- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.341
Arkadasim 1 kisi degilki okumayan su an 3 kisi okumuyor benim lafim herkese ve kuralllarim da herkese buradan yazmazsam nasil uyaracagim insanlari tek 1 kisiye degil benim yazdiklarim herkese duyuru yapiyorum bir yandan.Ben uyarımı yaptım.Sen kapasiten kadarını anladın.Ben senin başkasına yaptığın hakareti okumak zorunda değilim.Seni Benimle ilgili ithamlarından dolayı Allaha havale ediyorum.
Özelden de yazsan nolcK yani saçma yani valla dua yerinde böyle şeylerin olması yazık canım neyse sen boşver takma gitsimÖzelden yazdigimi zannetmis hem ozelden yazip hem burdan duyurdum diye şey yapio.
Ya kiz cevap mi veriyor da özelden yazayim
Okumak istemiyorsan göz ardı etseydin arkadaşım allaha havale edilecek bir durum yok ortada sende kendi kapasiteni zorlama hadi canım yoluna bak sabah sabah bizide sinirlendirmeBen uyarımı yaptım.Sen kapasiten kadarını anladın.Ben senin başkasına yaptığın hakareti okumak zorunda değilim.Seni Benimle ilgili ithamlarından dolayı Allaha havale ediyorum.
Tanımadığın kişileri savunma o zaman. Ha arkadaş uyarısını yapiyo haklı olarak bunda ortamı gerecek bise yok senlik bi durum hic yok. Duaya katıldıysa arkadaş cvp vermek zorunda burda bunca insan onu bekliyo. Duası okunup böyle yazmamazlik yapmamalı kimse. Hakkı yok kimseninKimseyle bir husumetim yok.kimseyide tanımıyorum guruptan.
Sakin canm boş yere ban yeme yemeyelim ben daha yeni geldimOkumak istemiyorsan göz ardı etseydin arkadaşım allaha havale edilecek bir durum yok ortada sende kendi kapasiteni zorlama hadi canım yoluna bak sabah sabah bizide sinirlendirme
Ben hakaret görmedim sadece diğer arkadaşların hakkına girildiğini ve girilmemesi gerektiğini vurguladın o kadar
Evet niye bitek o???? Burada 25 kisiyiz koskoca 25 kisi 1 kisi bile atılmadi bundaki amac ne? Yarasi ne neden kuruldu yada fabatuhani taniyormu? Tanisa bile savunmamasi gerekir herkesin duasi yarim kaldi bu cok buyuk saygisizlik.Beto hamile ama kızı neden sabah sabah bu kadar strese soktu ki bu arkadaş çok bencilce bir yaklaşım büyük ihtimalle kendininde bir yarası vardı üstüne alındı yoksa burda kaç kişiyiz kimse kızmadı neden bitek bu arkadaş üstüne alındı ki
Ne hakareti kız kim uyduruyo
Arkadaş iyi değil sanırım canm
Biz ne diyoz bunlar ne diyoUuu sayıda çokmuş canım..
Hepimiz ayrı telden caliyozBiz ne diyoz bunlar ne diyosinirden ayarlarim bozuldu ya -Adel-
Senlik bisey yok begonvilcim komigime gitti :)
Biz ne diyoz bunlar ne diyosinirden ayarlarim bozuldu ya -Adel-
Senlik bisey yok begonvilcim komigime gitti :)
Hepimiz ayrı telden caliyoz
Birakmayi dusundum aklimdan geciyor aslinda benbuyari yaptim diger arkas gerginlik cikardi atladı konuya hemenYa tamda yeni liste oluşturulacakken çıktı bu gerginlikBetül sayfayı bırakırsan walla bu kadar kişiyi kimse idare edemez sayfada dağılır diye korkuyorum
He valla canım tartışmadan uzal olalım boş yere canımızı sikmayakEvett ya bizimki biraz alakasız olmuşama olsun bak ne güzel havan değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?