- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #6.801
1 641 aldim
Kalan 15.000
Kalan 15.000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@MaviKuplikEvet arkadaslar son 6 arkadasimiza okuduk ama 2 kisinin duasi sorunlu oldu yanlislik oldu o yuzden tekrar okuyoruz-Adel- ve
Sealand icin ilk once adel icin okuyalim
ELIF Allah'ım anneme babama eşime sağlık sıhhat ver basımdan eksik etme onları. Evimden huzuru mutluluğu bereketi eksik bırakma. Eşim kendini bi an önce düzene soksun. Ve bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et rabbim duama icabet amin diyen herkesin duasını da kabul eyle.
M mec zupbegonvil1985 B Bademmm388 5 528mucizemmm
Ocalh
Anladım tatlım sıkıntı yok tekrar okuruz kardeşlerimize mübareksiniz adel sealand üçüncü turda bitircez sizi inşallahCanim adel ve sealand a tekrar okuyacagiz malesef daha kubraya bakamadim isleeim cikti bide doktor rendevum vardi ona gore ona da okuyup ya fettaha yada baska duaya baslayacagiz insallah
Ne bahtsiz insnalarmis bak beklenen2 kubranin duasi 3 saatte bitmis sorunsuzAnladım tatlım sıkıntı yok tekrar okuruz kardeşlerimize mübareksiniz adel sealand üçüncü turda bitircez sizi inşallah![]()
Hiç sormaAnladım tatlım sıkıntı yok tekrar okuruz kardeşlerimize mübareksiniz adel sealand üçüncü turda bitircez sizi inşallah![]()
Olurmu kız onlar çok şanslılar Rabbim bize onlar icin tekrar tekrar okutuyor onlar duası için kac gün bekliyip sabırlı olmalarının meyvesini alıcaklar inşallahNe bahtsiz insnalarmis bak beklenen2 kubranin duasi 3 saatte bitmis sorunsuz![]()
Evet canim insallahOlurmu kız onlar çok şanslılar Rabbim bize onlar icin tekrar tekrar okutuyor onlar duası için kac gün bekliyip sabırlı olmalarının meyvesini alıcaklar inşallah![]()
2.000 aldım1.000 aldım
Kalan 8.000
1000 aldım kalan 40001000 aldım
Kalan :5000
1000 aldim1000 aldım kalan 4000
2.000 aldım kalan 01000 aldım
Kalan 2000