3bin fatiha

Duani paylasirmisin sira sende
Ismim kübra
Duam
Ya Rabbim sana bütün peygamberlerin ettiği duayla yalvarıyorum Allah'ım kübra kuluna hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eyle Allah'ım kardeşim hüseyine safi isminin hürmetine şifa ver. Evimizden huzuru bereketi eksik etme ya Rabbim

SAYI DEGISTI KIZLAR DIKKAT EDELIM LUTFEN.
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi 11.386 dua sahibi 11.401 adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. @Tospaagtd
2. begonvil1985
3. B Bademmm388
4. Ocalh
5. @adel8893
6. @MaviKuplik
7. nursevdi
8. B Beklenen2
Ismim kübra
Duam
Ya Rabbim sana bütün peygamberlerin ettiği duayla yalvarıyorum Allah'ım kübra kuluna hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eyle Allah'ım kardeşim hüseyine safi isminin hürmetine şifa ver. Evimizden huzuru bereketi eksik etme ya Rabbim
9. mucizeistiyorumm
10. Uraniaaflora
11. memurhanim
12. caramel_7
13. @Feslegen
14. canparcamugurum
15. F FairyTale89
16. vuslatahasretim
17. Bifincankahve
18. M Makbile
19. Sealand
20. iki prensesin annesi
21. B Beto2012

Kübra için okudum Allah kabul etsin inşaallah

Ne cabuk kac okudun
Okumuştum önceden yani bugün sabahtan beri okudum.Okuyabileceğim bir zaman aralığı vardı bugün yoksa yetistiremiyorum. 10.000 okudum 1400 kaldı ayrica sayı değişti sanırım biri daha geldi.Yeni arkadaşa başlayacağım yarın .Keşke duası önceden paylaşılsa sıradaki birkaç kişinin .

Son düzenleme:
Evet sayi degisti 21 kisi olduk 1 kisi geldi listeye.
Evet ama o zaman cok karisir idare etmesi zor olur o yuzden napsak 2 gune mi dusursek acaba

Anlayis gosteririz ya ama boylede uzayacak

Anlayış gösterirsiniz ama bu sefer 2 günde bitiremeyen kişi dar'da kalacak okuyanlar bir sonraki kişinin duasına geçecek. Benim fikrim bu boş olduğum zaman oturuyorum okuyorum ama misafirlerim varken aksıyor kimsenin hakkına girmek istemiyorum.

3 gun iyi ya uc gunden önce biterse de zaten diğer arkadaşa geçiyoruz ama daha 3 günden kısa sürede hiç bitirdiğimiz olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…