3bin fatiha

Kizlar benin 4 gune uzayabilir cnku mide bulantisindan bayilcam kipirdayamiyorum

Aynen sana öyle gelmiş. Sonucta okuyormuyuz okuyoruz maksat şakaydi sana batan ne anlayamadım?

Bana batan ondan onceki gün 3 günü 2 güne indirelim muhabbetinden sonra ben doğurucam daha listeyi yarilamadik sohbetiydi. Insanlar elinden geleni yapmaya çalışıyor kimsenin hakkı kimsede kalmasın diye dalga geçilecek bir durum değil. Tok sözlüsün diye herkes düşüncesini söylemekten çekinebilir ama ben çekinmiyorum.

Okudum Allah kabul etsin inşallah

Artik ayarlarla oynamayın nasil basladiksa öyle gidelim kafamız Karisiyo

Niye hiç kimseye batmadi da birtek sana battı?
Cevabi cunku beni tanimiyorsun buradaki cogu kisi beni uzuuun bir zamandir taniyor baskalari icin yaptiklarimi biliyor herkes. Dalga gecmek icin demedigimi de biliyorlardir eminim.
Samimiyetimden oyle konusurum ben kimseye laf ettigim yok.
Şakaydı dedim hala uzatman da degişik geldi ayrica yok cekinmiyorum bilmemne ben kimim de cekineceksin

Bir tek bana batmış demek ki tanımıyorsam batması da normal bence. Neyse şakaysa şaka herkesin şaka anlayışı farklı konuyu kapatıyorum uzatan bensem.

Bir tek bana batmış demek ki tanımıyorsam batması da normal bence. Neyse şakaysa şaka herkesin şaka anlayışı farklı konuyu kapatıyorum uzatan bensem.
Tanimiyorsan konuşmayacaksin o zaman ileri geri.
Iyi bundan sonra tanımadıgın kişiler hakkında bilip bilmeden atıp tutmazsın.

Tanimiyorsan konuşmayacaksin o zaman ileri geri.
Iyi bundan sonra tanımadıgın kişiler hakkında bilip bilmeden atıp tutmazsın.

Bak uzatma diyorsun uzatıyorsun kimseye batmadı diye bana da batmayacak değil belki gören bile olmadı ama benim gözüme takıldı. Huzursuz oldum bunu dile getirmekte benim hakkım. Sende ozel konuşmalarını özelden yap o zaman burası dua yeri mi sakalasma yeri mi.

Bizim dua grubumuz boyle illa digerleri gibi kasvetli mi olmali oyle bir zorunluluk mu varmiş?
Kiz buradan yazmis buradan konusagim tabiki seni bu seni hic ilgilendirmez nerede ne şekilde konusagim.
Takibini yapan da benim zaten benim icin sıkıntı degilse kimse icin sıkıntı olmasin.

Betüş boşver bence ikinizde uzatmayın birbirimizi tanımadığımız için bazı kelimeler sözler kırıcı gelebilir ama bu kadar uzatmasanız daha iyi olur ortada sorun olacak bi durum yok çünkü kırmayalım birbirimizi

Benim düşüncem de benim düşüncem battıysa battı o halde ulu orta yazılan birşeye. Evlat hasreti çekiyorum diye -Adel- arkadaşım davet etti gel sende dua et iyi gelir ama sürekli ters ters cvplar şunu değiştirelim bunu değiştirelim Kübra arkadaşın duasi bitsin ayriliyorum gruptan.

Tabi sen bilirsin ama şuan yanlış anlamazsan sanki grubdan çıkmak için bahane yaptın gibime geldi. Sonuçta ne olursa olsun 1 kişi ile münakaşa yaptın diye diğer arkadaşları ve duanı hiçe saymasaydın iyi olurdu ama sen bilirsin yinede hakkını helal et

Mahçup oldum valla canm

Ben istemiyorum çıkmak bahane olsaydı once çıkardım bu konuşmayı beklemezdim hatta adele de soyledim gör bak bahane diyecekler diye. Münakaşa ettiğim kişi grubu takip eden kişi bundan sonra bana gıcık gidecek büyük ihtimalle sebep bu. Kendi duam okunmadı daha bunu göze aliyorum isim bitti bahane edip çıkayım durumu değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…