- 22 Nisan 2019
- 792
- 1.110
- 28
- 35
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #1.701
Canim misafrlerm var hala yarn gidiyorlar anca smdi oturdm hemen basliyorm okudum sayİrem icin okumayanlar,
M mely15
Uraniaaflora
H hazal-4228
Hem İrem hem benim icin okumayan
minik kalp0753
Tamam okuyalim. Arkadaslarin 2si gece girmisler ama nedense tık yok.
Kaçar tane okuyalım canım ? Listeyi güncelle kişi başı 15 er tane filan düşüyor galiba hemen okunsun bitsin.Sebep bildirmeden 2 defa okumayan kişileri de listeden çıkaralım bence.Tamam okuyalim. Arkadaslarin 2si gece girmisler ama nedense tık yok.
360 adet İrem için ben kendim için olani basliyorum canim
Kimse ilgilenmiyor ki yaKaçar tane okuyalım canım ? Listeyi güncelle kişi başı 15 er tane filan düşüyor galiba hemen okunsun bitsin.Sebep bildirmeden 2 defa okumayan kişileri de listeden çıkaralım bence.
Ben okunsun demiştim ama çoğu kişi okunmasın dedi ve mazeretliyken okunmadı o yüzden bende okumuycamM Minikbirmucizemeselesi canım sen mazeretli iken okumuyor muydun? Geçen konuşmuştuk ben de senin gibi düşünüyorum demiştin. Mazeretler yüzünden her gün artıyor kişi başına düşen sayı ve ben kendi adıma zorlanıyorum..
Canım ama sen sıkıştım yetiştiremiycem dediğinde yaz senin sayına yardım ederim . Özelden mesaj at belki burdan görmem senin sayına yardım ederim amaM Minikbirmucizemeselesi canım sen mazeretli iken okumuyor muydun? Geçen konuşmuştuk ben de senin gibi düşünüyorum demiştin. Mazeretler yüzünden her gün artıyor kişi başına düşen sayı ve ben kendi adıma zorlanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?