3Burunda agırlık hıssı

Cagla45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
4
0
1
33
Merhaba kızlar ben 2. 5 ay once burun amalıyatı oldum kalın cıltlıyım her sey yolunda giderken bu aralar burnumun ucunda bir agırlık hissediyorum saga sola donerken baskı olusuyor yururken bile burnumun ucunda bir agırlık hissi oluyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor pısıkolıjım neredeyse bozuldu lutfen bana yardım edin bu sorunlar normal mi yoksa sadece ben mi boyle hıssedıyorum

Eklentiler

• 15538594902886180278853347105822.webp
    15538594902886180278853347105822.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 69
merhaba geçmiş olsun daha sonradanmı başladı bu his benim ilk zamandan vardı 4. aya kadar devam etti ilk hafta biraz fazla oturduğumda burnum sanki taş kesiliyordu yürüyüş yapınca geçiyordu sende muhakkak yürüyüş yap çok faydalı hala arada uyuşukluk hissediyorum çünkü benim ödemlerim kalıcı oldu ona rağmen o his kayboldu sayılır ama kalın deride normal derin kemikle yapışmadı ikinci senede ancak tam oturuyormuş o uyuşukluk 5. ayda çok çok azalır merak etme hafif bastırmadan masajda iyi geliyor

Ben bunu meme estetiğinde yaşamıştım burunda sabahları oluyor şuna bağlıyorum burun sırtım kendine gelmiş ucu uyuşuk olduğu için o kısmı hissediyoruz ağırlık hissini ondan

İnsanı cok rahatsiz ve tedirgin hissediyor ne zaman gecer bir bilginiz var mı

merhaba geçmiş olsun daha sonradanmı başladı bu his benim ilk zamandan vardı 4. aya kadar devam etti ilk hafta biraz fazla oturduğumda burnum sanki taş kesiliyordu yürüyüş yapınca geçiyordu sende muhakkak yürüyüş yap çok faydalı hala arada uyuşukluk hissediyorum çünkü benim ödemlerim kalıcı oldu ona rağmen o his kayboldu sayılır ama kalın deride normal derin kemikle yapışmadı ikinci senede ancak tam oturuyormuş o uyuşukluk 5. ayda çok çok azalır merak etme hafif bastırmadan masajda iyi geliyor
Bastan da vardı ama bu cok degıldı ilk once burun sırtım da vardı o grctı ucta kaldı bırtek kontrol ettiğim zaman sol tarafa yattığımda sah cok baskı sag tarafta yok yuruyus yapmaya calısıyorum doktorun verdıgı mesaj yapıyorum ama insan tedirgin olunca ayaga bile kalkası bile olmuyor

Back
X