyorum senle alakası yok . Ben her gün siteyi açıyorum zAten bildirim gelmedi diye ilerlemedi sandım ve bazen geç kaldım bu yüzden öyle yazdım kusura bakma yoksa sen sürekli yazıyorsun . Eğer uzun dua olmazsa bende katılırım işe başladığım için okumam uzun sürebilir .Her gun girmek zor degil
Ben elimden geldigince etiket yapiyorum okumayanlari tek tek etiketliyorum bazi dua gruplarinda hic etiket yok akliniz yokmu girin bakin diyorlar geciyorlar.
Ben elimden geldigince ilgilendigimi dusunuyorum gerisi size kalmis birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?