3gun suren leklenme sonucu ıdrar testı ıkıncı cızgı sılık cıktı

bebeklerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
716
13
46
Bursa
arkadaslar pazar gunu adet olmam gerekıyrdu pazar gunuyle beraber hafıf leklenmem oldu 3gun surdu ve bıttı bugun 4gungectıı adetımden yanı sımdı test yaptım ıkıncı cızgı hafıf sılık cıktı braz bel ve bacak agrım var okaradar acaba hamıle olabılırmıyımkı daha once hıc bırkere boyle olmustum kımyasal gebeelıktı yasdıgım ondan sonra bu ılk defa geldı basıma ayrca hamıle kalmam braz zor tup bebek yaptrdık olmamıstı ama ben normalde boyle adet olmam sakır sakır gelır bı test benı umutlandırdı ya korkuyrm varda bsy olur dye nolur tecrubesı olan bsyler yazsın offffff cokkk ıstyrm ve eger hamıleysem bu mucıze olur

inşallah allah kalbındekını wersın arkadasım ben ıkı cocugumdada ustune gordum ıkıncısınde 1 ay oldum ıkıncı ay az az lekelenmeyle 2 gun surdu kesıldım hamıleymısım meger tam emın olmak ıstersen kan testı yaptır onda yuzde yuz cıkıyor tatlım

esıme test ıkı tane aldırdım sabah ıdrarrıyla bıdaha yapıcam ama ynede yarım gıdıp kan testı yaptrcam allahım yarabbım okadar cok test yaptımkı bu gune kadar hıc sılık bıle goremedım cok umutlandım ama ınsallah bu sefer rabbım duymustr dualarımı

canım aynı anlattıgın gibi olmuştu bendede lekelenme diye tabir ettiğin olay vede adet günümde test yaptım ki iki çizgi çok netti vede doktor 8 haftalık dedi şok oldum yani üstüne görmüşüm rabbim şu ezan vakti sağlıklı sıhattli bir evlat nasip etsin sana inşallah vardır bebişin gecende düşük yaptım ikinci çizgi çok silikti rabbim hayırlısını versin silikte olsa gördüysen ikinci çizgiyi hamilesin gibime geliyor

amın canım benım dua edın valla ınsallah hamıleyımdır okadar cok bekledım ve okadar cok tedavı gordumkı umarım bosuna umutlanmıyrmdur ya hayalı ble ne guzelmıs beee bıde gercek olup kesınlesse

inşallah canım sen kalbini ferah tut sakin ol rabbim neylerse güzel eyler ama diyorum ya silikte olsa ikinci çizgi varsa yüksek ihtimal bakalım hadi hayırlısı bana sonucu bildirirmisin merak ederim şimdi :)))))

canım ya senin heyecanın bana yansıdı bak ben abone olur konuya burdan öğrenirim kusura bakma emrivaki gibi oldu :))))

inşallah hamişsinizdir .bende bebek istiyorum cumartesi gidicem doktora yumurtama bakacak bakalım ne dicek şafak 1 cumayıda atlatsam cumartesi kısmet :)

canım ya senin heyecanın bana yansıdı bak ben abone olur konuya burdan öğrenirim kusura bakma emrivaki gibi oldu :))))

canım mutlaka hbr verırım zaten hep gırıyrm braz bel agrım var adet olucagım zmanda sadece belım agrır ama ay allahım bu gece ben meraktan uyuyamam kesın ıınsallah daha nceden yasadıgım gıbı kımyasal degıldır ama ozman ıdrar testı negatftı

inşallah hamişsinizdir .bende bebek istiyorum cumartesi gidicem doktora yumurtama bakacak bakalım ne dicek şafak 1 cumayıda atlatsam cumartesi kısmet :)

canım daha yolun cok basındasın bana gore ben ne tadavıler grdum ama olmadı ınsallah senn bebegın senı benım kadar bekletmmez guzel hbrler alırsın ınsallah cnm

benımde ıkı hamılelıgımde sılık cıkmıstı kanda pozıtıf cıktı inş rabbım yazmıstır hamıssındır

ama arkadasım evde test yaptı pozitif çıktı bir kaç gün sonra kanaması oldu bebegi kaybettiğimizi düşünerek kan testi yaptırdık negatif çıktı bu ay yine regl olmadı 5 gün geciyor bunun anlamı ne olabilir

hormonal bir durum olabilir dış gebelik mol gebelik vs tarzında yani doktora gitmeli bence arkadaşın

arkadaslar acaba ıdrar testı yanılmıs olabılırmıkı buzaman kadar hıc yanılmadı ama sabah dger testıde yapıcam ozman bellı olur dyrm ama sabahı nasıl edıcem bılmıyrm yarn kandada baktrcam duruma gore ama belım ve sag bacagım agrıyr bugun genelde adet belırtılerıde olurmus ama kafam ıyıce karstı yanıldıysa bosuna sevındık:))

kızlar bu arada testın markası acon marka sanırım cok hassas deglmıs test ama sılık dedıgım cızgı bay bır belırdı zaten pozıtıf idar testı orneklerıne baktım aynı benımkı gıbı tam bırıncı cızgı gıbı koyu olmuyr zaten ben bılmedıgım ıcın sılık geldı bana sızce bu marka nsıl kullananlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…