3bin fatiha

Kızlar merhaba, üyeliğimi yeni açtım ve bir umut belki birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşündüm. 9 aylık evliyim ve eşim iyi bir üniversiteden mezun bir elektrik mühendisi. Kendi işini yapıyor zamanında çok iş yaptı ama piyasa malum. İşler neredeyse durgun. Ve bu sebeple de en büyük hayalim olan bebek sahibi olma meselesini de ertelemek zorunda kalıyoruz. Aranızda eşi veya kendisi müteahhitlik yapan mimar olan vs. bir arkadaşımız var mı? Belki birlikte çalışma imkanı bulurlar inanın bunu eşim ve çocuklarım için yazıyorum.

Arabamız bozuldu sınav bursada eşim otobüse binmeyi hiç sevmez zaten otobüsle olcak iş değil bursayı bilmiyoruz hiç :cry:
Niye olacak iş değilmiş canım terminalden taksiyle gidersiniz en kötü. Bursa hemen öğrenilecek bir şehir bence yok yere sınavını yakma

Kızlar geçmişi okuyamadım 3 gündür netim yoktu kusura bakmayın geçemedim okuyamadım başladınız mı ne zaman başladınız bilmiyorum isterseniz baştan başlayıp okurum isterseniz sonraki listede olurum tekrar kusura bakmayın ya 😌😘

Kızlar geçmişi okuyamadım 3 gündür netim yoktu kusura bakmayın geçemedim okuyamadım başladınız mı ne zaman başladınız bilmiyorum isterseniz baştan başlayıp okurum isterseniz sonraki listede olurum tekrar kusura bakmayın ya 😌😘
Senin yerine ben okudum. Bugünkü listeden çıkardım ama geldiğinde eklerim mantığıyla. Şimdi bugün Sevda arkadaşımıza okuyoruz yarın öğlene kadar

Olsun sen ilkten hepsine oku canım 3. Kisideyiz zaten şimdi

Senin yerine ben okudum. Bugünkü listeden çıkardım ama geldiğinde eklerim mantığıyla. Şimdi bugün Sevda arkadaşımıza okuyoruz yarın öğlene kadar
Bu arada allah razı olsun benim yerime de okumuşsun hakkını helal et canım benim 😍

K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 minik kalp0753 707♥
sera44 sera44 Ismim Sevda Duam tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım bana ve eşime o duyguyu tattırsın kucağımızı boş bırakmasın. 707
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ 707
@Gulll098 707
begonvil1985 begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi nursevdi 707
Uraniaaflora Uraniaaflora 707
Milyaay Milyaay 707
fabatuhan fabatuhan 707
Ocalh Ocalh 707
Aomine Daiki Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi MelodiminEsi 707 ♥
@Kurkmantolumdnn 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa Minnoskafa 707
memurhanim memurhanim 707
canparcamugurum canparcamugurum 707

Sevda
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Ben ilkine çok üzülüyorum hala daha zaten geçmeyecek bir aci bu ama gerçi bunu da takıyorum ya birşey olursa ya yine sağlıklı olmazsa ya şöyle olursa ya böyle olursa...:KK61:
Kafam hiç birşey almıyor zaten çok halsizim kafam kalkmıyor heryerim ağrıyor sanki hep yatasım var:uykucu:

Ben ilkine çok üzülüyorum hala daha zaten geçmeyecek bir aci bu ama gerçi bunu da takıyorum ya birşey olursa ya yine sağlıklı olmazsa ya şöyle olursa ya böyle olursa...:KK61:
Kafam hiç birşey almıyor zaten çok halsizim kafam kalkmıyor heryerim ağrıyor sanki hep yatasım var:uykucu:
İlkini ne zaman kaybettin canım?

Back
X