3bin fatiha

Okudum
Yeni liste de olamayacağım takip edemiyorum bildirimde gelmiyor

Valla canim mucizesini goren cok olmus ama baya kisi yeni listede olmayacagini soyledi az kisi olacagiz sanirim

Okudum
Yeni liste de olamayacağım takip edemiyorum bildirimde gelmiyor
Her gun girmek zor degil
Ben elimden geldigince etiket yapiyorum okumayanlari tek tek etiketliyorum bazi dua gruplarinda hic etiket yok akliniz yokmu girin bakin diyorlar geciyorlar.
Ben elimden geldigince ilgilendigimi dusunuyorum gerisi size kalmis birsey.

fabatuhan zorla kimseye okitmuyoruz burda ama insanlarin hakkina giremezsin insanlar seni bekliyor sustum sustum ama yeter ya nedir bu eşşek hesabina almak!

fabatuhan arkadas kac tane mesaj attim kac tane ayiptir gunahtir ya 2 kelime ya 2 kelime yazamadin mi o kadar zor mu.
Siteye girmeyecek olan isi olan takip etmesi zor gelen girmesin listeye yok etiket yok yok bilmemne bahane ISTEMIYORUM. Takip edersin girersin okursun bu dua sayfasini sallayan önemsemeyen girmesin mumkunse.

DUYURU!!!
Siteye gunluk giris yapmayan, girdigi halde bildirim yapmayan cevap vermeyen, okumasi takip etmesi zor gelen listeye girmesin.
Böyle bir durumda direk listeden cikaririm. Bu zamana kadar boyle birsey yapmadim ama iyi niyetim suistimal edilirse bambaska bir hal alirim.
Ben uzun zamandir farkindayim bazilari hep sona kaliyor tekrar tekrar etiket yapinca okudum bildirimi geliyor ama genelde hep ayni kisiler oluyor bu sona kalanlar.
Bazisi cok önem veriyor hemen okuyup yaziyor hepsi kafamda yazili.
Biz burada Allah yolunda beraberiz aşkla olmalı bu okuma ki sonuca varalım.

DUYURU!!!
Siteye gunluk giris yapmayan, girdigi halde bildirim yapmayan cevap vermeyen, okumasi takip etmesi zor gelen listeye girmesin.
Böyle bir durumda direk listeden cikaririm. Bu zamana kadar boyle birsey yapmadim ama iyi niyetim suistimal edilirse bambaska bir hal alirim.
Ben uzun zamandir farkindayim bazilari hep sona kaliyor tekrar tekrar etiket yapinca okudum bildirimi geliyor ama genelde hep ayni kisiler oluyor bu sona kalanlar.
Bazisi cok önem veriyor hemen okuyup yaziyor hepsi kafamda yazili.
Biz burada Allah yolunda beraberiz aşkla olmalı bu okuma ki sonuca varalım.

Canım istersen kalan arkadaşların dualarını paylaşıp okuyalım

Canım haklısın sana bişey demiyorum senle alakası yok . Ben her gün siteyi açıyorum zAten bildirim gelmedi diye ilerlemedi sandım ve bazen geç kaldım bu yüzden öyle yazdım kusura bakma yoksa sen sürekli yazıyorsun . Eğer uzun dua olmazsa bende katılırım işe başladığım için okumam uzun sürebilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…