3bin fatiha

Evet arkadaslar son 6 arkadasimiza okuduk ama 2 kisinin duasi sorunlu oldu yanlislik oldu o yuzden tekrar okuyoruz -Adel- -Adel- ve Sealand Sealand icin ilk once adel icin okuyalim
ELIF Allah'ım anneme babama eşime sağlık sıhhat ver basımdan eksik etme onları. Evimden huzuru mutluluğu bereketi eksik bırakma. Eşim kendini bi an önce düzene soksun. Ve bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et rabbim duama icabet amin diyen herkesin duasını da kabul eyle.
M mec zup begonvil1985 begonvil1985 B Bademmm388 5 528mucizemmm Ocalh Ocalh
@MaviKuplik nursevdi nursevdi B Beklenen2

Canim adel ve sealand a tekrar okuyacagiz malesef daha kubraya bakamadim isleeim cikti bide doktor rendevum vardi ona gore ona da okuyup ya fettaha yada baska duaya baslayacagiz insallah
Anladım tatlım sıkıntı yok tekrar okuruz kardeşlerimize mübareksiniz adel sealand üçüncü turda bitircez sizi inşallah :KK48:

1.000 aldım
9.000 kaldı

Simdi Sealand Sealand icin okuyoruz
Seda
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et ama yine de sen en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğim gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur.
M mec zup begonvil1985 begonvil1985 B Bademmm388 @MaviKuplik -Adel- -Adel- 5 528mucizemmm nursevdi nursevdi

Back
X