3bin fatiha

ÖZELDEN YAZMIŞSAN GENELDEN BU MESAJI HERKESE DUYURMANA GEREK YOKTU.Rengini belli ettin gerçi.Yazık.

ÖZELDEN YAZMIŞSAN GENELDEN BU MESAJI HERKESE DUYURMANA GEREK YOKTU.Rengini belli ettin gerçi.Yazık.
Arkadaşım renk belli edilecek durum yok ortada lütfen sende çizgini bozma gerektiği yerde dur kız haklı kimse onun yüzünde burda beklemek zorunda değil kendine dua okunduktan sonra girip mesajları görüp cevap vermemekte ne oluyor basında büyük bir dert varsa bile yazabilir girip çıkıyorsa eğer sen de onu koruduğuna göre tanıyorsun galiba tanıyorsan söyle insanları bekletmesin onun olan duaları okuyalım en azından

Seninde bi yaran varmis ki gocunmuşsun anlayamadim tavrini özeldende yazmadim bana kurulmuşsun da gelmişsin sen belli neden listeden ayrildigini da simdi daha iyi anliyorum.

AYRICA DA RENK BELLI EDECEK NE YAPMISIM COK MERAK EDIYORUM KOTU BIRSEY MI SOYLEMISIM ANLAYAMADIM SENI???????
GAYETTE HAKLI OLDUGUMU DUSUNUYORUM BURADA 5 KISI ONU BEKLIYOR FARKINDAMISIN SEN.
AMA DEDIGIM GIBI KURULMUSSUN BIR KERE

Güzel güzel duamızı ederken bazılarının böyle yapıp huzur kaçırmasını da anlamıyorum oysaki zaten orta da herşey

Güzel güzel duamızı ederken bazılarının böyle yapıp huzur kaçırmasını da anlamıyorum oysaki zaten orta da herşey
Ben hic birine birsey dedimmi bu zamana kadar ama 5 kisiyi bekletmeye hakki yok girip yazmamasi ne demek sadece ben degil butun duasi yarim kalan arkadaslar onu bekliyor yoksa ben bu zamana kadar sorun cikardimmi

Ben hic birine birsey dedimmi bu zamana kadar ama 5 kisiyi bekletmeye hakki yok girip yazmamasi ne demek sadece ben degil butun duasi yarim kalan arkadaslar onu bekliyor yoksa ben bu zamana kadar sorun cikardimmi
Canım sıkıntı senlik değil zaten sen bizim için uğraşıyorsun ALLAH razı olsun ama kendini bilmez insanlarda çıkıyor arada böyle

Valla billa grubumda kavga munakaşa etmiyorum dedim yapmam dedim hatta size bile burada kavga cikmaz dedim hatirliyor musun ilk girdiginizde
Biliyorum canm ama haksızlık yani böyle yapacan hiç katılma neden insanlarin hakkına giriyosun ki

Canım biz en iyisi okuyalım daha girmez gibi duruyor yeni duaya başlayalım ya fettah hatmi Yapıcaz diye çok heyecanlıyım
Ya sayi olmasa coktan okumustuk o bizi engelliyor iste ama 5 kisi onu bekliyor minik kalp rus ruletinden de ses yok iyice salladilar ya ses cikarmiyorum diye ayip degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…