- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #7.601
Girdigin gibi cikiyormusun sen bilirsinKübra için okudum Allah kabul etsin inşallah. Arkadaşlar bugün evde olduğum için dünden beri okuyup bitirdim. Ama başka okumalarım da olduğu için çok zorlandım. Bir sonraki arkadaşın okumasında yokum. Allah hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin inşallah
Guzel olurdu ama karisabilir 3 5 kisi degiliz kiAyrıca bir fikrim var arkadasim listenin sonuna herkes duasını yazsa şimdiden .Herkes namazlarindan sonra falan ismen dua etse sadece ismini bile söylese dualarinsa.Hamile arkadaslarimiz var onlar duası daha kiymetli belki de ya da başkasının baskasina yaptığı dualar kabul olur belki.
Tamam canım teşekkür ederim.ArkadaşBir sonrakine okusun canim simdi karisir yoksa
Hosgeldin canim benim :) yok nerdeeeeee anca yarilayacagiz listeyi :)selam kızlar ben iyileştim geldim sizler napıyorsunuz bitirebildiniz mi listeyi :)
Tamam ben eksik okurum canim
Hosgeldin canim benim :) yok nerdeeeeee anca yarilayacagiz listeyi :)
1 kisi cikti zaten onun yerine alirim listeye sayi degismeyecek yaniTamam canım teşekkür ederim.ArkadaşSenfonim şifresinde sorun var simdilik ben onun yerine haber veririm.okuduğu zaman o bana söyler ben sana iletirim.siradaki mucizeistiyorum ile başlasın okumaya .
Amin canim insallahabooo bu sefer ki bayağı uzun sürmüş inşallah dualarınız tez zamanda kabul olur canısılar. sen nasılsın ben giderken endişeliydin bebek için nasıl iyimi sağlığı
3 gunde okuyoruz o yuzden bu gidisle ben dogururum daha liste bitmez
Cok sukur canim iyi gorunuyor
Girecekmisin listeye?hahaah deme kız öyle
maşallah canım cinsiyeti belli oldumu )
Girecekmisin listeye?
Evet canim erkek nasipse
Evet girebilirsin canimiyi maşallah canım. yarısında ama girebilirmyim
Evet girebilirsin canim
begonvil1985 olur dedim canim ama bazi kisiler katilmak istiyor sayi degisiyor o zmaan nasil olacak
Sitem derken?? Farkindaysan emoji varKusura bakmayın ama başında 3 gün belirlemişsiniz insanlar ona göre katılmış duaya neden simdi 3 gün olunca liste bitemedi süre uzadı diye sitem ediliyor kiilk defa bir dua grubuna katıldım ama gerçekten şaşkınlık içerisindeyim böyle olduğunu bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?