- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.381
Minik kalpten ses geldi okuyacakHaber verecek gibi değiller okusak mı ki
Mantikli canim oylemi yapsak.Canım istersen @fabatuhan'ın bildirim yapmadığı kişilere birkaç gönüllü birleşip tekrardan okuyalım? B Beto2012 okudu mu okumadı mı bilmiyoruz, biz hiç okunmamış gibi kabul edip o arkadaşlara tekrar okuyalım
Okudum canım elvira özür dilerim giremedim duan gecikti hakkını helal et canımBismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi
2. M mec zup
3.begonvil1985
4. @MelodiminEsi
5. @Ocalh
6.Uraniaaflora
7. @Orkidem
8. @nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012
11. @fabatuhan
12. @Ayla 64
13. @Tavuk_suyu_
14. 5 528mucizemmm
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17. @canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. @brkycn
22. @_dnz_52
23. @Sealand
24. @mucizeistiyorumm
Elvira
Duam: Allahım hayırlısıyla tez vakitte hamile kala bileyim, Bana sağlıklı, sıhatli, salih evlatlar nasip eyle . Hiç bir kadının kucağını boş koyma Ya Rabbim , Benim için dua edecek kardeşlerime bin kat karşılığını ver Allahım
25. @Beklenen2
Olsun canim insan yerine sayip yazman onemli benim icin tesekkur edrim ayriyetten.Okudum canım elvira özür dilerim giremedim duan gecikti hakkını helal et canım
Tamam canımOlsun canim insan yerine sayip yazman onemli benim icin tesekkur edrim ayriyetten.
Ama okuma cunku okunmayanlara kalan usulu okuyacagiz
Man
Mantikli canim oylemi yapsak.
Ama kalan usulu okuyalim diger okuyanlar okumayabilir
Canım bugün deil yarın gidicem. Dün aynı hastanede farklı Dr gittim oda aynısını dedi. Yarın gidicem bakalım araştırmaya. Dua edin bana da iyi haberler alayım. Dr amcalarımız yanılmış olsunArkadaşlar M Melekogretmencnn arkadaşımızdan haber alanınız var mı? Bugün için araştırmaya gidiceğini yazmıştı, inşallah iyi haberlerle gelir
Canım bugün deil yarın gidicem. Dün aynı hastanede farklı Dr gittim oda aynısını dedi. Yarın gidicem bakalım araştırmaya. Dua edin bana da iyi haberler alayım. Dr amcalarımız yanılmış olsun
Allah razı olsun cnm .. Bi umut bekliom.. Keşke kalp atışını Bi duysaydık. Zaten yolk kesesi 4.aydan itibaren kayboluomuş.kalp atışı devam ederse sıkıntı olmuyormuş inşallah yarın araştırmada duyarım inşallah amin amin aminİnşallah canım, duâlarımız seninle
Pardon cnm 3.aydan itibaren yani 12 haftadan sonra kayboluo muş.Allah razı olsun cnm .. Bi umut bekliom.. Keşke kalp atışını Bi duysaydık. Zaten yolk kesesi 4.aydan itibaren kayboluomuş.kalp atışı devam ederse sıkıntı olmuyormuş inşallah yarın araştırmada duyarım inşallah amin amin amin
Oyle yapacagiz canim kalan usulu okumak isteyenler olarak okuruzB Beto2012 canım kalan arkadaşlarınkini hiç okunmamış gibi Bi kaç gönüllü olarak tamamlayalım bence. Bi de ya Fettah hatmi okunacak galiba sayı fazla olduğu için aslında katılan arkadaşlarda fazla olsa iyi olur çünkü sayı çok olunca gün çok veriliyor o zaman da çok uzuyor daha önce katılmıştım ordan diyorum. Bu arada ya Fettah hatmine de katılcam
kızlar kusura bakmayın en son pzt sabah gırdım elvıra’yı aldım ama okudum yazamadım gıremedım cunku elvıra’ya okudumOyle yapacagiz canim kalan usulu okumak isteyenler olarak okuruz
Som 5 kisiye tekrar okuyacagizkızlar kusura bakmayın en son pzt sabah gırdım elvıra’yı aldım ama okudum yazamadım gıremedım cunku elvıra’ya okudum
cok sayfa gecmıs sanırım 1kısı daha var dı okunacak bıde o borcum onu da okuyunca tamam dımı??
Karistiranlar sagolsun.Uwww yine karışmış buralar
Betülcüm haklı isyan seninki uzun zamandır dua grubundayız beraber seni bilenler biliyor hiç strese falan girip canını sıkma ♥
Bildirim yapmayanları kafadan ele gitsin benceBizleri titizlikle takip ettiğin için Allah senden razı olsun
Yeni duada da varım ben
Amin insallah guzel haberlerini bekliyoruz canimAllah razı olsun cnm .. Bi umut bekliom.. Keşke kalp atışını Bi duysaydık. Zaten yolk kesesi 4.aydan itibaren kayboluomuş.kalp atışı devam ederse sıkıntı olmuyormuş inşallah yarın araştırmada duyarım inşallah amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?