- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #3.501
Çok olsun zararı olmaz bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmiyorsun yani öyle mi hala anlayamadım da
Ney çok olsun zararı olmaz bugün beynim error veriyorduuuuÇok olsun zararı olmaz bence
Ney çok olsun zararı olmaz bugün beynim error veriyorduuuu
Toplam sayı çok olur dendide Allah tan istiyoruz çok ca isteyelim ne var.6
707 Çok diyen çıkmadı 707×707 Çok diyen cıktı39 az 707 çok diyorsunuz kızlar şimdiye iki üç kişi için okumuştuk. En kötü karar kararsızlıktan iyidir![]()
Aynen707 Çok diyen çıkmadı 707×707 Çok diyen cıktı
24 bin kişi başı çok oluyor denildi canım 707 değilEvet grup olarak olunacaksa tek başına okumanın zor olacağı du aları esmaları okuyalım.24 000 tek başıma okuyamam ama günde 707 okuyabilirim.okurken bir sınır varsa bilmiyorum.ne için çok oluyor anlamadım.size uyarım
707x707 nasıl olcakki zaten anlamadım707 Çok diyen çıkmadı 707×707 Çok diyen cıktı
Onu anladım da ,ne için çok sınır mı var ,zararımı var onu anlamadım.int.araştırıyordum.24 bin kişi başı çok oluyor denildi canım 707 değil![]()
Yok canım ne zararı olacak ki kişi başı 707 adet okunsun işteOnu anladım da ,ne için çok sınır mı var ,zararımı var onu anlamadım.int.araştırıyordum.
Öyle değil ya707x707 nasıl olcakki zaten anlamadım707 kişi yok kafamda deli sorular
herkes bir arkadaşımız için 707 okusa ya da sayı 707 olsun diye bölerek okunsa? 707 kere maşAllah bize
![]()
O zaman herkes 707 mi okuyacak? 707 demekten şiştim yahuÖyle değil ya
Sayı çok olsun diye 2 katı denildi o yüzden 707×707![]()
Evet 1 kişi için kişi başı 707 adetO zaman herkes 707 mi okuyacak? 707 demekten şiştim yahu![]()