3bin fatiha

Kızlar üç gün kalsın bence ama isterseniz şöyle yapalım zaten çoğumuz iki güne bitiriyoruz
Bitiremeyen arkadaşlar okudugu sayiyi yazar kalanı isterseniz bölüşürüz ve daha çabuk biter
Böylelikle ya iki günde biter yada yine üç gün olur benim için iki türlüde sıkıntı yok

Kübra arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin

ne kadar hızlı okuyorsunuz maşallah
Hızlı okumuyorum aslında o gün sabahtan başladım duayı beklemeden çünkü hafta içi çok boş olmuyorum hatta zor yetistiriyorum.Fırsatım varken okuayayim dedim.Ayrica bu arkadaşın duası için bekledim.Paylasmadi paylaşması gereken süreçte bende okumaya basladim

Evet sayi degisti 21 kisi olduk 1 kisi geldi listeye.
Evet ama o zaman cok karisir idare etmesi zor olur o yuzden napsak 2 gune mi dusursek acaba
Bence iki gün az. Hergüne 3000 desek iyidir.Yani 3000.3=9000 civarı olur 3 gün .Bu yuzden üç gün az bile dört gün olsa iyi.Ancak üç günden fazla olursa bu sefer sira ilerlemez bence böyle iyi bozmayalım .Bu arkadaşa hızlı okumammin sebebi bir boşluk vardı degerlendirdim yoksa bende 3 günde zor yetistiriyorum hafta içi calistigimdan çok fırsatım olmuyor.

Evet sayi degisti 21 kisi olduk 1 kisi geldi listeye.
Evet ama o zaman cok karisir idare etmesi zor olur o yuzden napsak 2 gune mi dusursek acaba
Ayrıca bir fikrim var arkadasim listenin sonuna herkes duasını yazsa şimdiden .Herkes namazlarindan sonra falan ismen dua etse sadece ismini bile söylese dualarinsa.Hamile arkadaslarimiz var onlar duası daha kiymetli belki de ya da başkasının baskasina yaptığı dualar kabul olur belki.

Künra arkadaşımız için okudum, Rabbim kabul etsin inşallah

kızlar ben bir kaç duâ grubundayım. Nasıl denk geliyorsa aYnı gün 3 gruptada duâ paylaşıyor ve başlanıyor. Yani ben 3 gün çok yoğun duâ edip 3 gün rahat takılıyorum Ben şöyle birşey yapsam sizin için sakıncası olur mu? Mesela sıradaki arkadaşımız mucizeistiyorumm 'a özelden mesaj atsam o bana duâ'sını yazsa ve ben başlasam. Genel bir paylaşım yaparsa karışıklık olur belki, ama bana özelden yazsa sıra ona geçincede ben bitirdiysem haber veririm B Beto2012

Benlik sorun olmaz ama grup yöneticimiz bilir

Kübra için okudum Allah kabul etsin inşallah. Arkadaşlar bugün evde olduğum için dünden beri okuyup bitirdim. Ama başka okumalarım da olduğu için çok zorlandım. Bir sonraki arkadaşın okumasında yokum. Allah hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin inşallah

Oyle olur bak canim ama sirasi gelmeden buraya okudum yazma olurmu karismasin

Bir sonrakine okusun canim simdi karisir yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…