- 28 Mayıs 2019
- 766
- 1.097
- 113
- 31
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.321
Hadi onun haksızlık yaptığını biliyoruz da onu koruyan arkadaşa ne demeliBiliyorum canm ama haksızlık yani böyle yapacan hiç katılma neden insanlarin hakkına giriyosun ki
Onunda ondan farkı yok o zamanHadi onun haksızlık yaptığını biliyoruz da onu koruyan arkadaşa ne demeli
Yada girdin ya beto ben okuyamacagim de okuyamadim de ki okuyalim bekliyorz burda mel melBiliyorum canm ama haksızlık yani böyle yapacan hiç katılma neden insanlarin hakkına giriyosun ki
Diyorum ya arkadas bana kuruluydu zaten birsey olsada atılsam diye pusuda bekliyorduOnunda ondan farkı yok o zamanyaptığının koruncak bi tarafı da yok yani arkadaş ne akla atılmış tobe
Yani madem giriyon bi cvp ver millette ona göre hareket etsinYada girdin ya beto ben okuyamacagim de okuyamadim de ki okuyalim bekliyorz burda mel mel
Onu o pusuda avlarız haDiyorum ya arkadas bana kuruluydu zaten birsey olsada atılsam diye pusuda bekliyordu
Benim kizdigim o eşşek hesabina alinmak! Yoksa okuyamamis olabilir okumak cani istemiyor olabilir hayat bu birsey olmus olabilir ama yeterki 1 kelime de olsa yaz onca etikete ragmen girip yazmamak nedir yoksa okumadi diye laf eden yok burdaYani madem giriyon bi cvp ver millette ona göre hareket etsin
Rengimi belli etmişim ne yazmişim acaba da rengimi belli etmisim bu zamana kadar sorun cikarmadim bi gun vermedim gec okuyanlara birsey demedim sirf munakasa olmasin diye.Onu o pusuda avlarız ha
Tabi canım laf eden yok ama eğer duaya katildinsa okumalısın sonra haklıymış gibi kimse savunamaz yani. Duası geçince insan böyle yaparsa ooho yani. O savunan arkadaş da fazla savunmasın ortada kalır sonraBenim kizdigim o eşşek hesabina alinmak! Yoksa okuyamamis olabilir okumak cani istemiyor olabilir hayat bu birsey olmus olabilir ama yeterki 1 kelime de olsa yaz onca etikete ragmen girip yazmamak nedir yoksa okumadi diye laf eden yok burda
Biz seni sen kendini biliyosun canım boşver onlar rengini belli etti asıl.Rengimi belli etmişim ne yazmişim acaba da rengimi belli etmisim bu zamana kadar sorun cikarmadim bi gun vermedim gec okuyanlara birsey demedim sirf munakasa olmasin diye.
Kotu birsey yazmismiyim benBiz seni sen kendini biliyosun canım boşver onlar rengini belli etti asıl.
Onun amaci onu savunmak degil derdi benleTabi canım laf eden yok ama eğer duaya katildinsa okumalısın sonra haklıymış gibi kimse savunamaz yani. Duası geçince insan böyle yaparsa ooho yani. O savunan arkadaş da fazla savunmasın ortada kalır sonra
Ya cnm ne kötü bise yazması sen doğru olanı yaptın ama onlar farklı anlamış yada sen demeliyeli pusuda bekliyodu laf etsin diyeKotu birsey yazmismiyim bensadece tavrimi koydum ve kurallar koydum bu kadar ki 1 kisi degil 5 kisi bekliyor onlarin da hakkini savunarak yazdim yazik degilmi sen de dahil bekliyorsun duami toplayayim diye
Senle ne şeyi varki husumetiOnun amaci onu savunmak degil derdi benle
Anlayamadım ama direk bana oynamış yazık falanSenle ne şeyi varki husumeti
Özelden yazdigimi zannetmis hem ozelden yazip hem burdan duyurdum diye şey yapio.Senle ne şeyi varki husumeti
Kimseyle bir husumetim yok.kimseyide tanımıyorum guruptan.Senle ne şeyi varki husumeti
Hakaret derken senin kapasiten neymş ki neyi hakaret anlamissin anlamsiz ve yersizsin bende seni Allaha havale ediyorum buradaki 5 kisi de seni Allaha havale eder emin ol.Ben uyarımı yaptım.Sen kapasiten kadarını anladın.Ben senin başkasına yaptığın hakareti okumak zorunda değilim.Seni Benimle ilgili ithamlarından dolayı Allaha havale ediyorum.
Ben ne hakareti yapmisim soyler misin hangi lafimi hakaret saydinBen uyarımı yaptım.Sen kapasiten kadarını anladın.Ben senin başkasına yaptığın hakareti okumak zorunda değilim.Seni Benimle ilgili ithamlarından dolayı Allaha havale ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?