- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.301
Bende duydum mucizesini yaşayanları canım istersen diğer gruplarda etiketli paylaşım yaparız katılmak isteyen olursa eğer 25 kişi falan okursak istersen hatmini yapabiliriz
ÖZELDEN YAZMIŞSAN GENELDEN BU MESAJI HERKESE DUYURMANA GEREK YOKTU.Rengini belli ettin gerçi.Yazık.@fabatuhan arkadas kac tane mesaj attim kac tane ayiptir gunahtir ya 2 kelime ya 2 kelime yazamadin mi o kadar zor mu.
Siteye girmeyecek olan isi olan takip etmesi zor gelen girmesin listeye yok etiket yok yok bilmemne bahane ISTEMIYORUM. Takip edersin girersin okursun bu dua sayfasini sallayan önemsemeyen girmesin mumkunse.
Arkadaşım renk belli edilecek durum yok ortada lütfen sende çizgini bozma gerektiği yerde dur kız haklı kimse onun yüzünde burda beklemek zorunda değil kendine dua okunduktan sonra girip mesajları görüp cevap vermemekte ne oluyor basında büyük bir dert varsa bile yazabilir girip çıkıyorsa eğer sen de onu koruduğuna göre tanıyorsun galiba tanıyorsan söyle insanları bekletmesin onun olan duaları okuyalım en azındanÖZELDEN YAZMIŞSAN GENELDEN BU MESAJI HERKESE DUYURMANA GEREK YOKTU.Rengini belli ettin gerçi.Yazık.
Özelden yazdigimi kim soylediÖZELDEN YAZMIŞSAN GENELDEN BU MESAJI HERKESE DUYURMANA GEREK YOKTU.Rengini belli ettin gerçi.Yazık.
Galiba yazdigin mesajdan sonuç olarak bunu çıkardı arkadaşÖzelden yazdigimi kim soyledi
Seninde bi yaran varmis ki gocunmuşsun anlayamadim tavrini özeldende yazmadim bana kurulmuşsun da gelmişsin sen belli neden listeden ayrildigini da simdi daha iyi anliyorum.ÖZELDEN YAZMIŞSAN GENELDEN BU MESAJI HERKESE DUYURMANA GEREK YOKTU.Rengini belli ettin gerçi.Yazık.
Özelden yazmamiştim ki :)Galiba yazdigin mesajdan sonuç olarak bunu çıkardı arkadaş
AYRICA DA RENK BELLI EDECEK NE YAPMISIM COK MERAK EDIYORUM KOTU BIRSEY MI SOYLEMISIM ANLAYAMADIM SENI???????ÖZELDEN YAZMIŞSAN GENELDEN BU MESAJI HERKESE DUYURMANA GEREK YOKTU.Rengini belli ettin gerçi.Yazık.
Ben hic birine birsey dedimmi bu zamana kadar ama 5 kisiyi bekletmeye hakki yok girip yazmamasi ne demek sadece ben degil butun duasi yarim kalan arkadaslar onu bekliyor yoksa ben bu zamana kadar sorun cikardimmiGüzel güzel duamızı ederken bazılarının böyle yapıp huzur kaçırmasını da anlamıyorum oysaki zaten orta da herşey
Canım sıkıntı senlik değil zaten sen bizim için uğraşıyorsun ALLAH razı olsun ama kendini bilmez insanlarda çıkıyor arada böyleBen hic birine birsey dedimmi bu zamana kadar ama 5 kisiyi bekletmeye hakki yok girip yazmamasi ne demek sadece ben degil butun duasi yarim kalan arkadaslar onu bekliyor yoksa ben bu zamana kadar sorun cikardimmi
Bir yarasi var belliCanım sıkıntı senlik değil zaten sen bizim için uğraşıyorsun ALLAH razı olsun ama kendini bilmez insanlarda çıkıyor arada böyle
Kim kuzumBir yarasi var belli
Onceki sayfalari oku kuzum bakalim kim haklı kim rengini belli etmisKim kuzum
Bakayım kuzum. Arızalı biri illa çıkacak haOnceki sayfalari oku kuzum bakalim kim haklı kim rengini belli etmis
Canım biz en iyisi okuyalım daha girmez gibi duruyor yeni duaya başlayalım ya fettah hatmi Yapıcaz diye çok heyecanlıyımOnceki sayfalari oku kuzum bakalim kim haklı kim rengini belli etmis
Canım 239.121 adet okunuyorÇok iyi olur canım, kaç adet okunması gerekiyor? Ben internetten baktım ama emin olamıyorum.
Valla billa grubumda kavga munakaşa etmiyorum dedim yapmam dedim hatta size bile burada kavga cikmaz dedim hatirliyor musun ilk girdiginizdeBakayım kuzum. Arızalı biri illa çıkacak ha
Biliyorum canm ama haksızlık yani böyle yapacan hiç katılma neden insanlarin hakkına giriyosun kiValla billa grubumda kavga munakaşa etmiyorum dedim yapmam dedim hatta size bile burada kavga cikmaz dedim hatirliyor musun ilk girdiginizde
Ya sayi olmasa coktan okumustuk o bizi engelliyor iste ama 5 kisi onu bekliyor minik kalp rus ruletinden de ses yok iyice salladilar ya ses cikarmiyorum diye ayip degilmiCanım biz en iyisi okuyalım daha girmez gibi duruyor yeni duaya başlayalım ya fettah hatmi Yapıcaz diye çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?