- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.581
Tamam canim ama sayfalari takip et sayilara dikkat et olurmu yada bakamazsan sor bana kime kac adet kaldi diyeHatta denizin kalan 1500 de alayım bitsin onunda arkadaşlar hafta sonu düğün var takip edemeyebilirim ara ara girmeye çalışcam
Bide deniz icin okuyup bitirdiginde okudum bitirdim de canim ki toplasin duasiniHatta denizin kalan 1500 de alayım bitsin onunda arkadaşlar hafta sonu düğün var takip edemeyebilirim ara ara girmeye çalışcam
Elvira için 3000
Kalan : 5000
Tamm canım karışık oluyo diye sayfaları tek tek okuyorum dediğim gibi takip etmeye çalışcam girer de yazamazsam okuyamayacağım içindir bilginizeTamam canim ama sayfalari takip et sayilara dikkat et olurmu yada bakamazsan sor bana kime kac adet kaldi diye
Gecmis olsun canim son 5 kisiye bastan okuyoruz kalan usulu seklinde su an elviradayiz kalan 3000 duasi onceki sayfadaKızlar ben hastaydım giremedim mesajlardan bişi anlamadım napiyonuz ne okunuyor şimdi daha iyiyim okunucak bişi varsa elimden geleni okurum inşallah
Okumaya calis canim karisiklik olmasinTamm canım karışık oluyo diye sayfaları tek tek okuyorum dediğim gibi takip etmeye çalışcam girer de yazamazsam okuyamayacağım içindir bilginize
Elvira için
2000 aldım, okudum, bitti
Kalan: 3000
Teşekkür ederim canım Allah hepinizden razı olsunmucizeistiyorumm sana okuyoruz canim
Elvira için 300 aldım, okudum, bitti
Kalan :2700
Elvira arkadaşim icin 1000 tane aldim okudum say beto kalan 1400Elvira için 300 aldım, okudum, bitti
Kalan: 2400
Sağol kuzum anladım bakiyim son kac kalmışGecmis olsun canim son 5 kisiye bastan okuyoruz kalan usulu seklinde su an elviradayiz kalan 3000 duasi onceki sayfada
Kalan 1400 ben aldım beto okuyunca okudum yazcam inşallahElvira arkadaşim icin 1000 tane aldim okudum say beto kalan 1400
Kendin icin de oku canmTeşekkür ederim canım Allah hepinizden razı olsun❤
Diğer kişiye gecitiğinizde ben de katılırım
yoksa yine kendim için okuya bilirmiyim ?
Canım kendim için kaç tane okuyum bitmiş galibaKendin icin de oku canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?