- Konu Sahibi bebeklerim
-
arkadaslar pazar gunu adet olmam gerekıyrdu pazar gunuyle beraber hafıf leklenmem oldu 3gun surdu ve bıttı bugun 4gungectıı adetımden yanı sımdı test yaptım ıkıncı cızgı hafıf sılık cıktı braz bel ve bacak agrım var okaradar acaba hamıle olabılırmıyımkı daha once hıc bırkere boyle olmustum kımyasal gebeelıktı yasdıgım ondan sonra bu ılk defa geldı basıma ayrca hamıle kalmam braz zor tup bebek yaptrdık olmamıstı ama ben normalde boyle adet olmam sakır sakır gelır bı test benı umutlandırdı ya korkuyrm varda bsy olur dye nolur tecrubesı olan bsyler yazsın offffff cokkk ıstyrm ve eger hamıleysem bu mucıze olur
inşallah allah kalbındekını wersın arkadasım ben ıkı cocugumdada ustune gordum ıkıncısınde 1 ay oldum ıkıncı ay az az lekelenmeyle 2 gun surdu kesıldım hamıleymısım meger tam emın olmak ıstersen kan testı yaptır onda yuzde yuz cıkıyor tatlım
canım ya senin heyecanın bana yansıdı bak ben abone olur konuya burdan öğrenirim kusura bakma emrivaki gibi oldu :))))
inşallah hamişsinizdir .bende bebek istiyorum cumartesi gidicem doktora yumurtama bakacak bakalım ne dicek şafak 1 cumayıda atlatsam cumartesi kısmet :)
esıme test ıkı tane aldırdım sabah ıdrarrıyla bıdaha yapıcam ama ynede yarım gıdıp kan testı yaptrcam allahım yarabbım okadar cok test yaptımkı bu gune kadar hıc sılık bıle goremedım cok umutlandım ama ınsallah bu sefer rabbım duymustr dualarımı
benımde ıkı hamılelıgımde sılık cıkmıstı kanda pozıtıf cıktı inş rabbım yazmıstır hamıssındır
gebelikte kan testi yanılabilir mi acaba kızlar ??:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?