3bin fatiha

Ben uyarımı yaptım.Sen kapasiten kadarını anladın.Ben senin başkasına yaptığın hakareti okumak zorunda değilim.Seni Benimle ilgili ithamlarından dolayı Allaha havale ediyorum.
Arkadasim 1 kisi degilki okumayan su an 3 kisi okumuyor benim lafim herkese ve kuralllarim da herkese buradan yazmazsam nasil uyaracagim insanlari tek 1 kisiye degil benim yazdiklarim herkese duyuru yapiyorum bir yandan.

Özelden yazdigimi zannetmis hem ozelden yazip hem burdan duyurdum diye şey yapio.
Ya kiz cevap mi veriyor da özelden yazayim
Özelden de yazsan nolcK yani saçma yani valla dua yerinde böyle şeylerin olması yazık canım neyse sen boşver takma gitsim

Ben uyarımı yaptım.Sen kapasiten kadarını anladın.Ben senin başkasına yaptığın hakareti okumak zorunda değilim.Seni Benimle ilgili ithamlarından dolayı Allaha havale ediyorum.
Okumak istemiyorsan göz ardı etseydin arkadaşım allaha havale edilecek bir durum yok ortada sende kendi kapasiteni zorlama hadi canım yoluna bak sabah sabah bizide sinirlendirme

Kimseyle bir husumetim yok.kimseyide tanımıyorum guruptan.
Tanımadığın kişileri savunma o zaman. Ha arkadaş uyarısını yapiyo haklı olarak bunda ortamı gerecek bise yok senlik bi durum hic yok. Duaya katıldıysa arkadaş cvp vermek zorunda burda bunca insan onu bekliyo. Duası okunup böyle yazmamazlik yapmamalı kimse. Hakkı yok kimsenin

Okumak istemiyorsan göz ardı etseydin arkadaşım allaha havale edilecek bir durum yok ortada sende kendi kapasiteni zorlama hadi canım yoluna bak sabah sabah bizide sinirlendirme
Sakin canm boş yere ban yeme yemeyelim ben daha yeni geldim

Beto hamile ama kızı neden sabah sabah bu kadar strese soktu ki bu arkadaş çok bencilce bir yaklaşım büyük ihtimalle kendininde bir yarası vardı üstüne alındı yoksa burda kaç kişiyiz kimse kızmadı neden bitek bu arkadaş üstüne alındı ki

Evet niye bitek o???? Burada 25 kisiyiz koskoca 25 kisi 1 kisi bile atılmadi bundaki amac ne? Yarasi ne neden kuruldu yada fabatuhani taniyormu? Tanisa bile savunmamasi gerekir herkesin duasi yarim kaldi bu cok buyuk saygisizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…